bana gore okadar yakın degıllerdır arkadas olabılırler..
cunku benımde ıyı anlastm bı erkek kankam var..
o sekılde bakdım olaya..
ve bısı olsa az cok gızlı yapardı sızın yanınızda konusmazdı onla telefonda..
yanı ben olsam dert etmezdım kendıme...
ama zaten hep derlerya yatak ayrımayın diye bence bu konuda alexandrayasemin haklı
ama ya ıyı arkadas ıseler hem esının yanında konusmus kızla ya kızı korumuyom erkegıde..kar canım burda evli bir erkek ve bekar bi kız konu ,aralarındaki diyaloğ gerçekten hiç hoş değil,araya mesafe koyulması gerekmezmi,ne öyle şapur şupur..:mymeka:
sizebu osrunun en guzel yanıtını eşinizvercek eşinizi uyandırın ve bu konuyu konusun onunla
yatak ayırmak doğru degıl, katılıyorum ama aldatılıyorsan da mı ayırmazsın? bu kadar güçlü bir sinir sistemim oldugunu sanmıyorum
merhaba yazdıklarını basından berı okudum ve sız sankı dusuncelerımı okuyupda yazdınız sızı tebrık edıyom gercekdende..ben sadece yardim etmeye calistim
bu sitedeki cogu insandan kotu turkcem var bunu kabul ediyorum
ama ben kimseyi dediginiz gibi keklemeye calismiyorum
bunu yapmadim ve yapmamda
sonucta bende bir bayanim ve bende evliyim
ozur dilerim ben arkadasa yardimci olmaya calismistim ama bundan sonra yazmasam iyi olacak
insanlarin bazilari sizler kadar iyi turkce bilemiyor olabilirler ki bunlardan birisi benim ben yari turkum ve nl de dogdum buyudum ve bu kadar ifade edebiliyorum ksr bakmayin ama beni yanlis anladiniz
ben kimseyle dalga gecmedim sadece fikirlerimi soyledim
ama ya ıyı arkadas ıseler hem esının yanında konusmus kızla ya kızı korumuyom erkegıde..
ama okadar dert etmezdım ben..
cunku bukadar goz onunde olan bısıden askmesk olcagna ınanmıyomda ondandır yada bu sekıldekı ılıskıler hep gızlı kapaklı yapıldg ıcın bu bana okadar tehlıkelı gelmedı...
belkı sıra onlarada gelırdı bunu bılemem ..en iyi arkadaşı olsaydı evlerıne gelir yemeklerını yer, eşinle tanışırdı öyle degıl mı? bu arada konu sahıbı arkadaş hıçbirşey yazmıyor...???
en iyi arkadaşı olsaydı evlerıne gelir yemeklerını yer, eşinle tanışırdı öyle degıl mı? bu arada konu sahıbı arkadaş hıçbirşey yazmıyor...???
life city
ne diyeyim hemen bir bosanma davasi mi ac demem gerekiyordu
ona erkeklerin nasil dusundugunu anlatmaya calisiyorum
eger tekrar esini kazanmak istiyorsa yatagini ayirmamasi gereiyor
ben yataga yatip hergunki gibi ol demedim
sadece yat ve onunla ilgilenme dedim
ama kendisinin bilecegi bir is tabiki bu
eger yatmak istemiyorsa yatmasin ama cozum yatmamak degil
esinden bulamadigi sicakligi disarda arayan erkekler cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?