Eimi ok seviyorum ama onu da unutamyorum..

kımızılıma kesinlkikle katılıyorum :lepi:
kesinlikle çok doğru bir düşünce
adam adam olsaydı işleri yolunda değil diye bitirmezdi
bide üzerine senin arkandan hemen evlenmezdi
onun ayrılmasında başka bir sebep var ve sana doğruyu söylememiş zamanında
buda onun o kadar masum biri olmadığını gösterir
bunları düşün eğer kendini kötü hissedersen
ve bu aralar özellikle eşinle güzel organizasyonmlar yapp
bu sana iyi gelir sengözlerimebaksanabibenim

kanka sus ban yiceksın

ne banı kankaaaa, seninde ödün kopuyo bandann :roflol::roflol:

hem banlık bişi yapmıyom kızım okusana yazdıklarımı
hiç bir yorumumda rencide edici yada hakaret içeren bişey yok
hatta ılımlı olan yorumlar içinde benim yazdıklarım :umursamaz:

:1hug: harikasın

ne gibi orgaznisyomlar anlamadim benneyaptımki

kanka sus ban yiceksın

niyeki bana katildi diyemi ne kiskaniyon kankani kaptim diyelülülülülülü

Elbette ilk aşk ilk yaşanmışlıklar unutulmuyor kolay kolay. Ama şuan evlisin ve çocugun var. Seviyorum dediğin bir kocan var. Unutulmaz evet çok sevdiysen, ama görüşülmezde, telefonda dahi. Senin yerinde ben olsam, unutamıyorsam bile, görüşmem asla ama asla. ıstediğin kadar masum olsun görüşmem. Bu hem kendime hem eşime hem onun eşine hem çocuguma saygımdan dolayı. Masum değil görüşmeniz demiyorum aslaaaa.... Ama dediğim gibi masum bile olsa görüşmem. Değilmiki sizin eski günlerinizi aklınıza getiriyor, gözlerinizi dolduruyor. Kendinizi, onu, eşinizi, onun eşini, ve çocugunuzu üzmek istemiyorsanız birazcık saygı için görüşme arkadaşım. Bu gibi şeylerin sonu iyi olmaz. Son pişmanlıkta fayda etmez. Bize soruyorsun fikir istiyorsun ben neyapıyorum diyorsun. Yanlış yapıyorsun güzel arkadaşım. Şeytanla asla oyun olmaz. Şeytanın işi budur. Masum gösterir insana. Aman canım ne varmış der. Sen kanma güzelim. Çünki arada öncesinde yaşanmışlıklar var. Elini ateşe yaklaştırma, sokma. Dua et. Eğer cidden istersen ihlasla Allah onun sevgisini ona olan muhabbetini alır kalbinden. Dua et. Sevgiyle kal canım...

Konunun sonunu okumadan yorum yazarsam böyle olur işte :))) Kendine geldiğine çok sevindim arkadaşım. Kal sağlıcakla...

Son düzenleme:
ne gibi orgaznisyomlar anlamadim benneyaptımki

niyeki bana katildi diyemi ne kiskaniyon kankani kaptim diyelülülülülülü

kımızılımm anlatıyom iyi dinle

bebişlerinide alsınlar gezmelere gitsinler
kocişinle sinema, yemek gibi zamanlar geçirip vakit geçirsinler

farkındayım sen başka bir cevap duymak istiyon ama ben onu kastetmedim şikerimm
ama tabi isterlerse öyle organizasyonlarda yapabilirler, kendileri bilirr :kedi:

bu arada kımızılım kankam beni pek fena kıskanırr
ondan öle diyodurr oo
kaydirigubbakcemile3

dün yanıp tutuşuyordunuz.bu durumda bir kötülük ve namussuzluk olmadığını söylüyordunuz.dün eşinizin bazı şeyleri anlatması böylesine"masumane"duygularınızı pof diye nasıl yok etti?
keşke tlfon görüşmelerinizide anlatsaydınız.dürüstlük adına

Son düzenleme:
iki kişide eğer dediğiniz gibi deliler gibi sevseydi evlenmezdi başka biriyle. bir tanıdığım var. şuan hala ikisi de bekar aileleri istemedi aradan 20 küsür yıl geçti.
sadece şuanda onunda sizinde evliliğinizde belki ufak tefek sorun olduğu an içinizde sakladığınız diğer insana koşuyor kalbiniz. ama aşk değil. sadece heyecan arama hevestir bu.

şimdi mantıklı olalım bir kere daha birbirinizi seviyorken ayrılmamışken param yok seni istediğim gibi

yaşatamam deyip ayrılmak ne kadar mantıklı....geçinmek için paraya ihtiyacın var evet ama

sevdiğinle mutlu olmak için devasa paralara ihtiyacın yok ki...sevmek bütün yükleri omuzlamak demektir

Kalp kalbe verdiğiniz gibi el ele verip bu yükü omuzlayarak aşkınızı devam ettirseydınız evet o bugün

size sarılarak uyumayı haketmiş olacaktı ama bu şansı çoktan kaybetmişsiniz tekrar birleşmeyi

düşünseniz bile bunu ne çocuklarınıza ne de eşlerinize yapmaya hakkınız yok o tren çoktan kaçmış

kusura bakmayın ama istediğiniz kadar ağlayın sızlayın bugün herseyı elinizle iterek birleşseniz bile

o vicdan azabı bile yakar bitirir insanı....Bir çorbayla doymuyor mu insanın karnı sevgi muhabbet

huzur için yetmiyor mu sağlık varken para tekrar kazanılamaz mı...birazcık knaatkar olunamaz mıydı !

