• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eimin telefonundaki mesajlar

Bu saatte uykudan uyandırıp,bu sinirle soracağınız hesap elinizde patlar ben söyliyim size.
Bekleyin uygun bir zamanda konuşun.

eşinin telefon numarasının ezberlemesinin bence iki açıklaması olabilir.1 . bu telefon numarasını sıkça aradığı için ezberlemiş. 2. rehbere kayıt etmeyerek sakladığı bişiyler var. ama o zaman neden senin yanıda arıyor dimi. gizili yapmıyor. msn sini sana ekletiyor. evet yabu bi zarfsa. senin gözünün önünde yaparak dikkatini çekmemeye çalışıyor.
aslında eşime kızdığım zaman bende psikolog arkadaşın dediğini yapıyorum.(göster ama elletme.) bu gerçekten gıcık edici bir nokta. ama böyle bir durumda bende dikkat çekici giyinip yatağımı ayırırdım. yada uyumasına imkan yok hesap sorardım.ayrıca da belirtem istiyorum.erkekler çocuk gibi hep ilgilenilmek isterler. ilgilendiğini de belirtmisin belki bir macera aradı , belki de arkadaş. ama psikolog arkadaş bence önemli bir noktayı da söyledi her ne kadar karşı çıkıldıysa da...dışarıya ilgisi olmasa bile evde soğuk davranışlar dışarıya yönelmesine sebep olabilir.ama bu demk değil ki hemen koynuna gir.ellbette tavır yapmak hakkın. hemde sonuna kadar.sadece ölçüyü iyi ayarlayacağını düşünüyorum. bilmiyorum aklımdan geçenler bunalrdı. hep ben olsam diye düşündüm. ayrıca kızla konuşmayı da çok düşünmezdim.öncelikle hesap sormam gereken hödük kocam olurdu.düşüncesi vardıysa bile ona pişman ederdim heralde.
benim aynı şeyi yapmamı o nasıl kabul etmezse benden de kabul etmemi beklemesin.

yarın işe gelmıycem dıye bı msj atabılrsınz mesela oda hemn atlıycaktın ne oldu dıye atlamamazsa sorun yok ya atlarsa..bende amma ..sa.. lı konustum böle

evet ordan bakıldıgında çok sakin gözüküyor olabilirim ama burda benim durumumun ne oldugu bilemezsiniz aldatılmak hayatta aklıma gelmeyecek bişi bazı arkadaşlar yem attıgımı düşünüyo düşüncenize hangi mantıkla vardınız bilmiyorum ama yanlış düşünüyosunuz insanın başına daha önce gelmeyen bi konuda nasıl davranılcagını bilemiyo şaşırıyo normalde meydan yansa uyurum hiç umrumda olmaz düşününün ki deli gibiyim nereye varacagımı ne yapıcagımı bilemedigim için burdan siz hemcinslerimden yardım bekliyorum yaptıgınız yorumlarla daha bi mantıklı düşünmeye başladım.

naber beni uyku tutmadı... diyin.. bakalım ne diyicek?

cevap gelirse duruma göre müsaitsen arıyayım mı dersiniz...

sonra da arayıp evli bir erkekle ne gibi bir paylaşım bir arkadaslık yaşadıklarını sorarsınız.

eşinin face bookuna gırsene kıza yem at baklaımıyı geceler faln dıye msj at cvp gelcekmı yada eşin uyuduysa eşinin telınden msj at kıza numarası yokmu kızı

kıs facebook adresini kapatmış şimdi yok eşimin telinden mesaj atmışım aralarında olan bitenden tam emin degilim nasıl mesaj atıcam ne diyecem
sonra benim evim kartalda eşim tarabya çalışıyo yani sabah 6 evden çıkıyo akşam 9 da eve geliyo arkadaşlar gidiyim kaldıryım diyom ama gerçekten çok sinirliyim ben bu öfkeyle knuursam hiç bir yere varamam bunu iyi biliyorum.
bu saatte kaldırma vallahı haklıyken haksız olursun bak dıyım...
adam mısıl mısıl uyuyo sen kendını mahfedıosun..
ve sakın kıza msj atma sakınd erım...
sadece kendını kucultursun..
aralarında bısı yoksada korukleyen sen olma barı..
gozunu ustlerınde tut ama kendınıde ele verme uzulen olma daha fazla..
yanlıs yapma esıne guzelce sor nedır bu dıye..emın ol alırsın cevabını..

evet ordan bakıldıgında çok sakin gözüküyor olabilirim ama burda benim durumumun ne oldugu bilemezsiniz aldatılmak hayatta aklıma gelmeyecek bişi bazı arkadaşlar yem attıgımı düşünüyo düşüncenize hangi mantıkla vardınız bilmiyorum ama yanlış düşünüyosunuz insanın başına daha önce gelmeyen bi konuda nasıl davranılcagını bilemiyo şaşırıyo normalde meydan yansa uyurum hiç umrumda olmaz düşününün ki deli gibiyim nereye varacagımı ne yapıcagımı bilemedigim için burdan siz hemcinslerimden yardım bekliyorum yaptıgınız yorumlarla daha bi mantıklı düşünmeye başladım.

Tatlım öncelikle sakin ol,bu gecenin bu saatinde çözülcek mesele değil,sabah olsun konuşursun eşinle,kimseye mesaj atıpta seviyesine inme.Nasılsa senin yaptığın anlaşılacak.Biraz dağıt kafanı sakin kafa hareket et lütfen.

Kiza msj atin diyorsunuzda esi olanlari sezip kizi olasi durumlara karsin uyarmis olabilir:1ninca:

ya bi msj atın kız uyumadan biz çatladık burda.

eşinizi yazdığı tarzda bişe yazın işte
neden yapsın neden mantıklı cevap vermıyosunuz?..
ya durduk yerde nıye gergınlık yaratıyosunuz?..
ayıp gercekdende..
sız merak edıyosunuz dıye konu sahıbı o bayanın gozunde kuculcek..saygısını sevıyesını korusun bu satte esmeye degmez..

'uyudun mu' gibi birşey yazabilirsiniz..
bayan uyumadan bir an önce yazsanız bence yerinde olabilir,
sonuçta çok erken saatte işe gidecekmiş eşiniz,
sabah alırsa mesajı hiç anlamı olmaz.
mesaj atmak dışında da sağlıklı veri elde edilebilecek bir yol görünmüyor..
belki mesaj atıp,sonra çaldırabilirsniz..

Back
X