- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 882
- 448
- 43
- Konu Sahibi doktorcum_
-
şimdi tek sorun acısına dayan dmeesi mi.
KAPALI KONUSUNU UZATIP POLEMİK ÇIKARMAYA ÇALIŞMANIZI ANLIYORUM, CANINIZ SIKILIYOR. ama uzatmayın artık. açıkladım. özür diledim neyin tribindesiniz hala??
insanlar burda süt kesildi yogurt olurmu, kocam cok ilişkiye giriyor, kızıma ne gydirsem, kocama ne alsam istediğini sorar konsuur hanfendi. konuyu carpıtan sizsiniz. kadın işi cehenneme vurmus dogalmı. neyse aynı zihniyette oldugunuz belli uzatmaya gerek yok
ne alıcambaska eczaneye giderim yarın
şimdi tek sorun acısına dayan dmeesi mi.
KAPALI KONUSUNU UZATIP POLEMİK ÇIKARMAYA ÇALIŞMANIZI ANLIYORUM, CANINIZ SIKILIYOR. ama uzatmayın artık. açıkladım. özür diledim neyin tribindesiniz hala??
insanlar burda süt kesildi yogurt olurmu, kocam cok ilişkiye giriyor, kızıma ne gydirsem, kocama ne alsam istediğini sorar konsuur hanfendi. konuyu carpıtan sizsiniz. kadın işi cehenneme vurmus dogalmı. neyse aynı zihniyette oldugunuz belli uzatmaya gerek yok
sen tv kanallarını gez akşam,belkide kamera şakasıdır..ay elim ayagıma dolaştı neye ugradıgımı sasırdm
az once eczaneye gttim ağdada cok canm yanıyo diye uyusturucu spreylerden alıcaktım burda arastırmıstım neyse..
girdim bi bayan gulumsedi hemen yoneldim iste bi iki isim verdm ne için alacaksın dedi
bayan diye rahatca epilasyon için dedim. sen misin bunu diyen
once beni bi süzdü zaten tepem attı orda. dediki gençsin ne var dayan acısına dedi. afalladım dedim beceremiyorum tenim hassas falan dedim. cehennem ateşi ten falan dinlemez ama bak canım Allah kadınlara kıl tüy vermiş evet rahatsız oldugunca almayada musaade etmiş . ama ne var ki o acı Allah tan gelir tatlı acıdır boyle boyle rahata alışıyor gencler falan dedi cok hatırlamıyorum
beynim durmustu dinlerken
duvara baktım ruhsata falan evet kadın eczacı yani bildigin.acaba sakamı yapıyo dedim ama yok
sorunları mı vardı nedirama suratı görseniz utanmasa suratıma bi tane tokat atıp yollycak hadi evine diye
neydi bu anlamadımallah allah zihniyete bak ne insanlar var
hala acaba saka mıydı diyorum ama yok yani değildi
lütfen yanlış anlasılma olmasın kapalı veya acık diye özel bi belirtme yapmadım anlatmak istediğim bi bayan olarak sarfettiği sözler :26:
böyle bi konu gercekten görmüştümhahaha süt kesildi yoğurt olurmu güzeldi
betimlerken kapalı demişssin ya bitmişsin sen :)) artık ne desen boş konuyu kapattır daha iyi valla :))
olayın ne olduğunun önemi yok kapalı demişssin sen
polemik istyorsanız hemen bu tür konuları atın ortaya ooohhh günlerce konuşulur, bi dönem ne güzel kaynattılar ülkeyi bununla bakın hala devam ediyoruz burda bile .. Ahhhh aaahh.
hanfendi sizi anlamıyorum. bu arada aynı şekilde siz de benim hakkıma girdiniz az önceben kapalı olduğumu ve inandığım dini bir başkasına dayatmaya çalıştığımı söylemiş miyim?
Çıkarır önüme koyar mısınız o yorumu
Zira şuan hakkıma girdiniz de vermesi zordur söyleyeyim
hehe birde beni düşün o ansen tv kanallarını gez akşam,belkide kamera şakasıdır..çok günah takıntıları olan biridir..bende şaştım..
bende anlamadım problemleri vardı zaar..Konu eczacının kapalı olması değil gördüğüm kadarıyla........genç kız sprey istemiş sebebi ortaya çıkınca cehennem ate§i ten dinlemezmiş........evet yobazlığîn ta kendisi.........konu sahibi yoksa ulu orta etini mi gòsterecek yoksa zina mî yapacak.........yoksa genç bir kızın ağda yapmak istemesine cehennem ateşi niçin karıştırılsın........onun seviyesine inip karşılık vermek mi gerekirdi bilmiyorum..........
arkadaş kadını anlatırken kapalı dedi diye kapalılara hakaret etmiş sayılmaz
geçen günki konudada konu sahibi eşini anlatırken kürt dedi diye ırkçılık yapmış sayılmayacağı gibi bunlar özellik belirtiyo sadece
he derki kürt ondan böyle yapıyo ya da kapalı ondan böyle dedi anlarım
kadının yaptığı yobazlık evet o kadına yobaz dendi diye kimse kapalılara yobaz dendiği algısına kapıldığını söylemesin bana
ben de kapalıyım ve öyle algılamadım
evet kürt olayını biliyorum bemen cıktılar bende doguluyum nolmuş kürt olunca boylemi oluyo şu bu.
insanı zan altnda bırakıyorlarcok haklısn ondan böyle denilmiyo. kaç defa özür dilycez
teşekkür ederm anlayış için
ALLAH ALLAH ...bende dedim ne istemiş acabapsikolojisi bozuktur onun sorunları var bence geçen yıl bende eczaneye gitmiştim baktım bi kutu var parfümmü kremmiki diye elime aldım inceledim.. eczacı çocuk kıs kıs gülmesinmi ayy neymiş bilio musunuz kadınlar için cinsel arzu artması için damla ne utançtı anlatamam odur budur hiç bi yere bakmadan alacağımı alıp kaçarım işte bu damla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?