ekilmek..

Düştüğünüz durum ne ki?
Burdan bakınca sizi kötü bir durumdaymis gibi görmüyorum. Suçunuz yok..
Gerçek yüzünü gördünüz ve asla ama asla birdaha ararsa açmayın, engelleyin. Boşverin o paçozu, siz kendinize değer verdiginiz için yapın bunu. Nedenini merak ta etmeyin.
Haysiyetsiz bir insan için uzulmenize değmez. Hayat çok güzel. Daha da mutlu olacağınız günler gelecek.. Siz yeter ki güçlü olun :)

Ard arda aramaniz olmamis. Neresinden tutsan elinde kaliyor. Alakanizi tamamen kesmenizi ve oyle bir insan hic olmamis gibi yasamanizi tavsiye ediyorum

Ben daha çok size kızdım Hanımefendi. Felaket kızdım yani daha birbirinizi tanımadan nasıl hemen ilişkiye başladınız? Kurallarınız, kendinize has özellikleriniz yok mu? Adamın neyine kandınız bu kadar?
Rusyaya gitmesinin nedeni belli ortada.
Ve son olarak son gelişmede adamı ısrarla aramanızda ayrı sıkıcı. Siz kadınsınız. Elin adamı şimdi gel dese kapıyı açacak potansiyel sezdim sizde.
Sizi bildiğiniz parmağında oynatmış keyfine göre.
Nerde avrat orda misali.

Burçlara hayatta inanmam ilgilenmem ama akrep ise kaç hemen ordan. İndallah olsun iyi bilirim çok cinsel istekleri oluyor.

Aaa... Agzim acik kaldi. Tam bir yavsakmis.

Kendinizi suclamayi birakin. Hic de kotu duruma dusmediniz. Yalnizca igrenc bir tecrube oldu sizin icin. Hepsi bu.

Şok oldum resmen. Ne kadar iğrenç bir adammis oyle. Kendinizi kotu hissetmeyin. Sans vermek istediniz ama boyle cikti. Bilemezdiniz uzulmeyin. Amaci da farkliymis zaten.

Aman aman! Lütfen kendinizi koruyun bu adamdan.

Tam bir terbiyesiz.Kendini ortaya koymuş işte boşverin.Gerçeten boşlukta olduğunuz için tanımak bile istememişsiniz onu ama bundan sonra daha dikkatli olursunuz inşallah

belli ki adamın hayat tarzı; nerede akşam orada sabah.
seninle beraber 10 kızla görüşüyordur bu.

akılsız genç kızlar gibi, boş hırsa kapılıp "p.ç adamı eğitebileceğin" hatasına düşme.

bak 1 ayda adamın elinde oyuncak olmuşsun.

zaman geçtikçe daha çok bağlanırsın, benliğini yitirirsin.
her yerden engelle.

İşi olan insan şu iş var hayatım yarın görüşsek veya geç olabilir ben haber veririrm demesi lazım.Sevgilin tarzı davranan erkeklerle zaten yürümüyor iyi etmişsin ayrılarak.

Rusya da check in yapması da birilerine birşeyler kanıtlamak amaçlı olabilir...Daha neler neler vardır da gerek yok bence sen de hayır çıkmayacağını anlamışsınızdır zaten.İyi olmuş,hayırlı insan denk gelsin sana da inşallah.

Asla görüşmeyin. Stresten zona çıkartırsınız

Engelleyin direk bu ne terbiyesizlik elde kekliik mi görüyor saygısızlık.. lütfen üzmeyin kendinizi Allah göstermiş ne olduğunu başından engelleyin ve bidaha adını anmayın aman diyim

Şu devir hiç iyi değil gerçekten kim kime dum duma belli değil.Akrep burcunu duydugunuzda zaten kaçın...... seks manyagı bir burc o.

Engelleyin direk bu ne terbiyesizlik elde kekliik mi görüyor saygısızlık.. lütfen üzmeyin kendinizi Allah göstermiş ne olduğunu başından engelleyin ve bidaha adını anmayın aman diyim
sabaha kadar uyumadım. .. cidden anlamadım insan insana bunu yapar mı?.. ben ona zarar verecek hiçbirşey yapmadım.. Neden o böyle birşey yaptı? ..cidden hala atamadım üstümden..o kadar ilgili ve efendi davranıyordu ki.. şimdi ben bir daha insanlara nasıl güveneceğim..
Hayır başkasıyla görüşsün çıksın gitsin hayatımdan ama kendisi aradı kendini affettirmek istediğini buluşmak istediğini söyledi. Buluşacagımız sırada ise başkasıyla buluştu.. Ve bunuda açık açık söyleyip ' 1 saat müddet ver sonra seninle sevişmek istiyorum' ne yaaaaaaa... çıldıracağım çıldıracağım delireceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…