ekilmek..

Nede n affedip kahve teklifini kabul ettiniz ki ?
Olacağı buydu işte.

Her yerden engeleyin, iletisime gecmeyin. Gecmek isterse gorusmeyin. Aramayin, aciklama beklemeyin.

Dunyada tek erkek o degil.

Ve hicbir erkek sizin gururunuzdan onurunuzdan daha onemli degil.

Tek amaci size zarar verip ego ve beden tatmini yapmak isteyen birini dusunerek ona alet olarak gecirmeyin gunlerinizi. Hayata devam edin.

İntikam almış kendince. Siz konuşmayalım demişsiniz ya o sözünüze kin gütmüş galiba. Akrep erkeği için kinci denir zaten.

Evet o cümlesii insanı delirtir ! Terbiyesiz bence çıkın bi sadaka verin demek ki huyu niyeti buymuş Allah size göstermiş oldu her bi olay bizler için deneyim milyarlarca değişik yapıda insan var ve siz bu insanı görmüş oldunuz eminimm arıycaktır içkiliydimm falan dicektir elbet ama sizin yerinizde olsam ne açarım nede başka birşey en güzeli engellemek geçmiş olsun biraz hava alın kafanız dagılsın

Bir kez aramissin ok de üst üste defalarca arayıp kendini rezil etmek neden ??

Muhattap olmaya degmeyecek biri.

kadın milleti iste...uğursuz,ruhsuz ,rahatsızlarla uğraşmayı seviyor..yahu geç git güzelim geç git..dışarı çık ,hava al,kuşlara,böceklere bak,denize bak.pencereni değiştir tatlımmm

Vallahi verilmiş sadakan varmış. Kesinlikle geri dönerse açmayın. Engelleyin. Gördüğünüzde yolunuzu değiştirin. Bence çift karakterli manyağın teki.

aynen öyle çok haklısınız.. şuan için çok ağır geldi sadece dün gece hiç uyumadım.. çok çok terbiyesizlik çok fazla..

Arkadasım adam Rusyaya gitmiş Rusyaya helllooo
Ya saf mısınız yada elde tutmak için safa mı yatıyorsunuz?
Flört ettiğin adam ülke değiştiriyor haber vermiyor iş için falan diye bile bahane sunma zahmetine girmiyor birde Rusya yani.Rusyaya neden gider bu erkek milleti malum yani .
Sen burda bitirmeliydn zaten kurcalamadım ne demek?
Biraz gururlu olun ya.adam kaçmasın diye yani bu kadar saygıyı kaybetmeyin .

Bu adam tekrar görüşmek isterse siz yine görüşeceksiniz gibi geliyor bana ama dur bakalım...
Her zaman erkekler kızıyoruz ama bayandada suç var.
Adam belli yani amacı sadece cinsellik olan bir tip bunuda açık açık belli etmiş yok Rusya yok bilmem ne
Neden hala koşulur bu tiplerin arkasından?
Amacın seninde cinsellikse buluş görüş kimseyi bağlamaz ama yok beni aramadı yok şöyle oldu böyle oldu diye üzülmek saçma kaç yaşındasın sen?
Adam terbiyesiz pisliğin teki.bence cinsel hayatıda kötü o ayrı konu ağzına vurmuş çünkü.problemli darbeli boynuz falsn yemiştir kesin
Kadınlardan çıkarıyordur acısını
Böyle basit biri için değer mi ya.
Biraz kendinize gelin.,

adam sizinle dalgasını geçiyor. sizin kendinizi çok kaptırdığınızı anlamış bu durumu kullanıyor.zaten karaktersizin teki.
bence duygusal boşluk modundan çıkın. yoksa çok hata yapar çok üzülürsünüz. böyle manyaklarla uğraşmaktansa yalnızlık daha iyidir.

Son olaydan sonra tepki olarak, daha görüşüp açıklamasına fırsat vermeden “ayrılalım” demeniz çok garip olmuş. Kusura bakmayın, ama sanki ufak yaşta birinin yapacağı çocukça bir davranış gibi olmuş. Biri bana böyle yapsa, mesajına cevap bile vermez, koşarak kaçardım. Geç kaldı diye “Ayrılalım” diyen kişiye açıklama yapılmaz ki. Ayrılalım denmesi çok gurur kırıcı.

Bu kadar sert tepkiyi Rusya’ya size haber bile vermeden saçma bir bahaneyle gidince vermeliydiniz. O büyük olaya tepki vermeyip, iş yüzünden geç kalmaya ayrılma tehdidiyle cevap vermişsiniz. Çok dengesiz bir tepki olmuş. Rusya’ya gidişine ses etmediğiniz için sizin aşırı anlayışlı olduğunuzu zannedip, rahatlayıp, buluşma konusunda hata yapmış olabilir.

Gerçi Rusya konusunda öyle davranan adam için üzülmenize değmez. Ayrılmakla iyi yapmışsınız. Sadece, o olay olduğunda ayrılsanız daha iyi olurmuş.

Ne zaman ana sayfada karşıma çıksa bu konu “etli ekmek” diye okuyorum bu nasıl iş ya açlıktan herhalde

ben de öyle, hatta konunun bi yerlerine yazmış olmam lazım

konu sahibi adamı engelledi mi acaba? hiç sanmıyorum
bu gece ateşli geçebilir sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…