Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

arkadaşlar benim gibi böyle bi durum yaşayan varmı yardımcı olabilrmisiniz?

6 haftalık hamileyken dr. a gittiğimde kesenin küçük olduğunu söylemişti 10 gün sonra tekrar gel dedi iğne ve hap verdi. dün 7+3 ken tekrar gittik doktora kesenin geliştiğini yalnız bebeğin görünmediğini söyledi iğneye devam haftaya tekrar gel dedi kesenin duvar kalınlığından yapısından bahsetti gayet güzel dedi yalnız 6 haftalık görünüor dedi net bişey söylemedi haftaya kesin bebek görünmesi gerek dedi beklemek çok zor bu benim 3. bebeğm inşallah bu sefer bebeğimize kavuşuruz.

Günaydın güzel anneler
Kızlar bişey soracağım aranızda göğüs ucu koyulaşan varmı?Ben de daha bişey yok:44:

canım benim elimde ultrason raporu diye bi sonuç kağıdı yok herhalde hastanede kaldı o. o yüzden herhangi bir yorum yapamayacağım canım..

cnmmm gozun aydın bende o sekılde gordum sesını duymadım pıt pıt atısını gordum ekrandan dr duymak ıstersen detaylı ulturuoson gır dedı onada 100 tl ayrı para ıstendıgı ıcın gırmedım ne gerek var ekranda gordum yeterrr Galıba eskı makına oldugundan sesı dısarı vermıorr

Canım yazılanlara göre herşey normal kız bebek rahmin biraz aşağısında oluşur o yüzden kasık ağrıları daha yoğun olur.Erkek bebek rahimde daha yüksekte tutunur.Kese boyutun,kese içinde yolk kesesinin oluşu vs. hepsi normal bir gebelik yaşadığının göstergesi.Bence fazla kafanı yorma bırak doktorlar kafa yorsun sen sadece anneliğin ile ilgilen.Stres yapma canım.

günaydınnnn

gittim doktora ve bi sorun yok şükür haftaya çarşamba yine gel dedi doktor daha önce 2.gittiğimde kötü haber almıştım ama bu sefer iyi düşünüyorum ve hamileliğe çok kaptırmıyorum kendimi ama heycanlanlıyım içten içten :)

canim ben bugun doktora sordum ben de 5+5teym doktor daha o bulantilar kalp atisini duyduktan sonra baslar daha erken dedi. Bebek hareketlendikce bulantilar articakmis yani merak etme

ayyy canım ya çok çok teşekkür ederim iyice içim rahatladı inşallah kalp atışlarını duyarız

İnternet ten okuduğumu yazayım 5 haftalıkken 5mm oluyormuş sonra günde ortalama 1mm büyüyormuş

kese içinde yolk kesesi ve embriyo gözlenmiş. yani dış gebelik değil kesen dolu bence iyi haberler

Gözün aydın canım. Hayırlısıyla sağ salim kucağına da alırsın inşallah...

Öncelikle hepinizi çok çok seviyorum beni merak etmişsiniz Allah bin kere razı olsun hepinizin yazdıklarını okudum çok teşekkür ederim ne güzel yürekleriniz var..çok hastaydım üzüntüden tansiyonum düzelmedi bi türlü baş dönmesi bulantı dün doktora gittik aslında ilk girdiğim ultrasona göre bebek dün 7+1 günlüktü ama 7+4 gün çıktı bugün hatta 7+5 günlük bende anlamadım demekki ultrasona göre değişiyor..eşimde üzüntüden sanırım hastalandı çünkü şuan ev giderleriyle maaşımızın aradında 400 tl fark var adamcağız mahvoldu ;( ama gittim iş yerime sigorta çıkışımı vermemişler inanabiliomusunuz sözleşme fessi istifa dilekçeside olmadıya resmen kendi işe gelmedi bakın ssksı hala ödenio yalan söylüo diye benimle uğraşacaklar eşimi zor zaptettim iyice haklıyken haksız olcağız böyle bişi varmı canım arkadaşlarım nolmuş insanlara böyle ;( nasıl merhamet nasıl vicdansızlıksa çıkışımı vermiolar şikayet edemeyim die işin garibi kimse şahitlik etmio işten kovulacağız die dün onlarada dedim ama siz akıllı vicdan sahibi olsanız şunun bigün sizin başınıza geleceğinide bilir isyan ederdiniz dedim avukatta şahit bulamazsan aksine bide onlar snden şikayetçi olur dedi işe gelmio die şoklar içindeyim inanın..bende şimdi sskya dilekçe verdim sigortamo eksik yatırıolar die en azından ordan ilk saldırımı yaptım yrın eşim avukatla gidecek kızlar..şu hamileyken bana yaşattıkları stres için bile Allah onlara gereken cezayı versin inşallah ;(

canım işkur a git..çalışma bölge müdürlüğü işkura bağlandı..beni işten çıkardılar ancak çıkışımı vermemişler büyük ihtimalle devamsızlık gerekçesiyle çıkış verecekler diye şikayette bulun..hemen yap bunu cnm sakın vakit kaybetme..

canım cokk uzuldum ınankıııı hıc bır kac kurus bırıkımınız v.s yokmu bu zamanlarda ıdare etsın sızı :18: rabbım sabır versın o ınsanlarada akıl ıhsan etsın avukat ne dıo ssk ısıneee sen eskı calısanlar fılan yokmu senden once cıkan fılan onlarla ırtıbata gecsenn

bir de arkadaşlar başka bi sayfada gebelik izniyle ilgili bi paylaşım var haberiniz olsun alıntılıyorum:

" 7,5 saatten fazla çalıştıramaz iş veren kamu ya da özel fark etmez.

GEBE VEYA EMZREN KADINLARIN ÇALITIRILMA ARTLARIYLA EMZRME ODALARI VE ÇOCUK BAKIM YURTLARINA DAR YÖNETMELK burdan inceleyebilir siniz. ben biraz daha bekleyeceğim tam netlik olana kadar ama siz artık bu hakkınızı kullanabilirsiniz:)"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…