- 29 Ağustos 2017
- 2.225
- 5.075
- 88
- Konu Sahibi beutyandbeast
-
Nede n affedip kahve teklifini kabul ettiniz ki ?sabaha kadar uyumadım. .. cidden anlamadım insan insana bunu yapar mı?.. ben ona zarar verecek hiçbirşey yapmadım.. Neden o böyle birşey yaptı? ..cidden hala atamadım üstümden..o kadar ilgili ve efendi davranıyordu ki.. şimdi ben bir daha insanlara nasıl güveneceğim..
Hayır başkasıyla görüşsün çıksın gitsin hayatımdan ama kendisi aradı kendini affettirmek istediğini buluşmak istediğini söyledi. Buluşacagımız sırada ise başkasıyla buluştu.. Ve bunuda açık açık söyleyip ' 1 saat müddet ver sonra seninle sevişmek istiyorum' ne yaaaaaaa... çıldıracağım çıldıracağım delireceğim
Son gelişme şöyle ;
Geçen hafta beni aradı görüşmek ve kendini affettirmek istediğini söyledi. Fakat iş yoğunluğundan akşamları hep geç çıkabildim ve yorgundum. Bu güne kadar görüşemedik fakat ufak ufak konuşmaya devam ettik. Bu akşam bir kahvelik sözleştik.
Akşam yine ses çıkmayınca ben sordum. yarım saat kadar cevap yazmadı ve aradım. 'ciaoo bellaaa, arkadaşlarımla rakı içiyoruz ' dedi. şok oldum. Hazır ve bekliyordum onu. .. O an kapatıverdim telefonu ama duramadım tekrar aradım ' neyin karşılığında bana bu terbiyesizliği yaptın şimdi sen' dedim. Ve ' hiçbirşeyin.. sonra konuşalımmı arayacağım seni' dedi. ve kapattı. .. Duramadım defalarca aradım cevap bekliyorum, ne oldu da sen bu terbiyesizliği yapıyorsun dedim. Sonra arayacağım seni söz falan dedi. En son aramalarımı açmamaya başladı. Ama ısrarla aradım.. Delirdim çünkü. Ve açtı ' şu an bir bayan arkadasımla beraberim bana 1 saat müddet ver, ardından gelip seninle sevişmek istiyorum, ve sarhoşum lütfen bu sürede beni arama ben seni arayacağım' dedi ' sen napıyosun neden yapıyosun, nediyosun ,neden bana bugun buluşma sözü verdin nasıl konuşuyosun' dedim ' sen bana birdaha konuşmayalım demiştin geçen gün ' dedi ve kapattı benim aramalarımı ise engelledi...
Asla aramızda böyle seviyesizlik olmamıştı gerçekten ... Sinirden titriyorum .. Hiç ama hiç kimse bu kadar saygısız terbiyesiz olmamıştı bana karşı.. Çılgın bir şekilde hırslı gibi. Ama hırslandıracak hiç birşey yapmadım :/
Çok sinirliyim, çok çok kötü hissediyorum kendimi
sabaha kadar uyumadım. .. cidden anlamadım insan insana bunu yapar mı?.. ben ona zarar verecek hiçbirşey yapmadım.. Neden o böyle birşey yaptı? ..cidden hala atamadım üstümden..o kadar ilgili ve efendi davranıyordu ki.. şimdi ben bir daha insanlara nasıl güveneceğim..
Hayır başkasıyla görüşsün çıksın gitsin hayatımdan ama kendisi aradı kendini affettirmek istediğini buluşmak istediğini söyledi. Buluşacagımız sırada ise başkasıyla buluştu.. Ve bunuda açık açık söyleyip ' 1 saat müddet ver sonra seninle sevişmek istiyorum' ne yaaaaaaa... çıldıracağım çıldıracağım delireceğim
sabaha kadar uyumadım. .. cidden anlamadım insan insana bunu yapar mı?.. ben ona zarar verecek hiçbirşey yapmadım.. Neden o böyle birşey yaptı? ..cidden hala atamadım üstümden..o kadar ilgili ve efendi davranıyordu ki.. şimdi ben bir daha insanlara nasıl güveneceğim..
Hep derim yine diyorum:
Kadın erkek ilişkileri için, anne baba olmak için, yurda çıkmak için ehliyet verilmeli.
Vallahi verilmiş sadakan varmış. Kesinlikle geri dönerse açmayın. Engelleyin. Gördüğünüzde yolunuzu değiştirin. Bence çift karakterli manyağın teki.Son gelişme şöyle ;
Geçen hafta beni aradı görüşmek ve kendini affettirmek istediğini söyledi. Fakat iş yoğunluğundan akşamları hep geç çıkabildim ve yorgundum. Bu güne kadar görüşemedik fakat ufak ufak konuşmaya devam ettik. Bu akşam bir kahvelik sözleştik.
