Eimi ok seviyorum ama onu da unutamyorum..

eşine aşık değilsin, sevdiğin erkek eşin değil eski sevgilin...kafan karışık ...seven kadının kafasını karıştırmaya hiçbir erkeğin gücü yetmez...evli olduğunun ağırlığı olduğun için çocuğun olduğu için ancak kendini bu kadar tutabiliyorsun...ne kadar tuttuğunda ortada...eski eskide kalmıştır...sana tel etmesi yanlış senin telefonlarına bakman yanlış görüşmeniz yanlış eşin eski sevgilisiyle görüşse kıyamet kopartırsın dimi...yanlışı kendin için yapmayacaksın....3 yıllık evliliğinde kocan biliyormu acaba aklında başka bir adamın olduğunu... bir günde kaç kez düşünüyorsun...
neden deli gibi aşıkken bir başkasıyla evleniyorsun..
sevgilim diyebiliyorsun bu kelimeyi asla söyleyemem ben sevgilim kocamdır demen lazım bu şekilde düşünmelisin...
ne kadar namuslu adammışşşşşşş ahhhhhh nerde böyle erkek sen nişanlanıyorsun 1 hafta sonra evleniyorsun 1 hafta sonra doğuruyorsun 1 hafta sonra onunda başına aynı şeyler geliyor elinin altında mı varmış hemen böyle evlenecek biri gerçektende sözünün eriymiş tebrik ettim!!!!..herneyse öptüğüm kokladığım kadın sen olmalıydınnnnn dediğinde sakın beni arama demeliydin...tek ve son sözüm
illaki yatağa girmek değildir aldatmak...bir başkasını düşünmek , onu özlemek onunla telde konuşmakta ihanettir...aklını başına almalısın hemde acil tarafından

SAÇMA ÖTESİ BURASI BİR FORM ( HATIRLATIYORUM)
AYŞE DE YAZAR FATMADA REMZİ DE PARDON REMZİ YAZAMAZ...
YANİ 3. 5. HER İSTEYEN İSTEDİGİ YERE YAZAR :enbuyukkk:

aslında sizin kafalarınız bayağı çalışıyormuş bak burada ki çelişkiyi buldun aferim sana :)))

tavrınız hep aynı hep aynı
insanları küçümsemekten ve böylesine kırıcı yorumlarda bulunmaktan vazgeçseniz nasıl olur
cidden fena halde sinir bozuyorsunuz da

bu konularda asıp kesmem...kimse kimsenin hissettiği şeyi engelleyemez ya da eleştiremez bence...
hissettiğiniz şey his olarak kaldığı sürece sorun yoktur bence...ama kurcalamayın, deşmeyin...bırakın dırdıuğu yerde dursun o...belli ki hep orda duracak...siz öelene dek...bırakın dursun...
adam sizi bir yıldır aramıyorsa şu an sıkıntınız ne???
aramasın da zaten diyorsunuz eee...
durup dururken onu unutamıyorum diye evinizde huzuru mu kaçıracaksınız yani...
sorun yokken sorun üretmeyin lütfen...

ay bilemicem bende kendimden bişi anlatım bi arkadasım vardı yazdı izinlerdi tatillerdi derken baya gorusemedik yaklasık 15 gun once oda bende donduk izinden sora beni aradı sana ugrucam musaitmisin diye gel dedim .
neyse geldi yarım saat 1 saat oturdu ve anlattıklarından afalladım ...
işde izinde eski nişanlısını gormuş teyse ogluymuş ...
butun aile evde iken onlar mutfakta konussmuslar falan adamda evli bir cocugu var bu arkadasımda evli 2 cocugu var ve bu eşine onla nişanlıken kaçmış sevdigi için vs.vs
sonra işte 12 yıl sonsra ilk defa karsılaşmıslar falan adam demiş seni hala seviyorum kafamçokkarıştı

