Eimi ok seviyorum ama onu da unutamyorum..

ben şuan konu sahibi ne düşünüyor merak ediyorum
bu kadar yorumdan sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz
cidden samimi bir şekilde merak ettim

Hanımefendi bakınız, konu sahibi arkadaşın durumu farklı, eski sevgilisiyle telfonla ara ara konuşmuşlar, ağlaşmışlar, adam karısının yerinde yatak odasında konu sahibi arkadaşın olması gerektiğini, şu anda ona sarılması gerektiğini söylemiş. ve ikiside evli. yapılacak iş mi bu.

Sanırım konuya tam vakıf değilsiniz.sengözlerimebaksanab, olsanız böyle bir yorum yapmazdınız.

biraz sert eleştiriler olmuş ,aslında herkesin bir taraflarında unutamadığı eski anılar muhakkak vardır ama bunu uygulamaya geçirmez ..
arkadaşım bence görüşme bu kişi ile ,eğer gerçekten sevseydi ne yapar eder evlenirdi seninle ,madem eşini seviyorsun bu kadar ,kalbinde ve zihninde başkası olmamalı ..duygulara hakim olmak tabiki zordur ama kendine bu ortamı yaratma,resimlerini sil pc den ,telefonunu sil ,ortak kişilerle görüşme..

konumun tekrar açılmasına sevindim ,bazı konu ile alakasız kişiler yüzünden böyle birşey olması hoş değildi..

dün yazılanlardan sonra uzun uzun düşündüm ve ona ait hayatımda birşey bırakmamaya karar verdim ..
belliki ben istiyordum onu haturlamayı ,kimse beni zorlamıyordu..bugün benim için dönüm noktası olsun ,ben eşimi ,ailemi seviyorum ,kimse bu mutlu aile bağlarını bozamayacak ben dahil..somut bir görüşme buluşma v.s olmasada duygularla bile eşimi aldattığımı düşünüyorum ,bu haksızlığı ona yapamam ,dün bir kez daha anladım ..

konumun tekrar açılmasına sevindim ,bazı konu ile alakasız kişiler yüzünden böyle birşey olması hoş değildi..

seni tebrik ediyor kocaman öpüyorum a.s.

yaptıgım yorumda bulusun dıye bı latıfe bulamadım..
hangı sozden boyle bı kanı vardınız ?..
gecmısı sıle bılcekmısınız hayır..
bunu kımsede sıze yaptıramaz kı herkes yaşadıgnı bılır...
3 yılda 3 kez aramıs dılerım daha aramaz..
ama suda aklıma takıldı ben numaramı degıstırsem vallahı eskı sevgılım yanlıslıkla nasıl bulsunkı benı ....
aramaları okadar ters zamanda degılmıs dıyım
ama yatagımda esımın yerınde sen olmalıydın sozlerı cok kotu..
esı habersız adamı mutlu etmek ıcın yuvasıyla mesgul..
ne olur sızde uzak durun yuvayı yıkmayın..bu gecmısde yaşadıgnız ılıskının acısını sımdı hayatınzıdakı kısılere yaşatmayın..

cok akillica bir karar olmus vereliniortak
pc ye kaydettigin resmide silseydin bari esin görür filanakannehir
seni aramasinada izin verme degistircenmi hattini:ecrin_bebek:

evet always you ne yapmayi düsünüyosun bende merak ettimCADIARZU

dün tam yorum yazicakken konu yok olduakannehir

kımızılım bak bu sefer yetiştinde yorum yazabildin
içinde kalmadı en azından opuyorumnanaktan

böyle bir karar vermenize çok sevindim,
inşallah baki olur bu kararınız
aklınızı karıştırmasına izin vermeyin lütfen
inanın kesin tavrınızı koyarsanız oda vazgeçecektir
sadece sizi karıştırmasına izin vermeyin
mutlu olduğunuzu söylüyorsunuz eşinizle
öylede olmaya devam edin
çünkü sitede o kadar mutsuz arkadaşlar varki, mutluluğu heryerde arıyorlar
ama olmadımı olmuyor işte
hazır sizin mutluluğunuz var böylede devam edin
sevgiyle kalın, eşinizle kalın inşallah :Saruboceq:

bu konuda ben biraz tecrübeliyim neyazıkki. benim ilk aşık olduğum kişi ile 8 senelik bir birlikteliğim oldu ve nikaha 2 gün kala davetiyeler dağıtılmışken nikah iptal edildi (inanılmaz bir annesi vardı, kadıncağız en son bu evlilik olmasın diye ölmek için elinden geleni yaptı ve nikaha 2 gün kala komalık oldu).neyse artık kadın kendini öldürecek bu evlilik yüzünden diye iptaline karar verdik. gelinlik dolabımda durdu aylarca:çok üzgünüm:şuanda yazrken başkasının başından geçmiş gibi geliyor bütün bunlar. inanılmaz zor bir dönem geçirdim. neyse sonra eşimle tanıştım ve geçmişe bir sünger çektim. ama nevar ne yoksa attım. onunla karşılaşabileceğim yerleri hayatımdan çıkardım. resimlerni görebileceğim siteleri bilgisayarımda yasakladım v.s.

