Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bi msj atın kız uyumadan biz çatladık burda.
eşinizi yazdığı tarzda bişe yazın işte
Neden yapsın böyle birşeyiCADIARZU
bu saatte kaldırma vallahı haklıyken haksız olursun bak dıyım...eşinin face bookuna gırsene kıza yem at baklaımıyı geceler faln dıye msj at cvp gelcekmı yada eşin uyuduysa eşinin telınden msj at kıza numarası yokmu kızı
kıs facebook adresini kapatmış şimdi yok eşimin telinden mesaj atmışım aralarında olan bitenden tam emin degilim nasıl mesaj atıcam ne diyecem
sonra benim evim kartalda eşim tarabya çalışıyo yani sabah 6 evden çıkıyo akşam 9 da eve geliyo arkadaşlar gidiyim kaldıryım diyom ama gerçekten çok sinirliyim ben bu öfkeyle knuursam hiç bir yere varamam bunu iyi biliyorum.
evet ordan bakıldıgında çok sakin gözüküyor olabilirim ama burda benim durumumun ne oldugu bilemezsiniz aldatılmak hayatta aklıma gelmeyecek bişi bazı arkadaşlar yem attıgımı düşünüyo düşüncenize hangi mantıkla vardınız bilmiyorum ama yanlış düşünüyosunuz insanın başına daha önce gelmeyen bi konuda nasıl davranılcagını bilemiyo şaşırıyo normalde meydan yansa uyurum hiç umrumda olmaz düşününün ki deli gibiyim nereye varacagımı ne yapıcagımı bilemedigim için burdan siz hemcinslerimden yardım bekliyorum yaptıgınız yorumlarla daha bi mantıklı düşünmeye başladım.
Kiza msj atin diyorsunuzda esi olanlari sezip kizi olasi durumlara karsin uyarmis olabilir:1ninca:
serbet siz eşinize durumu sordugunz da eşiniz tam olark ne cvp verdı size
neden yapsın neden mantıklı cevap vermıyosunuz?..ya bi msj atın kız uyumadan biz çatladık burda.
eşinizi yazdığı tarzda bişe yazın işte
öyle olsa onun da iletim raporu olmazmıydı telde
kızla aralarındaki diyaloğu daha ii anlamak için :)
valla süpersiniz kızlar bu ne dedektif gibisiniz yahuu kanıtlara bak:)