Aşılama Ekim 2013'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bir de bu beta hcg degeri surekli yukselme gostermeliymis diyorlar dogru mu? ilk etapta sevinmemek mi lazim acaba?

Evet canım, şöyle ki; ilk BHCG kan testinden 2 gün sonra test tekrarlanmalı ve 2 katına yükseldiyse sağlıklı bir gebelik başlamış demektir, yükseliş 2 katından az ise 2 gün sonra tekrar baktırıp sonki testten 2 katı mı diye değerlendirmek lazım...

kızlar aşılamalarımız hep arka arkaya geldi.demekki bayramdan sonra sonuçları birer ikişer öğrenicez.inşallah herkes güzel haber alır

Hoşgeldin
2 gün var aramızda, hadi bakalım arkadaşım sonucun güzel olur inşallah :13:
​Testini ne zaman yapacaksın?

Hoşbuldum
Testi 21 Ekim'de yapacaklar. O tarihe kadar nasıl bekleyeceğim bilemiyorum İnşallah hepimizin gönlünden geçen muradı gerçekleşir. Hayırlısı ile yavrularımıza kavuşuruz. Olmazsa da üzülmek, kahrolmak yok. Pes etmek yok, denemeye devam

bilgi icin cook tsk ler, desene merakli bekleyis dvm edecek, herhalde o gunler tavan yapar, normal yolla hamile kalanlar acaba ne kadar sansli olduklarini biliyorlar mi dersiniz:)

bilgi icin cook tsk ler, desene merakli bekleyis dvm edecek, herhalde o gunler tavan yapar, normal yolla hamile kalanlar acaba ne kadar sansli olduklarini biliyorlar mi dersiniz:)

Aynen canım, meraklı bekleyiş devam ediyor
Kesinlikle o kişiler şanslı olduğunu bilmeli, hele doğurganlığın azaldığı bu devirde...
Bak benim mesela 2 düşüğüm var, doğal yolla gebelik idi ama devam etmeyince de etmiyor işte...
Her şeyin hayırlısı işte arkadaşım...

kızlar herkese iyi bayramlar,

ne yazıkki aşılamam tutmadı. o yüzden bayramım pek keyifli gecmiyor....

hakkında böyle hayırlısıymış canım üzülme diyeceğim ama ben bile üzüldüm bakalım benim aşılama ne olacak 11 ekimde yaptırdım haktan hayırlısı rabbim kucaklarımızı bo bırakmasın inşallah....

sagol canım inşallah sen güzel haberler alırsın.
önümüzdeki ay bir daha deneyecegiz bakalım...

Herkesin bayramını kutlarım.
Aşılamam ayın 4 nde yapıldı ayın 15nde beta hcg testi yaptırdım yani bayramın ilk günü.
Sonuç 1 e yakın bir değer yani tutmamış
Tabii ki çok üzüldük ama hayat devam ediyor hepimiz için.
Bugün adetimin gelmesi gereken gün tam 28nci günüm ama herhangi bir işaret yok.
Testi erken yaptırmış olabilir miyim sizce ne dersiniz ? Bir ümit var mı yoksa aşılama ile test arasındaki süre yeterli mi?
Bekliyorum bakalım bir an önce gelsin
Aşılama daha önce yaptırıp benim gibi adet gecikmesi yaşayan var mı aranızda arkadaşlar ?
Umarım bu ay sizin aşılamalar tutar ve sağlıklı bir bebek nasip eder...
Tekrardan iyi bayramlar arkadaşlar

A
kızlar bende ilk aşılamamı yaptırdım bugün.pek ümidim yok ama hayırlısı artık

Özelden msj yazamiyomusum.kizlar asilamam yapildiginda dr beni tam 3 saat muayenehanesindeki hasta odasinda ayaklarim yuksekte yatirdi.bazi arkadaslar baska dr 15-30 dk yatirmis onlarin tutmadi tabi.benim ikizim oldu dogurdum.ilk asilamamda baska doktora gidiyordum 5 yumurtam olmustu tutmadi.bunda iki yumurtamdan ikiside tuttu:))).hepinize bol şans bide 10.günü test yaptim ikinci cizgi hafif belirdi bende hemen hastaneye kosup test yaptirdim sonuc 45 cikinca dr aradim oda hamilesin dedi cok güzel bi gündü :))

Son düzenleme:
Bugün 14.günüm. dünden gebelik testi aldım. bugün sabahtan yaparım diye. gerek kalmadı ama bu sabah adet olmuşum((((
bu defada olmadı. üzgünüm, yorgunum. Allah'ıma sığınıyorum. verecek olan o.

canım seninde geçmiş bayramn mübarek olsun.sıkma canını değer maalesef yükselmiyor.dilerim en kısa zamanda anne olursun..

Bugün 14.günüm. dünden gebelik testi aldım. bugün sabahtan yaparım diye. gerek kalmadı ama bu sabah adet olmuşum((((
bu defada olmadı. üzgünüm, yorgunum. Allah'ıma sığınıyorum. verecek olan o.

nasip olduğunu bildiin için rahatsın bizler gibi.bunu düşünmen harika.benmde ilki tutmadı.kasımda ya 2.aşılama ya tüp bebek yapılacak.umutlar bitmez.yeterki duayı elden bırakma allah yardımcın olsun

Arkadaslar meraba bende 7ekimde asilama yaptim. 25 ekime kadar beklicem.bazi belirtiler var sik idrar belimun agrisi kasiklarimda ara ara agri bobreklerim bile agriyor.adet olnam umarum. Hepimuzin hakkinda hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…