neyse buda diyoki o kadar yakışıklı olmuşki dayanamadım bende diye cvb verdim diyo ...
sonra elimi tuttu optu beni dio :1shok:
ay bilemicem ya bu kadın bana ole bir anlatırdı ki kocasını nasıl sevdigini hayran kalırdım şimdi boyle bişeyle karsıma cıkınca şok oldum ...
ve bu kocasını sevdigi için 8 sene kaynana ile oturmus katlanmış herseye kalabalık gorumce elti kayın falan filan bana çok seviyorum sevmesem katlanmasdım derdi ...
ve şimdi kocasını sevdiginden emin olmadıgını soyledi aklında surekli eski nişanlısının oldugunu hatta boşanırsak mutlu olurmuyuz biz ikimiz evlenirsek falan demeye basladı ...
ben yarım saat bir saat boyunca neler duydum neler dinledim agzımı açmadım :1shok:
koşa koşa bana onu anlatmaya gelmiş :1shok:
belki bana guvencinden anlattı ama gozumde ne kadar itici duruma duseceni hesap edemedi :S
neyse annattıp annatıp kakıp gitti ...
sonuc ben asla aramıyorum aradıgı zaamanda heb bi bahane buluyorum gitmiyorum :S
ne yaptıgı beni hiç ilgilendirmez ama bana soylememesi lazımdı ...
annem hep derdi birilerinin gizli sırlarını bilmek iyi değildir zararlı olabilir demişti ...
o yuzden goruşmek istemiyorum suan ...
ne kadar dogru ne kadar yanlış bilemicem artık ...

Şu mübarek günde
sana sadece acıyorum başka bişey yazamıyorum...
Yazık sana çok yazık.

ayy ya bakarmısın ..o kadarda değil yani..bu sizin düşünceniz ,latife dahi yapmış olsanız hoş değil..ben sadece duygularımdan bahsettim siz olayı sevişmeye getirdiniz..

.

nolmuşkine sevişmek güzeldir. sevgiden türeyen bişeydir.. bence eski sevgiliniz karısı yatak odasında uyurken orda gece sevişmiş olmanın mahmurluğuyla uyuyan eşinin yerinde sizin olmanızı istediğini söylemiş ..
şimdi ben mi ayıp ediyorum siz mi eski sevgiliniz mi...

Son düzenleyen: Moderatör:

sen kendini çok zeki sanıyorsun galiba
ne bu ahkam kesmeler
bir insanın tavrı hep mi aynı olur ya
hanfendi küçük dağları sen yaratmadın haberin olsun

haaahh....tabi canım namusuzluk falan yok ortada .bizler azıcık geri kafalıyız.vizyonumuz falan pek bi dar...sizin kadar geniş değiliz.modern düşününemiyoruz.PERDONNN

tek kelimeyle FECAT bi durum ...pööff ya yani eşim bana yapsa kendimi berbat hissederim yani böle bişi olduğunu bilsem ....ama ben olsam napardım di ye düşünüyorum kötü bi durum ya bence o fotoyu sil bilgisayarından ve kendine bir an önce gelip eşine çocuuna yoğunlaş ...mazide kalan bi anı olsun senin için ...bu şekilde evliliğinde allak bullak olur yani bu dürüst bi hareket değil açıkcası seni yargılamıyorum yanlış anlama...

1.kimse namus bekçisi abideğli falan yapmıyor, hepimizin hataları olmuştur kimse ben

mükemmelim demiyor herkes kendi yaşantısı üzernden kendi tarzı anlayışı sınırları dahilinde yorum yapıyor.

2. doğru yolu bulmak ne demek
yani arkdaş yoldan çıkmış doğru yolu arıyor ve bize danışıyor.
yani siz savunduğunuz bayana yoldan çıkmış diyorsunuz

3.biz ne diyoruz arama sorma resmini bilgisayardan sil bakıp bakıp ağlama eşin bunu bi öğrense çıkacak kıyameti düşün diyoruz

4.e bırakın da adam aleni kur yaparken ağlamak yerine niye terslemedin diye ve resmni bilgisayara ekleyip bakıp bakıp ağlıyor diye biraz rahatsızlığımızı dile getirelim.

