kızlar merhaba,
özellikle hamile olan arkadaşlara soruyorum. belirti olarak akıntı durumunuz nasıldı? ben de uzun zamandan beri çalışıyorum . akıntım olmayınca sanki bu ay da olmayacakmış gibi hissediyorum. akıntısı olmadan hamile kalan var mı?bat 26 ekim bu arada.
kızlar merhaba,
özellikle hamile olan arkadaşlara soruyorum. belirti olarak akıntı durumunuz nasıldı? ben de uzun zamandan beri çalışıyorum . akıntım olmayınca sanki bu ay da olmayacakmış gibi hissediyorum. akıntısı olmadan hamile kalan var mı?bat 26 ekim bu arada.
kızlar ben de dün kalp atışını duydum çok şükür 6+5 te ama ara ara leke geliyo düşük tehlikem devam ediyor
Canim merhaba bende yeni hamile oldugumu ogrendim, gerci daha kan testine gitmedim ama evdekiler pozitif, benim akintim yok denilecek kadar azdi fakat yumurtlamadan 4 gun sonra boyle beyazimsi seffafimsi bir akinti geldi ve durdu.. Herkesin vucudu degisik bazi kadinlarda akinti fazlasiyla oluyor. simdi ise boyle nemlilik varmis gibi ama neye niyettir bilemedim
amannniiiin kızzzz doktorum sen hamile misiiinay tesadüfen gördüm yaaaa çok sevindim
allahım tamamına erdirsin tatlımm
hamiş olduğunu öğrenen herkese allah sağ sağlim bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
bende bugün gittim doktora en son 12 eylülde adet oldum doktor 7 haftalık olmuş dedi inanamadım 3-4 hafta bekliyordum ben.
sizce de olabilir mi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?