- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.441
Kızlar nette bunları buldum
Bu haftanın sonunda adet görmeyecek olsanız dahi aynen adet görecekmiş gibi belirtiler hissedebilirsiniz. Kadınların önemli bir kısmında yorgunluk, göğüslerde dolgunluk, uykuya eğilim, bel ağrısı ve ruh hali değişiklikleri henüz bu dönemde bile kendini gösterebilir. Kendinizde hiç bir değişiklik hissetmiyorsanız sabredin: Gebelik henüz yeni başlamıştır ve belirtiler henüz ortaya çıkmamıştır.
agzından bal damlıyor elmaşekeriiiiiiiiii
Kızlar nette bunları buldum
Bu haftanın sonunda adet görmeyecek olsanız dahi aynen adet görecekmiş gibi belirtiler hissedebilirsiniz. Kadınların önemli bir kısmında yorgunluk, göğüslerde dolgunluk, uykuya eğilim, bel ağrısı ve ruh hali değişiklikleri henüz bu dönemde bile kendini gösterebilir. Kendinizde hiç bir değişiklik hissetmiyorsanız sabredin: Gebelik henüz yeni başlamıştır ve belirtiler henüz ortaya çıkmamıştır.
akşamları forum daha hareketl oluyo beş dakka ayrlsam ıkı sayfa ılerı atıyo şaş olcam korkuyorum :roflol:
canim benim kizkardesimde vardi folik asid önceleri sabah 1 tane iciyordum midem bulandi sonra aksamlar 2 tane almaya basladim onun zarari yok zaten miden bulanirsa aksamlari al canim 1 taneARKADAŞLAR KAN SAyımı yaptırdım doktorum kansızsın heemen ilaç yazdı -------------FORBİOL -----verdi üzerinde 5mg folik asit yazıyor .......kullanan yada bilen varmıııı
canim 3 ay önce baslaniyor hamislikte ise 1 yada 2 ay deavm ediliyorkullanıyorum ben canım hamile kalmayı planlamadan 1 ay önce başlanıyor bebeğin beyin gelişimi için çok gerekli hiç aksatma
HADI YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAslm kıslarrr
yaw okadar yemek hazırladım. kocam yemeki yedi ama işten aradılar ve tatluyu yemeden gitti:gitme:
ekşınlar geceye kaldı. :kedi:
ÖNEMILI DEGIL NASIL OLDUGU FARKETMIIIIIIIKızlar şu folik asiti aç karnınamı tok karnınamı alıyoruz bileniniz varmı?
ohhh seafm olsun yumurta kacacak deseydin buda nerden cihti yawwwwwayyy ne güzel bizde bu gece tık yok benim kociş arkadaşını getirmiş oturuyolar adamın gitmeye niyeti yok
yapma be bos ver canim tedbiri elden birakma hamis olmassan yaptirarkadaşlar ben daha adetimi bekliyorum.beklenmeyen adet tarihim 5 ekim.saçlarımı beyazlarımdan dolayı boyatmak istiyorum.olur da Hamilesem ki daha bilmiyorum bu yaptıracağım boya bebişime zararlı olacak mı?sonuçta insan bilmeden ilaç da içebilir.acaba napsam boyatsam mı boyatmasam mı?lütfen yardımcı olur musunuz?teşekkürler
aman hamis ol buraya transfer olmaa hayirli haberleri bekliyihhhfolic asit eksikliğine bağlıda kansızlık olabiliyor arkadaşlar.ama gebelikten önce drlar bebek için veriyorlar tabi.ben folic plus kullanıyorum.günde 3 kez unutmam içerim diyosanız onu öneririm çünkü onda calsiyum ve d vitaminide var. bende eyul adetimi bekliyorum gerci kan tahlili yaptırdım negatif çıktı amaa hala adetimde gelmedi adetim gelince eylul ayından buraya transfer olurum artıkk arkidişşlerr.
anammmmm bende silahlari gusandummmm salindim evde eee dedi benimki tatil yiter beni ole goruncee tv izledukk anam benim oglan yatmadiii gunduz uyumustu sonra oglan atesliydi zaten bide onla ilgilendim neysee uyuttum benim sipalari gittim herufun yaninaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ARKASI YARINNNNNkızalr hunaydın biln bakalım dun aksam ne oldu......
