Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

Canim merhaba bende yeni hamile oldugumu ogrendim, gerci daha kan testine gitmedim ama evdekiler pozitif, benim akintim yok denilecek kadar azdi fakat yumurtlamadan 4 gun sonra boyle beyazimsi seffafimsi bir akinti geldi ve durdu.. Herkesin vucudu degisik bazi kadinlarda akinti fazlasiyla oluyor. simdi ise boyle nemlilik varmis gibi ama neye niyettir bilemedim

Merhaba Arkadaşlar;ben de 17 ekim de(kurbn byrmı 3. günü) hamile olduğumu öğrendim...ve hala şoklardayız eşim ve ailemle...neden mi?12 yıl boyunca bir sürü tedavi,operasyon,3 aşılama ve 2 tüp bebek ve 3.sünü de yılbaşından sonra düşünürken Rabbim Sürpriiizz dedi Lütfunu gönderdi bizlere...Şükürler olsun Rabbim e...bu arada evde tadilat boya işleri ve arkasından bayram temizliği derken bu ay kafa bir çok şeyi düşünmekten aklıma bile gelmedi,bu işleride yapıyorum ki kendimi hazırlıyorum 3. de tutacak ve ben bi daha uğraşamam diye... O öyle bi geldi ve sıkıca tutundu ki bana inşallah hiç bırakmaz beni...bende burda çok okumuştum böyle sürprizleri ve
bana da olur mu derdim...kimse umudunu kaybetmesin Allah a güvensin inancını sağlam tutsun...gerisini de yine O' na bıraksın...O herşeyin vaktini biliyor ve etrafımda birçok insanın beni üzdüğü ve kırdığı bir anda bana böyle bi sevinç yaşattı...Dilerim ki tüm isteyenler ve emek verenlerde biran önce istediklerine kavuşur...Hepiniz Allah a emanet olun...

bende akıntı vs hiç bi belirti yok gibi... adet gunumde bacaklarım agrıdı o kadar.inşallah Allahım isteyen herkese nasip eder..

kızlar ben de dün kalp atışını duydum çok şükür 6+5 te ama ara ara leke geliyo düşük tehlikem devam ediyor

kızlar bir konuda yorumunuza ihtiyacım var hamile olduğumu öğrenmeden 2 gün önce benical cold içtim bebeğe bir zararı olmuşmudur tecrübesi olan var mı doktor etkilediyse gelişmez bebek dedi ya da sağlıklı bir şekilde devam eder dedi

Merhaba arkadaşlar. Bundan belkıde bır kac once Nerden gırdım bu siteye başlıklı bı konu açıp orada tum duygularımı sızlerle paylaşmıştım... 6 aydır bebiş deniyorduk ama her ay yıne sonu hüsranla bıtıyordu. Çok sukur rabbime bınlerce kezşükür olsun bende mutlu haberımızı ıkı gun once ogrendım sonunda. Şu anda 3,5 haftalık hamıleyım. Çok güzel bırduygu. Rabbım ısteyen herkese bu duyguyu tattırsın ınsallah.

merhaba arkadaşlar;
ben de dün öğrendim hamileyim, henüz 1 ay oldu evleneli hemen istiyodum zaten çocuk ama bu kadar çabuk olcanı tahmin etmemiştim..yarın doktora gitcem başka neler yapmam gerekiyo bilmiyorum sadece çok şaşkınım..Hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah

kızlar 6+6 iken kalp atışlarını duydum. şimdi 8+4 çok heyecanlıyım.hersey guzel gıdıyor..sağlıkla bebişlerimizi alalım kucağımıza:)

2oglum var cok sükür bir kızım olur umidiyle cocuk yapmaya karar verdik ama 2 yil olmadi bu sure icinde dunyanin tahlilini yaptirdim yumurta takibi klomen kullanimi esime sperm testi v.s hicbiri yanit vermedi hicbir sorun olmamasina ragmen bebisim olmadi cünku kafamın ici hamile kalabilcekmiyim dusuncesiyle doluydu ve bundan 2 ay once buraktigim isime geri donmeye karar verdim lazer epilasyon yaptigim icin hamile kalirsam bebege etki yapar dusuncesiyle cocuk isini ertelemeye karar verdik kesinlikle istemiyorum dedim bir sure... ve sonuc tek bir gecenin hatasiyla hamileyim ... uzun uzun yazdim kusura bakmayin ama benim gibi yapmayin diye yazdim ne kadar cok dusunursen hamole kqlmak istiyorum kalamiyorum dersen olmuyor beyninizin icini dusuncelerinizi bir kenara birakin baska seylerle oyalanin o zaman insallah gelir...

Ben 5 Ekimde Kan testinden öğrendim hamile olduğumu. Evde idrar testlerim pozitif çıkıyordu hep. 11 Ekimde de doktorda gebelik kesesini gördük şükürler olsun. Allah hepimize bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

kızlar ben de dün kalp atışını duydum çok şükür 6+5 te ama ara ara leke geliyo düşük tehlikem devam ediyor

Hayırlı olsun öncelikle canım. Benim de 6 + 4 olacak doktora gideceğim tarihte kalp atışları için. İnşallah hayırlısıyla duyarız. Benden de 2 3 gün kahverengi leke geldi bayramda bi daha gelmedi şimdi sarımsı bi akıntı geliyor. Doktora gitmedim bi daha gelmeyince. sana ilaç verdi mi birde kan mı geliyor kahverengi akıntı mı

Benimde son adet tarihim 18 eylülde 2 defa idrar testi yaptım silik çizgi çıkıyordu.Bugün doktora gittim 5 haftalık yeni bir gebelik dedi.Keseyi biraz zor gördü.Birde rahim dönük dedi.Bu ne demek anladım yeni olduğu içinmi acaba doktora o anda sormadım şimdi kafama takıldı.10 gün sonra kalp atışını duyarız dedi.Bakalım inşallah 10 gün sonra heerşey normal olur .Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah .

hamiş olduğunu öğrenen herkese allah sağ sağlim bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
bende bugün gittim doktora en son 12 eylülde adet oldum doktor 7 haftalık olmuş dedi inanamadım 3-4 hafta bekliyordum ben.
sizce de olabilir mi kızlar

Sat:17eylüldü bu sabah test yaptım çift çizgi çıktı , hemen kan testi verdim beta hCG:1109 çıktı.
ilk gebeliğimi kürtajları kaybettim umarım bu sefer bebeğim benimle olur :)
hepimize hayırlı olsun..

amannniiiin kızzzz doktorum sen hamile misiiin ay tesadüfen gördüm yaaaa çok sevindim
allahım tamamına erdirsin tatlımm

benim son bat 2 eylül ve 6.5 haftalık daha

merhaba kızlar ;
bende dün öğrendim hamile olduğumu hala şoktayım çok garip içim :) Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..hepinizi tebrik ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…