hehehhe aman aynen bebeklerımız saglıklı sıhhatlı dunayaya gelsinlerde...
yaaa size bişey sorcam sir agda yaptırabılıyormuyuz....
Hehehe:) sanırım konularımız hep aynı onu bende merak ediyorum çünkü yaptırmam gerekiyor ozaman bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim
bence yaptırıyoruzdur ağdada bi sakınca yoktur fakat ağda sonrası sürülen krem bence önemli olan parabensiz kimyasalı az olmalı ama ben geçen evde kendim aldım zeytinyağı sürdüm ağda yağı yerine:)
yaa aksama randevu aldıydım agda ıcın sonra randevumu ıptal ettım sanırım jıletle alıcam ya dusuk yapabılır fılan yazıor bazı sıtelerde zaten korkuorum :26:
düşük sebebi kesin ağdada ister istemez kendini sıkıp geriosun yo özellikle paket bölgesinde belki o yüzden olabilir kuzum.jiletle al için rahat etsin şu 3 ay geçince ağdayla alırsın.bende almayım bari bi daha
yaa aksama randevu aldıydım agda ıcın sonra randevumu ıptal ettım sanırım jıletle alıcam ya dusuk yapabılır fılan yazıor bazı sıtelerde zaten korkuorum :26:
canım bende şimdi baya siteyi araştırdım örn:100 kişiden 85 falan hamilelikte yaptırıyor o yaptırmayanların çoğuda okuduğum kadarıyla canları çok acıyacak diye ben bu akşam yada yarın akşam gidicem allah nasip ederse ister istemez insanı bir korku sarıyor ama hemencecik bitiyor zaten ve okadar abartıldığı kadar sıkılmıyorki insan çünkü ben hamile olmadan önce hep ağdaya gidiyordum ilk öğrendiğimde doktora gidicem diye jilete vurdum ve doktorum her hfta çağırdığı için ağdaya fırsat olmadı ondan dolayı jilete devam ettim ama şimdi tekrardan ağdaya gidicem çünkü jilet berbat ediyor alerjimde var herhalde çok kaşıntı yapıyor.
bence yaptırıyoruzdur ağdada bi sakınca yoktur fakat ağda sonrası sürülen krem bence önemli olan parabensiz kimyasalı az olmalı ama ben geçen evde kendim aldım zeytinyağı sürdüm ağda yağı yerine:)
ya banada annem dedi hamileyken saç kesilmez diye :) evet doktora soracağım ama yinede korkarım boya dese bile sanırım insan bi pinpirikli oluo
slm kızlar..
bugün rahatsızlandım işten geri eve gelmek zorunda kaldım bağışıklığım çok düştü yaa hemen grip oluyrm annemlere geldim o da doğumevine kontrole gitcekmiş ben de gelim bakim bebeğime fln dedim belki kalp atışı başlamıştır çıktım işte bizim istediğimiz doktorun hastası çokmuş bize sıra gelmiyceğinden başka doktora girdik muayeneye ama berbattı yaa..gerizekalı doktor ne zmn muayene oldun bu kdr sık muayene olmana gerek yok fln bi sürü bişe dedi gıcık oldum devlet hastanesinde hiç umursamıyolar insanı Allah düşürmesin yaa..kalp atışını da duymadı istersen vajinal ultrasondan daha net sonuç alabiliriz dedi kabul etmedim tabi gıcık oldum adama yaa..inşallah gelecek haftasonu gitcemiz doktor iyi çıkar bi an önce hangi doktorda devam etceme karar vermeliyim doktor çok önemliymiş meğersem
kızlarrr doktordan gedim keseyi gördük ama adet tarihime göre 7-8 haftalık olması beklenen kese 4 hafta 3 günlük((
pcos olmama 46-47 günde bir olmama bağlıdır yüksek ihtimal dedi doktor ama diğer ihtimali yani gelişim geriliğini düşünmek istemiyorum bile canım sıkıldı yani az biraz ama sanırım geç döllenme :S
bunun dşında bügün bir karış topukluyla gitmiştim kızdı bana topuklu ayakkabıyı yasakladı bana doktorsaç boyama salam sosi çiğ köfte yeme dedi birde çok paniksin durumunu düzelt eşinede sanada banada yazık dedi
bir diğer olumsuz durum rahmim hafif kalp şeklinde çataımsı yani ilerde erken doğum vs ye neden olabilir diye okudum şimdi doktorumda rahmin kalp şeklinde hafiif dedi ama düşük yada erken doğum riskini söylemedi bana
Canım hiç canını sıkma zaten normal bir kadında yumurtlama 14. gün oluyor.Ben ovulasyon testiyle hamile kaldım 13. gün yumurtlamam oldu.Sat a göre 7 hafta ama aslında 5 haftalık benim.Ben 28-29 günde oluyordum sen 46-47 günde.Yani herşey normal sende eğer bir gelişim geriliği olsaydı mutlaka doktor söylerdi emin ol çünkü doktorlar çok acımasız pat diye söylüyorlar.Ben ilk bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim.Daha ilk kalp atışını duymaya gittim bana umut bağlama bebeğe bırakır seni dedi düşün artık.Stres bizler için iyi değil evhamlanma herşeye oluruna bırak.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.kızlarrr doktordan gedim keseyi gördük ama adet tarihime göre 7-8 haftalık olması beklenen kese 4 hafta 3 günlük((
pcos olmama 46-47 günde bir olmama bağlıdır yüksek ihtimal dedi doktor ama diğer ihtimali yani gelişim geriliğini düşünmek istemiyorum bile canım sıkıldı yani az biraz ama sanırım geç döllenme :S
bunun dşında bügün bir karış topukluyla gitmiştim kızdı bana topuklu ayakkabıyı yasakladı bana doktorsaç boyama salam sosi çiğ köfte yeme dedi birde çok paniksin durumunu düzelt eşinede sanada banada yazık dedi
bir diğer olumsuz durum rahmim hafif kalp şeklinde çataımsı yani ilerde erken doğum vs ye neden olabilir diye okudum şimdi doktorumda rahmin kalp şeklinde hafiif dedi ama düşük yada erken doğum riskini söylemedi bana
Geçmiş olsun canım. Valla bu doktorlara o kadar sinir oluyorum ki , sen ne kadar kibar olursan Ol , onlar o kadar terslerİnşallah daha iyisini bulursun..