Ben UYUYAKALDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
cok yorgundum hıcbısı yapıcak dermanı bulamadım kendımde....
ve bugun ovulasyon testını cantama koymayı unutmusummmmmmmmmmmmmmm
offffffffffff
bu aksam calıssam faidesi olarmı ki gurbet guzeli ? kahvekolik? elmakurdu? selina?ve diğer kızlar?
TAM GUNUNDE ILISKI OLMUS canim ya iyi etmisin4.GÜN 20.Eyl 36.4
5.GÜN 21.Eyl 36.4
6.GÜN 22.Eyl 36.2
7.GÜN 23.Eyl 36.2
8.GÜN 24.Eyl 36.2
9.GÜN 25.eyl 36.1 çalışma akıntı ve agrı vardı
1O.GÜN 26.eyl 36.1 akıntı ve agrı vardı
11 27.Eyl 36.3 çalışma akıntı ve agrı vardı
12 28.eyl 36.2 akıntı azaldı
13 29.eyl 36.2 ağrı kesildi
14 30.eyl 36.4
kızlar ates tabloma bi yorum yaparmısınız sizce ben yumurtladımmı bu ay çalışma az oldu kociş stresli ve yorgundu yani depresyonmuş kendi deyiimiyle...
heeeeee bendeeeeeeeeeeeeeeKızlar eskiden KK ya girdiğimde direk "derdim var" "aile ve çocuk" v.b bölümlere girerdim.Şimdi direkt buraka koşuyorum.Sizleri özlemiş olarak a.s.:dance:
lilypie ye gir yapamassan ben yapayim kizlar yaaa ticker yapin bazi arkadaslarimizin yohhhhh olmiiii büleeemedicalsecreter bişey sorucam bu yazılarının altındaki test tarihine kaç gün kaldığını gösteren şeyi nasıl yaptın?dün bi siteden baktım ama o sitede tarihleri fln girince bu siteye onu nasıl ayarlıyorsun?
canim tedbirini al ole bebek yap sonradan pisman olacagun birsey yapma canimmmkızlar ya bende karasız kaldım.. ne yapsam acaba..çalışmalara devam edip kendime dikkatmi etsem hamile kalırsam yada kızamıkçık aşısı olup 3 ay beklesemmi...özel hastanede yaptırmıştım testi.acaba para için falan aşı istiyo olmasınlar..varmı bir yorumunuz..
anam sendemuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua.s.Merhaba kızlar...oh ohhh hergünki gibi bugün yine formdasınız yerimseniben bende dün çalışamadım uykum ağır bastı.Hakkımızda hayırlısı artık.Zaten belirtide yok bugün.son 7 gün.................. boshayallersmile
oki arastirmaci yazar arastir bakimmmAnammm 3.de uyumuşuz kızlar.Neler oluyor bize haydariye ablamızda yok bir sorsaydık.Ben azıcık netten araştırayım bari
Günaydın canım,geldin demek :lepi:
Ne güzel bişey yaptın sen böyle yaaolumunekankayizsmile içime öyle bi rahatlama geldiki.bugün nedense çok karamsarım kaydirigubbakcemile5
karamsarlık deme yaaaaaaaaaaaaa inşallah 8 ekımde bamyalar ekılmıs olcek:içelim:
kızlar yazdıklarınızı okudum da bende yazayım dedim benim adet tarihimde 8 ekim ve akşam ben de uyuyakaldım...
kızlar yazdıklarınızı okudum da bende yazayım dedim benim adet tarihimde 8 ekim ve akşam ben de uyuyakaldım...
Var bu 8 ekimde bişey var:lepi::dance:
kızlar fızyolojık bence bu uyku.. periyotlar aynı ya ..
Kızlar hepimiz birlikte yapalım testleri.Olarmı ama aramızdan biri hamiş kalınca kopmasın burdan.İnşallah hep birlikte hamiş oluruz.Ekim ayı patır,patır doğursun
:hooray::hooray::hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?