yani diyeceğim odurki öyle arada bir konuşarak resmini bilgisayara kayıt ederek v.s bu iş olmaz. yok olduğunu, öldüğünü düşüneceksin...

kar cım onu sen yazmamıştın canım hemen senin yorumunun altında bir arkadaş yazmıştı cevabım onaydı..

kararım kesin ,resmi sildim ,tel değiştiricem,acilen kendime gellmem lazım

vayyy beeeeeeeeeeee :1shok:
ne kaynanalar varr anasını satiimmm
kadın dimek ölmeyi göze aldıı kafamçokkarıştı
neler ettin kız kaynana da kadın ölmek istedii -tatlicadiarzu-

kar cım onu sen yazmamıştın canım hemen senin yorumunun altında bir arkadaş yazmıştı cevabım onaydı..

onunla ilgisi olan kişilerlede görüşme
kardeşiyle görüşüyormuşsunya
işte buda büyük bir yanlış bence
görüşme tatlım kimseyle
sen o masum bebişine bakk, ona bakınca herşey silinir beyninden

aferdesınız bende yenı fark ettım..
ozur dılerım yanlıs anladıgım ıcın..
kararınız cok guzel ama dılerımkı uygular ve yaparsınızda..
ıkı yuva var sonucda bırısı senın dıgerı baska bı bayanın sizin esınız yaşasa ıdı nasıl
dusunurdunuz bence bu sekılde dusunerek kendın dusuncenıze yon verebılırsınız..
emınım esınızde ıyı bırıdır ve cok mutluda olursunuz ama hayat bu ınsan ıster ıstemez gecmısde yaşadıklarını dusunuyo..ınsanın aklından gecmez dıye bısıde yokkı..
aklınaza gelır dusunursunuz ama hayal kalsın en guzelı odur..

dün gece eşimle konuştum ,ilk aşkını anlatmasını istedim ,biliyordum ama hiç mevzusu olmamıştı ,ısrarlarıma karşı koyamadı ve yüzeysel bir şekilde anlattı ..o anda kıskançlıktan deliye döndüm ,ve sonra aklım başıma geldi ,nasıl bir yalnış yaptığımı farkettim ..

en guzelı işde bu...
yasadıklarınızı baskası sızn sevdıgnız bırısının yaşamıscasına dusunun..
sızın adınıza sveındım...

vayyy beeeeeeeeeeee :1shok:
ne kaynanalar varr anasını satiimmm
kadın dimek ölmeyi göze aldıı kafamçokkarıştı
neler ettin kız kaynana da kadın ölmek istedii -tatlicadiarzu-

biz 18 yaşında biribirimizi tanımıştık üniversitede ve 8 sene sonra evlenecek duruma gelmiştik, iş, maddi durum v.s olarak. onunda konumu iyiydi ve iyi bir kazancı vardı ama annesi bütün parasını alıyordu heray, buna rağmen gizli gizli para biriktirmiştik vs. kadın çocuğun kendi ailesi olup ona olan para akışını kesmesini istemiyordu. bi de illa benim bulduğum kızla evlenicen diyordu. ya oğlu annesini tamamen silecekti o zamanda kadın ölürdü ya da ayrılacaktık. ben de eyvallah dedim...

öyle işte bunun tek çözümü onun puf diye yok olduğunu düşünmekCADIARZU

opuyorumnanaktan sayende

kaydirigubbakcemile5 evet kardesiylede hemen bitir iliskini
bide unutmadigini onla hala görüstügünü görseydinmafoldumben
artik kapat bu ex sevgili olaylarini ne kendininkini nede kocaninkini düsünme
ne gerek varki böyle seylere
o senin ex de seni terketmis zaten , ben onun sevgisinede inanmiyorum, seven insan nolursa olsun gitmezdi
kusura bakmada senin ex bana hic iyi niyetli gelmedi acaba bikac geceli biseler yasarmiyim diye sana zarf atiyo kanimca, doyumsuz bu erkeklerakannehir
cok duydum öyle ayrilan erkekler evlendikten sonra bekaret olayi yok diye evlenince görüselim diyenleriakannehirakannehir

sanada geçmiş olsun canım
ne güzelki tekrar içine sinip sevip istediğin biri ile evlenmişsin
mutluluklar dilerim sana a.s.

aman iyi aklın başına gelsin

:teytey:

:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…