benim de 7 ekimdeydi:) doctor test icin 12 gun sonar dedi, size ne dedi?
Benimki zaman söylemedi ama ben de 12 gün sonrasında yaparım muhtemelen, hatta ovitrelle sonrası 12. gün bile olabilir
bir de bu beta hcg degeri surekli yukselme gostermeliymis diyorlar dogru mu? ilk etapta sevinmemek mi lazim acaba?
Hoşgeldin
2 gün var aramızda, hadi bakalım arkadaşım sonucun güzel olur inşallah :13:
​Testini ne zaman yapacaksın?
kızlar aşılamalarımız hep arka arkaya geldi.demekki bayramdan sonra sonuçları birer ikişer öğrenicez.inşallah herkes güzel haber alır
Evet canım, şöyle ki; ilk BHCG kan testinden 2 gün sonra test tekrarlanmalı ve 2 katına yükseldiyse sağlıklı bir gebelik başlamış demektir, yükseliş 2 katından az ise 2 gün sonra tekrar baktırıp sonki testten 2 katı mı diye değerlendirmek lazım...
bilgi icin cook tsk ler, desene merakli bekleyis dvm edecek, herhalde o gunler tavan yapar, normal yolla hamile kalanlar acaba ne kadar sansli olduklarini biliyorlar mi dersiniz:)
kızlar herkese iyi bayramlar,
ne yazıkki aşılamam tutmadı. o yüzden bayramım pek keyifli gecmiyor....
hakkında böyle hayırlısıymış canım üzülme diyeceğim ama ben bile üzüldüm bakalım benim aşılama ne olacak 11 ekimde yaptırdım haktan hayırlısı rabbim kucaklarımızı bo bırakmasın inşallah....
kızlar bende ilk aşılamamı yaptırdım bugün.pek ümidim yok ama hayırlısı artık
Herkesin bayramını kutlarım.
Aşılamam ayın 4 nde yapıldı ayın 15nde beta hcg testi yaptırdım yani bayramın ilk günü.
Sonuç 1 e yakın bir değer yani tutmamış
Tabii ki çok üzüldük ama hayat devam ediyor hepimiz için.
Bugün adetimin gelmesi gereken gün tam 28nci günüm ama herhangi bir işaret yok.
Testi erken yaptırmış olabilir miyim sizce ne dersiniz ? Bir ümit var mı yoksa aşılama ile test arasındaki süre yeterli mi?
Bekliyorum bakalım bir an önce gelsin
Aşılama daha önce yaptırıp benim gibi adet gecikmesi yaşayan var mı aranızda arkadaşlar ?
Umarım bu ay sizin aşılamalar tutar ve sağlıklı bir bebek nasip eder...
Tekrardan iyi bayramlar arkadaşlar
Bugün 14.günüm. dünden gebelik testi aldım. bugün sabahtan yaparım diye. gerek kalmadı ama bu sabah adet olmuşum((((
bu defada olmadı. üzgünüm, yorgunum. Allah'ıma sığınıyorum. verecek olan o.
merhaba aşılama işlemi kaç kez yapılabiliyor bilgiiz varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?