Einiz plak uyumanz isterse?

eşiniz çıplak uyumanızı isterse?

• ne münasebet canım!

OY: 21 3,9%
  • öyle rahat edemem ben,hem çekinirim

OY: 61 11,4%
  • olabilir tabi neden olmasın kocam o benim

OY: 430 80,7%
  • bi fikrim yok

OY: 21 3,9%

• Ankete Katılan
    533
ya ne var bunda kocam o benim hep yattım hepte yatarım... yanlız hava soğuduğunda ve kaloriferler yanmadığında bunu bir kez daha düşünmem lazım... eşimden çekindiğim iiçin falan değil yanlız bende bazen deprem ölüm vs. korkularla giyyinik yattığımda çok olur ödüm patlar biri beni göçükten öle çıkarır diye.. kocam çıkarsa neyse:))

tabi ki kabul ederim bu teklifi, hatta de aslında onun teklif etmesine gerek kalmadan yaparım :)

hem ne güzel oluyor, onun sıcaklığıyla ısınmak..

yatağınızın başına da sabahlığınızı koyarsınız o kadar temkinliyseniz, değil mi ama..

aslıında ne varki o durumlarda üzerine sabahlığını geçir çık dışarı yanii...zaten düşünecek yada onları giyecek zamanında olmaz ki...en kolayıda o zaten gece için...kötü durumlarda insanlar seni absürt bir durumda değilsen incelemez hepsi aynıdır (deprem sel..allah korurusun tabi)kötü ihtimaller dışı bir sorun yok,,zamansız gelen misafir+zamansız yaşanan doğa olayları+
ve hatta zamansız giren hırsız bileeee durumu zorlaştırır...

bilmiyorum cıplak yat dıyen kocama baglı,

eger ısterık ve azgın bı tıpse yatmam acık soyleyeyım, hatta paso kavga cıkarır ayrı falan yatarım

ama asık oldugum eşimse arada sırada düzgun yetıcek kadar cıftlesıyosak zaten öle mutluysam adam cıplak ol karım böle yatalım bı sure bebek oluncaya kdr falan dıyosa vs ıyı yani canıma mınnet

ggerçi bu aralar yıne akıntı sorunum var o yuzden olmaz da bı sorunum yoksa olur neden olmıcak işte
deprem olursa ölürsek zaten gıtmıs oluruz dunyadan cıkanlar da ceset olur cıplak veya gıyınık.. ölmüşse kıme ne artık cıplakmıs degılmıs anca işte hırsız mırsız,

yatılabılır ama ne olacak yani, gıysılı olunca cok mu zaman kazancı olcak

vucut guzelse sark mıyosa ffalan yatılır

amma uzun yazdım,

dedıgım gıbı kocama baglı, sevdıgım memnun olduugum bı adamsa tenını sevıyosam falan mutl etmek ıstıyosam yatarım cıplak da altında da ustunde de ,

ama az sevıyosam mesafe varsa vs yok yan cizerım.

benim çok hoşuma gidiyo öyle yatmak. onun istemesine gerek kalmıyo yani. kendimi çok huzurlu özgür ve güvende hissediyorum. şimdi ne alaka bilmemne die tepkiler vermeyin ama yani ben de bilmiyorum neden sadece öyle hissediyorum çok güzel oluyo. :)

hmm :uhm:
eşiniz diyor soruda ama sen bekarsın galiba..
neyse canım bana ne....

ya insan herşeyi sadece kocasıyla yaşayamazmı bende o demesede yatarım zaten. :) önce kendim mutlu olur sonra onu mutlu ederim.kanımca hayır diyen erkekte yoktur. hem kocişim beni zaten seviyorsa odaya klima bile taktırı. oh püfür püfür üşütmez beni

hayır canım hiç çekinmiyosun gayet rahat yatağa girip uyuyosun çokta güel oluyo ama yaramazlık yok....

bakış açısına göre değişir tabi. "eş" lafından "koca" anlamını çıkarmıyorum ben. daha derin şeyler ifade ediyo benim için. yerimseniben

eş dıyor soruda, sevgılısıyle yatıyormus koca gıbı aynı nane, yataga bırlıkte gırıyorlar yani cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…