Allah korusun inşallah miniğinizi dikkat edin güçlensin kuvvetlensin bu dönemde sora inş birakmaz zaten seni..kızlar dün akşam kalp atışlarını gördükama çok aşağıda düşük riskin çok fazla, çok dikkat etmelisin dedi
dualarınızda unutmayın beni çok moralim bozuldu
daha bir ay daha kimseye söylememeye karar verdim en azında tehlike geçene kadar
kızlar dün akşam kalp atışlarını gördükama çok aşağıda düşük riskin çok fazla, çok dikkat etmelisin dedi
dualarınızda unutmayın beni çok moralim bozuldu
daha bir ay daha kimseye söylememeye karar verdim en azında tehlike geçene kadar
canım içini ferah tut bebeğini sev strese sokma kendini baksana doktor bişe demiş yanlış çıkmış yanılmış, yine öyle bişe olabilir boşuna strese girip de bebişi de olumsuz etkileme cnm..Ben de dün doktora gittim.. O kadar moralimi bozdu ki.. Önce kendisi alttan baktı. Dedi 6 haftalık olması lazım 4 haftalık görünüyor dedi.Bir de rahmin dışına çok yakın tüplere çok yakın dedi.. Transvajinal ultrason verdi. Gittim gün vereceklerdi aradılar doktorumu dedi düşük riski mi var dış gebelik felan mı diye sordu biri beni apar toparaldılar ultrasona.. Ordakiler baktı inceledi.. 5 hafta 3 günlük dedi. Kese içinde yolk ve fetal izlendi bilmem ne yazmış kağıda.. Sonra radyoloji uzmanını çağırdılar onla da baktılar.. Gittim hemen doktorun yanına.. Dedi ki sandığım gibi tüplere yakın değilmiş dedi.. 10 ya da 15 gün sonra gel kalp atışlarını duyana kadar hiçbişi konuşmayalım dedi.. O kadar mahvoldum ki çok korkuyorum sizce kötü bir haber mi bu?((
Ben de dün doktora gittim.. O kadar moralimi bozdu ki.. Önce kendisi alttan baktı. Dedi 6 haftalık olması lazım 4 haftalık görünüyor dedi.Bir de rahmin dışına çok yakın tüplere çok yakın dedi.. Transvajinal ultrason verdi. Gittim gün vereceklerdi aradılar doktorumu dedi düşük riski mi var dış gebelik felan mı diye sordu biri beni apar toparaldılar ultrasona.. Ordakiler baktı inceledi.. 5 hafta 3 günlük dedi. Kese içinde yolk ve fetal izlendi bilmem ne yazmış kağıda.. Sonra radyoloji uzmanını çağırdılar onla da baktılar.. Gittim hemen doktorun yanına.. Dedi ki sandığım gibi tüplere yakın değilmiş dedi.. 10 ya da 15 gün sonra gel kalp atışlarını duyana kadar hiçbişi konuşesi var ise mayalım dedi.. O kadar mahvoldum ki çok korkuyorum sizce kötü bir haber mi bu?((
Ah şu doktorlar yokmu...Canım kese içinde yolk kesesi var ise normal gebelik,dış gebelik değil demektir.Yani embriyo tüplerde değil rahim içinde oluşmuş.5+3 gün olması da normal.Bence doktorunu değiştir.Çünkü önce seni telaşlandırmış 4 haftalık hemde dış gebelik var diye.Sonrada sandığım gibi değilmiş deyip,birde üstüne kalp atışını duyana kadar konuşmayalm deyip seni moral bozukluğu ile göndermiş.Moralini bozma hep iyi şeyler düşün ve başka bir doktor bul kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?