Eimin telefonundaki mesajlar

kar canım burda evli bir erkek ve bekar bi kız konu ,aralarındaki diyaloğ gerçekten hiç hoş değil,araya mesafe koyulması gerekmezmi,ne öyle şapur şupur..:mymeka:

ben sadece yardim etmeye calistim

bu sitedeki cogu insandan kotu turkcem var bunu kabul ediyorum
ama ben kimseyi dediginiz gibi keklemeye calismiyorum
bunu yapmadim ve yapmamda

sonucta bende bir bayanim ve bende evliyim

ozur dilerim ben arkadasa yardimci olmaya calismistim ama bundan sonra yazmasam iyi olacak

insanlarin bazilari sizler kadar iyi turkce bilemiyor olabilirler ki bunlardan birisi benim ben yari turkum ve nl de dogdum buyudum ve bu kadar ifade edebiliyorum ksr bakmayin ama beni yanlis anladiniz

ben kimseyle dalga gecmedim sadece fikirlerimi soyledim

alexandrayasemin siz bir bayan ve psikolog olarak nasıl böyle bir kanıya vardınız anlamadım, eşime kırılıp yanında yatmadım diye eşim gidip başkasına ilgi duyacak ben de bundan suçlu olacağım, anlatamadım dilim yetmiyor demişsiniz ama sonuçta fikir bu mu ben mi yanlış anladım :1shok:

serbest arkadasim peki ne yapmayi dusunuyosun?

ama zaten hep derlerya yatak ayrımayın diye bence bu konuda alexandrayasemin haklı

eşimi yeniden kazanmak istiyorum gibi şeyler yazmamış konu sahıbı arkadaş. siz olsanız aralarında bırşey oldugunu düşünürmüydünüz, bu olayı eşime nasıl davranarak sormalıyım diye sormuş. konunun ne demek ıstedıgını anlamadan cevap yazıyorsunuz.

sizebu osrunun en guzel yanıtını eşinizvercek eşinizi uyandırın ve bu konuyu konusun onunla

kar canım burda evli bir erkek ve bekar bi kız konu ,aralarındaki diyaloğ gerçekten hiç hoş değil,araya mesafe koyulması gerekmezmi,ne öyle şapur şupur..:mymeka:
ama ya ıyı arkadas ıseler hem esının yanında konusmus kızla ya kızı korumuyom erkegıde..
ama okadar dert etmezdım ben..
cunku bukadar goz onunde olan bısıden askmesk olcagna ınanmıyomda ondandır yada bu sekıldekı ılıskıler hep gızlı kapaklı yapıldg ıcın bu bana okadar tehlıkelı gelmedı...

merhaba yazdıklarını basından berı okudum ve sız sankı dusuncelerımı okuyupda yazdınız sızı tebrık edıyom gercekdende..

en iyi arkadaşı olsaydı evlerıne gelir yemeklerını yer, eşinle tanışırdı öyle degıl mı? bu arada konu sahıbı arkadaş hıçbirşey yazmıyor...???

en iyi arkadaşı olsaydı evlerıne gelir yemeklerını yer, eşinle tanışırdı öyle degıl mı? bu arada konu sahıbı arkadaş hıçbirşey yazmıyor...???
belkı sıra onlarada gelırdı bunu bılemem ..
ama ıkı msj kızıpda esınle cok sıddetlı kavga veya tartısmalara gırılmez bence..

Arkadaş kendini ayırdı konudan ganımca...

Neyse inşallah hakkında hayırlısı olur eşi açıklama yapar o da sağlıklı düşünüp karar verebilir...

alexandrayasemin nickli arkadasin dediklerini idrak etmekle ugrasiyor galibakaydirigubbakcemile3

arkadaşım iyisin hoşsunda olaya farklı açıdan bi bakmaya ne dersin aman ben ne yaparsam yapıyım eşim zaten benim bak mesajlarımı gördügü halde benimle yatıyo bana kızmıyo trip yapmıyo
falan diye düşünmesindense bırak bu şekilde beni aldatsın bu şekilde aldatmasında tamam ben eşime yüz vermedim onunla ilgilenmedim hata benim hatam diyebilirim ama egrki eşim şu durumda beni aldatıyosa buna emin ol ki bende bulamadıgı bişileri başkalarında arayışa geçti diyemiyecem benim eşime olan ilgim şefkatim herkes tarafıdan imrenilir o yüzden benim kendimden yani bi şüphem yok eger eşim illada aldatıyosada eşimin kendine karşı adiligi vardır demekki.

aralarında kesinlike bişey var,resmen kur yapıyorlar arkadaşım lütfen duygusal düşünmeyin ve bunun peşini bırakmayın.Eşiniz asılıyor gibi geldi sanki kızdan ilgi bekliyor çok enterasan.Şuanda uykusu kaçması da ele veriyor suçluluk söz konusu

konu sahıbı arkadaşın fıkrı de guzelbnce şimdi bısey yapmıycam dıyor uyusun te-lınebakcam msjlar duruyormu sılmızmı dıyor msjları silmişse bnce bu olumsuzluga işarettır.
yanı ortada bişeyler dönuyokı unuttugu msjları siliyor.sorun yoksa nıye sıleyımkı paşa paşa açıklamamıyaprım dıyordur.
eşimi severim sayarım ama ona fazla guvenmemacıkcası yanı kadınlar konuusnda erkek mılleti aldatmaya meyıllidir anacım firsatını buldumu kacırmaz o aldatmayn erkke aldatmayan kadın eskidenmı anam babam dönemınde kalmış onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…