eczacı kovmaktan beter etti :@ Gerikafalı mı nedir. Terbiyesizlik.

Bazı kapalı bayanlar vaaz vermeye bayılıyor. Kapandılar ya kesin cennetlikler onun özgüveni var... Kapalı arkadaşlar tarafından kesinlikle yanlış anlaşılmasın benim annem ve ablamda kapalı bende başım dışında giyim konusunda dikatliyimdir ama bahsettiğim şey genelde karşılaştığım bi durum. Birçok kapalı bayan benim cehennemde cayır cayır yanacağıma kanaat getirmiş durumda...

nasihat almaya gelmedim sprey almaya geldim işinize bakarmısınız diyeydin iyiydi :))

Son düzenleme:
bugünkü "kapalı kadın" konusu da bu mu? neyse nasıl olsa insanları dış görünüşlerine göre sınıflandırmamayı öğrenemeyeceğiz o yüzden o kısmı jet hızıyla geçiyorum..

istanbul'da ne zaman sokağa çıksam gardımı almış bir şekilde çıkıyorum.. nedeni ise bu ve bunun gibi dengesiz insanlar.. kusura bakmayın ama kabahat sizde, bozmayı bilmiyorsanız öğrenin Tr'de yaşıyorsanız öğrenmek zorundasınız.. mesela o size cehennem ateşinden bahsettiğinde "cehenneme ilk çok konuşanlar ve herşeye burnunu sokanlar girecek, bu konuda ne düşünüyorsun apla " deseydin o da sana araba farı görmüş tavşan gibi bakardı " " sende hayde byee der çıkardın, bu kadar da gerilmezdin.. bunun açığı- kapalısı, minisi-uzunu, zengini-fakiri yok.. millet olarak yemeğe gittiğimizde bile,kendimizinkinden önce arkadaşımızın tabağına bakan bir milletiz, yapacak bir şey yok..

iş açık kapalı değil kafanın içinde bitiyor.. açıktan da azar yediğimiz oldu kapalıdan da

Allah insanların yüreğine yumuşaklık versin hiç bişey zehir gibi bi dille halladelmez..

evet konu bu degil ama paylasmak istedim bzim br tanıdık vardı kapalı. demişti ki insanlarda cok fazla kapanma hevesi var.
hani insanın içinde olmalı benim bi arkadasım var kapanmak istemiyorum hazır degilim diyo ama yazın bile uzun kollu giyer dikkatli giyinir.

bi arkadasımda 1 2 hafta onceye kadar bi avucluk miniler agzı yuzu buzulu resimler atarken iki gün önce kapandı hadis falan paylasıyor sosyal medyada.

ahkam kesmeye bayılıuor bazı insanlar. Bide açık olup da kapalı bayanlara öcü gözüyle bakanlar var.
herkes istediği gibi yaşar canım kime ne

ben acıklamamı yaptım, kapalı lafından dolayı özrümüde diledim. yorumları okursanız.

ayrıca dediğm gbi saygısızlk yapmak istemedm ben 18 yasndaym o kadın 30un ustndeydi

Sırf acısına dayan dedi diye kapalı olarak belirtilip üstüne yobaz damgası atmak ne ola ki
Siz de uslubunu beğenmediyseniz çıkın başka eczacıya gidin memlekette tükenmiş mi?
Ne garip düşüncelerle karşılaşıyoruz şu kk da aklım fikrim almıyor artık

Son düzenleme:
Sen iyi susmuşsun :) belki de o an dilin tutuldu şaştın kaldın :)
ben olsam muhtemelen Size ne? deyip birkaç bir şey daha söylerdim.
çünkü haddini aşmış,ne sanıyorsa kendini..

Durumu tasvir icin kullandığınızdan eminim ben.

Kondom falan alsaydınız 3 cocuk fln dicekti herhalde

ben buna çok güldüm :) bence kesinlikle söylerdi.

Gına geldi açık - kapalı durumundan

Sitede doğru anlatımı olmayan, yazdığını anlamadığımız, tabirini kaba bulduğumuz onlarca konu var ancak hiç birinde sayfalarca bunu kastettin tartışması yok.

Ön yargılısın, ayrımcısın uzayıp gidiyor, sıkılmadınız mı artık bundan, farklı varyasyonlarla her gün ama vallahi tükendim arkadaşlar ya

Konu sahibi alta dipnot yazmışken, mecburen bir özür mesajı yazmak zorunda kaldı, çünkü konusu sırf bunun yüzünden kaynayacaktı =))

Bırakın bunları, herkes birey, açık-kapalı herkesin fikirleri farklı, yorum istenen şeylere odaklansak, bu cımbızlama bitse artık diyorum

Valla konu sahibi arkadaşım sende çok sabırlıymışsın, müşterisi ben olsam iki çekip bir uzatmıştım =))

Son düzenleme:
yobaz: Dinde bağnazlığı aşırılığa vardıran, başkalarına baskı yapmaya yönelen kimse

Allahım yarabbim müşteri ne istiyorsa ver gönder di mi, dese ki şu ilacın şu şu yan etkileri var sağlığınız için kullanmanızı tavsiye etmem. tamam dersin eczacı tavsiyesi dersin ama yok Allahtan gelen acıya dayan vs. sana ne, senin ne haddine!

ona mı düşmüş nerdi onaneymiş ya keşke ağzının payını verip çıksaydınız , ne değişik insanlar var ya

şimdi tek sorun acısına dayan dmeesi mi.

KAPALI KONUSUNU UZATIP POLEMİK ÇIKARMAYA ÇALIŞMANIZI ANLIYORUM, CANINIZ SIKILIYOR. ama uzatmayın artık. açıkladım. özür diledim neyin tribindesiniz hala??

insanlar burda süt kesildi yogurt olurmu, kocam cok ilişkiye giriyor, kızıma ne gydirsem, kocama ne alsam istediğini sorar konsuur hanfendi. konuyu carpıtan sizsiniz. kadın işi cehenneme vurmus dogalmı. neyse aynı zihniyette oldugunuz belli uzatmaya gerek yok

"Bu yobazlar" dediğiniz kimler oluyor ?

Umarım yanlış anlamışımdır, çünkü ben de şuan sakin olmaya çalışanlardanım.

Ben de merak ettim. Bir de neden acaba demis hanimefendi. Nedenmis, onu da merak ettim. Ben yanlis da anlamadim, hicbir sey anlamadim. Umarim ne demek istedigini aciklayip bizi aydinlatacaktir.

teşekkür ederim ANLAYIŞINIZ için ay ne bileym ben biraz utangacmdır sessizimdr bişey dyemedm

"Bu yobazlar" dediğiniz kimler oluyor ?

Umarım yanlış anlamışımdır, çünkü ben de şuan sakin olmaya çalışanlardanım.

Beklediginiz cevap olan 'kapalilar' demeyecegim. Yobaz'in kelime anlamina bakmanizi tavsiye ederim.

Ayrica bebeginiz var, sakin kalmaniz onun saglilgi icin cok gerekli. Bu tarz polemiklere girmemeye calisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…