Akşam yine ses çıkmayınca ben sordum. yarım saat kadar cevap yazmadı ve aradım. 'ciaoo bellaaa, arkadaşlarımla rakı içiyoruz ' dedi. şok oldum. Hazır ve bekliyordum onu. .. O an kapatıverdim telefonu ama duramadım tekrar aradım ' neyin karşılığında bana bu terbiyesizliği yaptın şimdi sen' dedim. Ve ' hiçbirşeyin.. sonra konuşalımmı arayacağım seni' dedi. ve kapattı. .. Duramadım defalarca aradım cevap bekliyorum, ne oldu da sen bu terbiyesizliği yapıyorsun dedim. Sonra arayacağım seni söz falan dedi. En son aramalarımı açmamaya başladı. Ama ısrarla aradım.. Delirdim çünkü. Ve açtı ' şu an bir bayan arkadasımla beraberim bana 1 saat müddet ver, ardından gelip seninle sevişmek istiyorum, ve sarhoşum lütfen bu sürede beni arama ben seni arayacağım' dedi ' sen napıyosun neden yapıyosun, nediyosun ,neden bana bugun buluşma sözü verdin nasıl konuşuyosun' dedim ' sen bana birdaha konuşmayalım demiştin geçen gün ' dedi ve kapattı benim aramalarımı ise engelledi...
Asla aramızda böyle seviyesizlik olmamıştı gerçekten ... Sinirden titriyorum .. Hiç ama hiç kimse bu kadar saygısız terbiyesiz olmamıştı bana karşı.. Çılgın bir şekilde hırslı gibi. Ama hırslandıracak hiç birşey yapmadım :/
Çok sinirliyim, çok çok kötü hissediyorum kendimi
cidden tam bir manyak :/Vallahi verilmiş sadakan varmış. Kesinlikle geri dönerse açmayın. Engelleyin. Gördüğünüzde yolunuzu değiştirin. Bence çift karakterli manyağın teki.
ya nedenini merak ettim.. rahatlamak istedim her ne diyecekse desin bende net olayım istedim.. ayrıca sinirdende kudurdum aramadan duramazdımBir kez aramissin ok de üst üste defalarca arayıp kendini rezil etmek neden ??
Muhattap olmaya degmeyecek biri.
aynen öyle çok haklısınız.. şuan için çok ağır geldi sadece dün gece hiç uyumadım.. çok çok terbiyesizlik çok fazla..Her yerden engeleyin, iletisime gecmeyin. Gecmek isterse gorusmeyin. Aramayin, aciklama beklemeyin.
Dunyada tek erkek o degil.
Ve hicbir erkek sizin gururunuzdan onurunuzdan daha onemli degil.
Tek amaci size zarar verip ego ve beden tatmini yapmak isteyen birini dusunerek ona alet olarak gecirmeyin gunlerinizi. Hayata devam edin.
Her zaman erkekler kızıyoruz ama bayandada suç var.Bu adam tekrar görüşmek isterse siz yine görüşeceksiniz gibi geliyor bana ama dur bakalım...
Yılbaşından 3 gün kadar önce biriyle tanıştım.
Biraz hızlı bir şekilde bir ilişkiye adım attık. Ve ben o kadar uzun süredir yalnızım ki kendime engel olmadım zaman istemedim, ve de etkilenmeye zaten açıktım.
Tanıştıktan birkaç gün sonra sevgili gibi olduk. 3 haftadır o kadar ilgili ve ince davrandı ki. İş yerime çiçekler gönderdi. Gün içinde güzel sözlerle ilgi manyağı yaptı. Hemen hemen her akşam işten alıp yemeğe çıkarmaya çalıştı.
Fakat geçen hafta içinde Rusya'da check in yaptı bana hiç bir şey söylememişti. Çok şaşırdım ve sorduğumda hava değişikliği için gittiğini 2 gün kalacağını söyledi. Daha fazla kurcalamadım ve normal devam ettim. ( İlk garip durum buydu ) Bu süre zarfında annem şehir dışından gelmişti ve onunla ilgileniyordum bir kaç gün görüşemedik ve dün buluşacaktık en sonunda. Akşam üstü buluşuruz diye konuştuk... Ben saat 5te giyindim süslendim makyajımı yaptım haber bekledim 1 saat kadar. Fakat ses gelmeyince ben yazdım. işlerinin uzadığını söyledi ve 8 de seni almaya geleceğim hazırlan dedi. Tamam dedim ve bekledim. Fakat gelmedi :/ sonra 9 da geleceğim dedi ve gelmedi. saat 10 oldu ve 5 saat boyunca sinirden alev aldım beklemekten. Ve 'sen bugun gelme en iyisi, hatta bir daha görüşmeyelim ve konuşmayalım lütfen' dedim.
Tek bir cevap bile vermedi.
Sizce ani bir tepki mi vermişim, hemen keserek hata mı etmişim? Bu kadar ilgilenirken, özenirken, neden tek bir cevap bile vermedi sizce ?
Ne zaman ana sayfada karşıma çıksa bu konu “etli ekmek” diye okuyorum bu nasıl iş ya açlıktan herhalde
Yanlız değilmişim, bende sanmıyorum engellediğiniben de öyle, hatta konunun bi yerlerine yazmış olmam lazım
konu sahibi adamı engelledi mi acaba? hiç sanmıyorum
bu gece ateşli geçebilir sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?