5.biz kadınlar bunu yaparsak erkelere ne sözmüz kalır... bunu yapan bir erkeği burada diri diri derisini yüzecek kadar kızıyorsak bir bayana söylenenler devede kulak

hep dedim diyorum diyeceğim
toplumu şekillenidren bizleriz
biz ağacı ne tarafa eğersek o tarafa şekillenir

6.hataya ilerleyen bir bayanı eleştirken biz suçluyuz tü kakayız ama
birileri 3. ye bişey düşer küçük beyincikli vb. derken çok doğru düzgün...

bu ada ayrı bir tartışma konusu

Eşine söylemek isterdim onu tanısam keşke....eşin de senden boşanırdı ve sen de anladın ihanetin bedelini...
neyse cidden şaka gibisin...adam arıyor gülüşüyorsunuz ve onun fotosuna bakıp iç geçiriyorsun aferin sana ...o adamın eşiyle senin eşine üzüldüm sana da sadece acıdım zavallısın..bulmuş da bunuyorsun kaç kadın kendini seven bir eşe bir bebeğe muhtaç Allah sana akıl versin..

yorum yapanlardan bazıları çok ilginç davranıyor... Yani evli olanlar eski sevgililerini hafızalarından siliyorlar mı? Hanımefendinin aklına gelmiş, duygulanmış.. belki özlem duymuş ilk genlik heyecanı ile yaşadıklarına, belki sadece düşünmüş acaba başka türlü olabilirdi diye. Babam 2. evliliğini yapmış annemle. Hala bazen ilk eşiyle ilgili bişeyler anlatır bana. Olabilir yani, insanın aklına düşebilir. Önemli olan bunu ilişkiye dönüştürmemek ya da kendini kaptırıp gitmemek.

Kendinizi çok dinlemeyin derim ben..
İşinize daha çok asılın..
Ailenizle,arkadaşlarınızla daha çok güzel vakit geçirin..
Çocuğunuzla oyunlar oynayın vs.
Hayatın farkına varın lütfen..
Boş vaktiniz hala varsa gidin yardım derneklerine vs. üye olun..
İnanın böyle kafanızda kurdukça takıntı haline döner,hastalık sahibi olursunuz...:1closedeyes:

mazi mazide kalsın.yeni yasantına,yuvana,eşine haksızlık etme.eşin eski sevgilisiyle telefonda görüşse ne düsünürdün?bir kalbe iki kişi nasıl sığabilir?hem eşini sevip hemde onu unutamıyorsun!!unutmana ne eski sevgilin fırsat vermiş nede sen unutmayı denemişsin.birbirinizle irtibatı koparmazsanız unutamazsınız.bence telefonda dahi olsa asla görüsme

Evet arkadaşlar,konuyu inceleyip,kuralları ihlal edenleri ayıkladıktan sonra
tekrar konunuz açıldı...
lütfen tekrar aynı diyaloglar yaşanmasın,
eleştiriler tabiki olacaktır ama seviyeyi bozmadan lütfen..
sevgiler...

Son düzenleme:

babanız eski eşiyle ilgili anlatmış farkında mısınız? evlilik içindeyken eski sevgilisiyle gizli gizli görüşmemiş..
şahsen benim annem babamla evliyken eski sevgilisiyle iletişim halinde olsa ve beni sevgilisinin oğluyla kertmeye kalksa anneme saygı duymazdım .. masum bi tarafı varsa da ; eski sevgilinin sabah yatakta hayal etmesiyle çirkinleşmiş..
eski sevgililer aklımıza gelir ama evliysek ve bir çocuğumuz varsa konusunu bile açmaz bize yakışanı yaparız..sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…