Aşılama Ekim 2013'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende 1 ekimde ilk aşılamamı yapdırdım. 12 gün sonra belli olur dedi doktorum. Sonuç için hafta sonunu, Sabırla, heycanla, umutla, merakla, korkuyla bekliyorum. Daha önce 2 tane düşüğüm oldu. Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin hepimize. İnşallah güzel sonuçlarımız olur.

Ayyy canim benim inan bana umut isigi oldun para falan dusunemiyoruz artik inan rabbim bian once versin insallah boyle soylemen inan beni cok sevindirdi cok umutsuz ve kararsizdik ama sen boyle dedikten sonra kararimi verdim dogru dedin 1 kere de olsa asilama denicem allahim cok buyuk hic birimize aratmasin bian once hepimizin melekleri gelsin insallah :)

çok dua edicem sana.inanki doğru kararı verdin. :) çünkü tutmasa bile aşılamayı muhakkak denemen senin yararına.neden diceksin.aşılamada rahime spermi yolluyorlar ya hani.rahim kendini hazırlıyor.yani aşılama negatif olsa bile tüp bebekte daha çok şansın artıyor öyle düşün.olumsuz olma hep dua et :)

umarım bebişin olur :))) inşallah

Güzel haberlerini bekliyoruz :)

inşallah canım. yarın salı aşılamam yapılacak. umutsuzluğa kapıldım bile. kasıklarım ağrıyor bu arada sanki gaz varmış gibi. akıntımda var. normalmi bilmiyorum. rabbim herşeyin hayırlısını nasip et.

sakin ve sabırlı olman lazım :)) stres yapma inşallah tutar:)

guzel dilekleriniz icin cok tesekkurler ancak asilama oncesi gelen semen analizi sonuclari ile resmen yikildim, hareketli sperm sayisi sadece 750.000 cikti, doctor bu sekilde gebelik mucize gelecek ay tup bebek icin gel dedi

lordleydi yarin icin bol sans, ayni sikayetler bende de olmustu buyuk ihtimalle yumurta catlatma ignesinden dolayidir. akintiyi zaten asilama oncesi doctor temizliyor ki asilamayi kolay yapabilsin. ben de bugun asilamami oldum, gebelik ihtimali doctora gore mucizelere kalmis, bunun yani sira asilamada hicbir agri yok, oncesinde bol su iciyorsun, asilama sonrasi 10 dk dinlenip, normal hayata devam ediyorsun, allah hepimizin yardimcisi olsun...

guzel dilekleriniz icin cok tesekkurler ancak asilama oncesi gelen semen analizi sonuclari ile resmen yikildim, hareketli sperm sayisi sadece 750.000 cikti, doctor bu sekilde gebelik mucize gelecek ay tup bebek icin gel dedi

canım biliyorsun dünyada birtek ölüme çare bulunamıyor tüp bebek daha iyi oldu olumlu düşün :)))

gaz ve akıntı hepimizde oldu.strese kapılma.sakin ol.sonuçta iki ihtimal var...ya olacak ya olmayacak.sabırlı metanetli ol.

slm kızlar aşılamamlarımız arka arkaya olcak demekki benimkide yarın artık bayramdan sonra hepimizin sonuçları belli olur.hayırlısı artık

kızlar sizin aşılamamlarınızı kaç mm yumurtaya yaptılar.ben dün sabah doktora gittim en büyüğü 17.5 mm olan diğerleri 14-15 mm olan yumurtalar vardı.çoğul gebeliği kabul ettiğime dair bi belge imzalattılar.ama bu benim yumurtalar küçük gibi geldi yaaa bikaç gün daha beklenseydi daha ii olurdu gibime geliyor.bir taraftanda diyorum doktor olan onlar biliyolardır heralde neyin ii olduğunu

canımcım o boyutlardayken ovıtrelle vuruyorsun aşılama gününe kadar hem büyüyor hem çatlıyor banada öyle oldu :)

kızlar adet oldum şimdi.ne yapmalıyım sizce.aşılama için doktora gitsem tam bayrama gelecek aşılama.karar veremiyorum

kızlar aşılamam saat 11 gibi gerçekleşti.20gün bekleyeceğim. progestan sabah, öğle, akşam kullanacapım.ve coraspin sabah 1tane alacağım. çok dua ettim. hatta şimdi "ya varis"çekiyoum.dr dinlen bugün dedi. vajina kesinlikle yıkanmayacak. ağır iş yapılmayacak. günlük hayata devam. rabbim hakımızda hayırlısını nasip et. hayırsızsa hayırlı eyle güzel allahım. tedbir bizden takdir senindir allahım.sana sığınıyorum.senden diliyorum. herkese dilediğini nasip et.

merhaba kızlar bende bebek tedavisi görüyorum 2.5 yıldır ancak daha önce hiç hamile kalamadım eşimde de bende sorunlar var tüp bebek için başvurduk yarın dosyamız heyetten çıkıyor ancak doktor bize önce size aşılama yaparlar dedi sanırım bayramdan sonra bende aşılama yaptırıcam ama dediğim gibi herşey yarın ki heyet raporuna bağlı ben aşılama istemiyorum aslında ama heyet aşılama derse mecbur olacak hayırlısı artık :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…