slm arkadaşlar uzun zamandır bişiler yazmıyodum sadece okuyodum hanımlar eşimle 3 yıldır evliyim daha önce hiç bir şekilde bi hatasına olmadı yani ben rastlamadım
.az önce eşim otururken telefonuna baktım (sürekli bakarım öyle kıskandıgım yada bişiiler bulmak umuduyla falan degil).
giden ve gelen msjlarını hiç hafızada tutmaz ama iletilerdeki mesajlarını silmemiş iş yerinde bir bayan arkadaşı var bekar ben ismen tanıyorum eşim çok bahseder ondan daha dogruşu iş yerinde olan herkesten bahseder
neyse telefondaki msejları şöyle minikkuş günaydın günün aydın olsun. sonracıma akşam yatarken ben yatıyorum sabah işe geç gittigi zaman gene öle ben yatıyorum
arkadaşı yeni araba aldı ona inş arabana kuşlar pisler falan filan baya mesajlaşmış valla hepsi aklımda degil ama öyle bi şekilde yazışmalrı var
geçenlerde arkadaşı araba aldı demiştimya ona dolana dolana hediye aldık
ben canım ne acelesi var daha alırız dedim ama beni dinlemedi baya gezdik hediye bulmak için
geçenlerde iş yerine gelirken açık giyinmiş kız eşimde kapalı giyin biraz demiş oda kıyafetim yokki kapalı giyineyim demiş eşimde maaşını alınca sana ben kıyafet alıcam diye söz vermiş
geçenlerde eşim rajatsızlandı işe gidemedi telefonunuda arkadaşında unutmuş benim telefonunmdan kızı aradı neden beni aramıyn merak etmedinmi bu neden işe gelmedi diye falan diye konuştu üstelik kızın telefonu eşimin telefon hafızasında yok ezbere biliyo numarasını
eşime gözterdim bu mesajları bu ne diye kızın adını diyerek .............. dedi kızın adını dememe gerek yok ama bozuldu şimdi eşim yatıyo ben oturma odasında yatıcam diye geldim bu odaya eşimde geldi biraz sonra yalakalık yapıyo bana neden yanımda yatmıyosun diye
bana bu mesajlar hakkında hiç bir açıklamada yapmadı gene ne oldu neden bu suratın asıldı falan dedi gitti yattı benden yüz bulamayınca
hanımlr nedir bu şimdi eşimin beni sevdigini falan çok iyi biliyorum bu mesajlar sizce arkdaşçamı ne ben bi anlam yükleyemedim bana yardım edin eşime nasıl davranmalıyım şimdi
sıkılmadan okudugunuz için çok teşekkür ederim hepinize.
bence cok haklisin.
valla guzelim bisey diyecegim belki agir gelecek ama aklin basina gelsin diye soylemek istiyorum
esin elinde olsa idi bunu yapmazdi!!!!
ozur dilerim ama bu boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?