slm cnm epiduralda niye sorun yaşadı
ayy hadi inşallah söylerler cinsiyetini benim 2 hafta soraya kaldı inşallah o zaman söyler doktorum yaa..genelde rüyamda erkek görüyodum dün kızım olduğunu gördüm beni öpüyodu yanağımdangünaydın kızlarrrr
bugün öğlen dr kontrolüm var bebeğim iyimi çok merak ediyorummtabi birde cinsiyetini acaba bugün söyleyecekmi......
ben 2 aylık hamileyim ve bir hata ettim galiba tüy dökücü krem kullandım kullandıktan sonra aklıma geldi zararlı olup olmayacağı kendimi çok kötü hissediyorum doktora da sormaya çekiniyorum çok kötü bi psikolojideyim be kadın senin ne işin var genitale uyguluyorsun daha önv-ce lazere gidiyordum hamilelikten sonra gitmedim jilette kullanmak istemedim zararı olmuşmudur bebeğe inşallah olmamıştır daha da kullanmam offfffflütfen bu konuda yardım istiyorum
Aman kendine dikkat et.Geçmiş olsun.Ben de karda kışta düşecem diye çok korkuyorum.çarşamba günü iş yerinde ayağım kaydı ve düştüm. hamlamışım gibi kas ağrım var karnımda şükür başka sorunum olmadı ama çok korktum. 2 gün yıllık izinle birlikte hafta sonunu katıp istirahate çekildim.kış gebeliklerinden hoşlanmıyorum
Hadi bakalım. Bekliyoruz güzel haberlerini.günaydın kızlarrrr
bugün öğlen dr kontrolüm var bebeğim iyimi çok merak ediyorummtabi birde cinsiyetini acaba bugün söyleyecekmi......
Maalesef kimse yazmıyor artık buraya canım.herkes haziran topigine gitti.Ben yazıyorum ama kimse cevap vermiyor artık.Ne güzel haberlerle gelmişsin.çok sevindim.Bebegin òmürlü olsun inş.kızlar bayadır bu topık sessız dı bende hazıran annelerıne takılıorum orasıda cok kalabalık
ben 2 li testimi yaptırdım hersey normal cıktııı ense kalınlıgı ıyı dedı dr umuz bebegımın her bır yerını gordummbaya buyumus sıpaaa daha kızmı erkekmı bılmıorum ama artık 16. haftaya kaldııı kan sonucumu 6 gun sonra alabılırsın dedı ama ben artık toluca 1 ay sonra gıderım hepsını gosterır gelırım cınsıyetınıde ogrenırım 12+3 gunluk olduk buarada gobısde artık ıyıce bebıs gıbı sıvrıldı
Canım içini ferah tut.Kremi tüylerin için kullandın yani tüyler derinin üst tabakasında olduğu için alt deriye geçmez merak etme.Eklem ağrıları için kullanılan kremleri ovalayarak yapıldığında bile binde 5i geçiyor.Yani bebişine zarar vermedin korkma ama bu tür kimyasalları kullanmasan iyi olur.
kızlar bayadır bu topık sessız dı bende hazıran annelerıne takılıorum orasıda cok kalabalık
ben 2 li testimi yaptırdım hersey normal cıktııı ense kalınlıgı ıyı dedı dr umuz bebegımın her bır yerını gordummbaya buyumus sıpaaa daha kızmı erkekmı bılmıorum ama artık 16. haftaya kaldııı kan sonucumu 6 gun sonra alabılırsın dedı ama ben artık toluca 1 ay sonra gıderım hepsını gosterır gelırım cınsıyetınıde ogrenırım 12+3 gunluk olduk buarada gobısde artık ıyıce bebıs gıbı sıvrıldı
bende bu hafta gideceğim ikili teste aynı gün sonuç veriyorlar mı bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim inşallah sonuna kadar aynı sağlıkla dünyaya gelir. benim son adet dönemimden hesaplarsan 12+2 çıkıyor 23 eylül son adet tarihim ama doktora göre 10 hafta 2 günlük şu anda bana bundan 1 ay önce , 1 ay sonra gel dedi ama internetten baktım 11 ila 14 hafta arası yapılır diyo 2 li tarama testi acaba haftaya mı gitsem bilemedim. ilk gebeliğim olduğu için biraz cahilim herhalde :)
Günaydın kızlar nasılsınız?nasıl gidio hamilelik?ben iyiyim ev taşıdık onunla uğraştık biraz yoruldum..ikîli testin sonucunu bekliorum dört gözlesizlerin hberlerinizi okudum maşallah Allah hep böyle iyi güzel haberler aldırsın hepinize
canım inşallah çooook güzel haberlerle geliceksin müjdeni vericeksin bize..Öyle üçer beşer atladım sayfaları çok geride kalmışım... İnşallah olumsuz bir haber yoktur değil mi? Hepinizi iyisiniz inşallah... Özledim sizleri... Ben de dün kontrolüm vardı doktora gittim... Patoloji sonucum normal gelmiş.. doktor da üstten kontrol etti.. Rahim kendini toparlamış dedi.. Folikasit i sürekli iç bırakma dedi.. ikinci adetten sonra hamilelik düşünün dedi.. Düşecekse zaten yine düşer dedi.. Yine düşmeden bahsetti.. Ne zaman gitsem söyleyecek olumsuz bişi buluyor bu kadın.. Ama ben yine de mutlu ayrıldım.. Çok şükür bir sıkıntı yokmuş... Çok vakit de vermedi.. Bu arada araştırma hastanesine gidip de şu kandan bakılan testi de yaptırmayı düşünüyorum bir sorun varsa önlem alırız... Benden haberler böyle... Rabbim sizin de dualarınızla sağlıklı bir gebelik nasip etsin bana... Sizleri de meleklerinizi de sevdiklerinizi de korusun Rabbim... Öpüyorum sizi kocamannnn ...
Günaydın kızlar nasılsınız?nasıl gidio hamilelik?ben iyiyim ev taşıdık onunla uğraştık biraz yoruldum..ikîli testin sonucunu bekliorum dört gözlesizlerin hberlerinizi okudum maşallah Allah hep böyle iyi güzel haberler aldırsın hepinize
iyi olmana çok sevindim canım cinsiyetini öğrenir öğrenmez ilk bize söylüyosun tamam mıı
inşallah test sonuçların da güzel çıkar tatlım..
yeni ev yeni hayat kurdun kendine valla çocuk gelmeden düzeninizi bayaa değiştirdi inşallah herşey çok güzel olur..
Iyiyiz seni uzun zamandır göremiyorduk.Kendini çok fazla yorma.Ne güzel sizler ikili test yaptırdınız benim doktor herşey yolunda diye istemedi..Hep birlikte güzel haberler alalım inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?