E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi always_you
-
Alıntı:
biricik_06 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
arkadaşlar çok acımasızca eleştirmiş ama kendileri aynı şeyi yaşamış olsalardı eminim ki belki sizin kadar bile eşlerine sadık kalamazlardı.
bu cümlende 2 kişii sohbet ediyor. 3cüye laf düşmezmiş diyorsun... ama, sen,hepimize laf sok. sonrada 3 cüye laf düşmez de... sen bize laf diyebilirsin biz savunmaya kalkınca kendimizi, 3 cüye konuşmak düşmez... çelişkiye bakın . hey Allahım ya...
aslında sizin kafalarınız bayağı çalışıyormuş bak burada ki çelişkiyi buldun aferim sana :)))
aslında sizin kafalarınız bayağı çalışıyormuş bak burada ki çelişkiyi buldun aferim sana :)))
arkadaşlar çok acımasızca eleştirmiş ama kendileri aynı şeyi yaşamış olsalardı eminim ki belki sizin kadar bile eşlerine sadık kalamazlardı.
son olarak ne diyorum biliyor musunuz sizler başkalarının hayatını malzeme yapmaya çalışan ve tek doğru tek dürüst insan kendiniz olduğunu sana zavallılarsınız.buna cevap yazanlar yukarıdaki tanımı aynen kabul edenlerdir.cevapları ve kimlerin zavallı olduğunu görmek istiyorum :))
ayy ya bakarmısın ..o kadarda değil yani..bu sizin düşünceniz ,latife dahi yapmış olsanız hoş değil..ben sadece duygularımdan bahsettim siz olayı sevişmeye getirdiniz..
.
son olarak ne diyorum biliyor musunuz sizler başkalarının hayatını malzeme yapmaya çalışan ve tek doğru tek dürüst insan kendiniz olduğunu sana zavallılarsınız.buna cevap yazanlar yukarıdaki tanımı aynen kabul edenlerdir.cevapları ve kimlerin zavallı olduğunu görmek istiyorum :))
ayy ya bakarmısın ..o kadarda değil yani..bu sizin düşünceniz ,latife dahi yapmış olsanız hoş değil..ben sadece duygularımdan bahsettim siz olayı sevişmeye getirdiniz..
yahu arkadaşım niye ,neden ,kimin haberi olsun ,ortada bir namussuzluk mu var ,ne var..topu topu 3 kez aradı diyorum ,telefonda seks yapmıyoruz ,internetten filan görüşmüyoruz ,sadece bazen aklıma düşüyo o kadar..
hayatım bence bazıları seni taşlamadan kaç burdan.kendileri bu sitenin namus abideleri ahlak polisleri olurlar da.herkesin ahlakı namusu kendine kafası karışmış bir insan var burada doğru yolu bulmak istiyor kendisi de belli ki durumdan rahatsız vicdanen.hemen başlamışlar infaza.hayatım sen bir daha o adamı sakın arama.mutluyum diyorsun şeytana uyup aile hayatına yazık etme.kocana saygını da bozma.o adamdan sana hayır yok.burda tartışmaya da girme bence.
yorum yapanlardan bazıları çok ilginç davranıyor... Yani evli olanlar eski sevgililerini hafızalarından siliyorlar mı? Hanımefendinin aklına gelmiş, duygulanmış.. belki özlem duymuş ilk genlik heyecanı ile yaşadıklarına, belki sadece düşünmüş acaba başka türlü olabilirdi diye. Babam 2. evliliğini yapmış annemle. Hala bazen ilk eşiyle ilgili bişeyler anlatır bana. Olabilir yani, insanın aklına düşebilir. Önemli olan bunu ilişkiye dönüştürmemek ya da kendini kaptırıp gitmemek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?