- 15 Aralık 2009
- 8.897
- 21.122
- 873
- Konu Sahibi doktorcum_
-
Durumu tasvir icin kullandığınızdan eminim ben.
Kondom falan alsaydınız 3 cocuk fln dicekti herhalde :D
:) sorun değil zaman zaman yanlış ifadeler veya yanlış anlaşılmaya müsait ifadeler kullanabiliriz insanlık hali, aslolan şimdi yaptığınız gibi kırıp dökmeden iletişim kurabilmekteşekkürler düzeltme için.
Bazı kapalı bayanlar vaaz vermeye bayılıyor. Kapandılar ya kesin cennetlikler onun özgüveni var... Kapalı arkadaşlar tarafından kesinlikle yanlış anlaşılmasın benim annem ve ablamda kapalı bende başım dışında giyim konusunda dikatliyimdir ama bahsettiğim şey genelde karşılaştığım bi durum. Birçok kapalı bayan benim cehennemde cayır cayır yanacağıma kanaat getirmiş durumda...
Cehennem atesi vs. ne alaka????
Iyi, sakin olabilmissiniz.
Bu yobazlarin dili iyice cozuldu. Neden acaba?!!!!!
bugünkü "kapalı kadın" konusu da bu mu? neyse nasıl olsa insanları dış görünüşlerine göre sınıflandırmamayı öğrenemeyeceğiz o yüzden o kısmı jet hızıyla geçiyorum..
istanbul'da ne zaman sokağa çıksam gardımı almış bir şekilde çıkıyorum.. nedeni ise bu ve bunun gibi dengesiz insanlar.. kusura bakmayın ama kabahat sizde, bozmayı bilmiyorsanız öğrenin Tr'de yaşıyorsanız öğrenmek zorundasınız.. mesela o size cehennem ateşinden bahsettiğinde "cehenneme ilk çok konuşanlar ve herşeye burnunu sokanlar girecek, bu konuda ne düşünüyorsun apla" deseydin o da sana araba farı görmüş tavşan gibi bakardı " " sende hayde byee der çıkardın, bu kadar da gerilmezdin.. bunun açığı- kapalısı, minisi-uzunu, zengini-fakiri yok.. millet olarak yemeğe gittiğimizde bile,kendimizinkinden önce arkadaşımızın tabağına bakan bir milletiz, yapacak bir şey yok..
"Bu yobazlar" dediğiniz kimler oluyor ?
Umarım yanlış anlamışımdır, çünkü ben de şuan sakin olmaya çalışanlardanım.
Durumu tasvir icin kullandığınızdan eminim ben.
Kondom falan alsaydınız 3 cocuk fln dicekti herhalde
Sırf acısına dayan dedi diye kapalı olarak belirtilip üstüne yobaz damgası atmak ne ola ki
Siz de uslubunu beğenmediyseniz çıkın başka eczacıya gidin memlekette tükenmiş mi?
Ne garip düşüncelerle karşılaşıyoruz şu kk da aklım fikrim almıyor artık
Gına geldi açık - kapalı durumundan
Sitede doğru anlatımı olmayan, yazdığını anlamadığımız, tabirini kaba bulduğumuz onlarca konu var ancak hiç birinde sayfalarca bunu kastettin tartışması yok.
Ön yargılısın, ayrımcısın uzayıp gidiyor, sıkılmadınız mı artık bundan, farklı varyasyonlarla her gün ama vallahi tükendim arkadaşlar ya
Konu sahibi alta dipnot yazmışken, mecburen bir özür mesajı yazmak zorunda kaldı, çünkü konusu sırf bunun yüzünden kaynayacaktı =))
Bırakın bunları, herkes birey, açık-kapalı herkesin fikirleri farklı, yorum istenen şeylere odaklansak, bu cımbızlama bitse artık diyorum
Valla konu sahibi arkadaşım sende çok sabırlıymışsın, müşterisi ben olsam iki çekip bir uzatmıştım =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?