Neden yapıyorsunuz bunu kendinizede eşinizede. Yaşanmış bitmiş. Evlenmişsiniz yani neden durduk yere insanlar kendine böyle kötülük eder anlamıyorum. Telefonla görüşmek, içinde bulunduğu resmi kaydedip ona bakmak çok saçma şeyler arkadaşım. Bence kendine gel ve eşini sevdiğini söylüyorsun ki ( severken nasıl oluyor anlamadım orası ayrı ) eşinle çocuğunla mutlu olmaya bak.

bi kadından bunları duymak daha da zor geliyo bana.kesinlikle görüşmeyin o adamla.her şey bitmişken,ne hissi ne ağlaması ben anlayamıyorum.taş kalplimiyim neyim.benim için bi ilşki bittiyse arkama bile bakmam.ne demek konuşmak.bi an önce kendine gel.gittiğin yol yol değil.

başkasıyla evlenmişsiniz o da başkasıyla evlenmiş ve çocuklar dünyaya gelmiş...bu saatten sonra yuvalar yıkılacak değil elbette...onu unutmaya çalışın...eşlerinize ve masum çocuklarınıza günah...niye onunla evlenmediniz madem ikiniz de unutamıyorsanız...???

madem çok büyük bir aşk vardı ortada hiçbir şey ayrılık için bahane olamazdı.ikinizde birbirinizi elde edememişsiniz ondan cazip geliyo size.belki onunla evlenseydiniz şimdiki eşinizle olduğu kadar mutlu olamayacaktınız,anlaşamayacaktınız. size sorsak şimdiki eşinizle mi evli olmak isterdiniz yoksa o eski aşkınızla mı diye acaba hangisini seçerdiniz?düşündüğünde eski aşkın için hala ağlayabiliyorsan zaten sen şimdiki eşine aşık değilsin demektir.o senin için eski aşkını unutmaya çalıştığın, sığındığın bir liman,cocuğunun babası olmuş.geçmişte yaşadığın büyük bir kalp burukluğu ama geçmişte kalmalıydı sen içinde büyütmek için elinden geleni yapmışsın. açıkcası ben okuyunca eski aşkınızla evlenen kadına ve eşinize üzüldüm.3 kere konustum demişsiniz ama onu düşünüp ağlamanız bile sadakatsizlik.eşiniz siz yatağınızda uyurken o eski aşkını arasa yanımda sen olmalıydın dese acaba ne hissederdiniz???

Son düzenleme:
Ne gereksiz bir durum... En gereksizini zaten en başında kız kardeşiyle arasıra görüşerek yapmışsın..
ış .oka sarmadan iletişimini kessen iyi olur kanımca..

unutamamis olabilirsiniz fakat bunu gecmisle birlikte gecmiste birakmalisiniz .ve asla ve asla ne onunle nede yakiniyla gorusmeyi kesin .uzulen siz ve aileniz olur.sizden ayrilan bi insan bence sizi yeterince sevmedigini kanitidir. gorusmek yarayi kanatmaktan baska bi seye yaramaz.

okuduklarimdan aklimi kurcalayan:uhm:adam sizi terketmis ortada buyuk bir sebep yokken bence siz niye kinlenmediniz? ben olsam nefret ederdim valla, beni nedensizce birakacak evlenmeme kadar bekliycek bide yaff enterasan :tomato: esinize olan sayginizdan dolayi bence gousmeyin kesinlikle

Son düzenleme:

tatlim bana sorarsan tipik geri zeka bir erkek egosu yuzunden bu haldesin lutfen bana kizima , kirilma ama ilk basta yalanlarla dolanlarla senden ayrilmis yok ben sana iyi hayat yasatamam diyerekten salak salak sonrada sen evlenene kadar evlenmiyecegim diyor sen nisanlaniyorsun bir ay sonra o nisanlaniyor sen evleniyorsun ardindan o evleniyor neymis daha kafani karistiramamis karisi yatakda yatarken seni ariyor ve sen yatmaliydin bu yataksa diye sacmaliyor sanki roman gibi hicc haz etmedigim bir erkek tipi bir kadinla idare edemeyen bir erkek tipi bir kac kadin ayni anda onu dusunecekki egosu tatmin olacak dusunsene tatlim senin kocan boyle olsa ne kadar degerli olurdu? o koca hakinda sen nasil dusunurdun? oyle bir adamla evli kalmak istermiydin? eger senle evlenseydi karisina yaptigi haksizligi sanada yapacakti , bence sen yat kalk Allahina sukretki boyle bir insandan ucuz kurtulmusum diye ama sunuda onutma kendi egosu icin arada sirada seni arayip huzurunu bozuyor buna musade etmee boyle adamlardan iyilik degil kotuluk gelir!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…