Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

Kızlar nette bunları buldum

Bu haftanın sonunda adet görmeyecek olsanız dahi aynen adet görecekmiş gibi belirtiler hissedebilirsiniz. Kadınların önemli bir kısmında yorgunluk, göğüslerde dolgunluk, uykuya eğilim, bel ağrısı ve ruh hali değişiklikleri henüz bu dönemde bile kendini gösterebilir. Kendinizde hiç bir değişiklik hissetmiyorsanız sabredin: Gebelik henüz yeni başlamıştır ve belirtiler henüz ortaya çıkmamıştır.

agzından bal damlıyor elmaşekeriiiiiiiiii

Ne güzel bişey yaptın sen böyle yaaolumunekankayizsmile içime öyle bi rahatlama geldiki.bugün nedense çok karamsarım kaydirigubbakcemile5

ARKADAŞLAR KAN SAyımı yaptırdım doktorum kansızsın heemen ilaç yazdı -------------FORBİOL -----verdi üzerinde 5mg folik asit yazıyor .......kullanan yada bilen varmıııı
canim benim kizkardesimde vardi folik asid önceleri sabah 1 tane iciyordum midem bulandi sonra aksamlar 2 tane almaya basladim onun zarari yok zaten miden bulanirsa aksamlari al canim 1 tane
kullanıyorum ben canım hamile kalmayı planlamadan 1 ay önce başlanıyor bebeğin beyin gelişimi için çok gerekli hiç aksatma
canim 3 ay önce baslaniyor hamislikte ise 1 yada 2 ay deavm ediliyor
slm kıslarrr
yaw okadar yemek hazırladım. kocam yemeki yedi ama işten aradılar ve tatluyu yemeden gitti:gitme:
ekşınlar geceye kaldı. :kedi:
HADI YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Kızlar şu folik asiti aç karnınamı tok karnınamı alıyoruz bileniniz varmı?
ÖNEMILI DEGIL NASIL OLDUGU FARKETMIIIIIII

ayyy ne güzel bizde bu gece tık yok benim kociş arkadaşını getirmiş oturuyolar adamın gitmeye niyeti yok
ohhh seafm olsun yumurta kacacak deseydin buda nerden cihti yawwwww
yapma be bos ver canim tedbiri elden birakma hamis olmassan yaptir
aman hamis ol buraya transfer olmaa hayirli haberleri bekliyihhh
anammmmm bende silahlari gusandummmm salindim evde eee dedi benimki tatil yiter beni ole goruncee tv izledukk anam benim oglan yatmadiii gunduz uyumustu sonra oglan atesliydi zaten bide onla ilgilendim neysee uyuttum benim sipalari gittim herufun yaninaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ARKASI YARINNNNN

TAM GUNUNDE ILISKI OLMUS canim ya iyi etmisin
Kızlar eskiden KK ya girdiğimde direk "derdim var" "aile ve çocuk" v.b bölümlere girerdim.Şimdi direkt buraka koşuyorum.Sizleri özlemiş olarak a.s.:dance:
heeeeee bendeeeeeeeeeeeeee
lilypie ye gir yapamassan ben yapayim kizlar yaaa ticker yapin bazi arkadaslarimizin yohhhhh olmiiii büleee
canim tedbirini al ole bebek yap sonradan pisman olacagun birsey yapma canimmm
anam sendemuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Anammm 3.de uyumuşuz kızlar.Neler oluyor bize haydariye ablamızda yok bir sorsaydık.Ben azıcık netten araştırayım bari
oki arastirmaci yazar arastir bakimmm
Günaydın canım,geldin demek :lepi:

kızlar yazdıklarınızı okudum da bende yazayım dedim benim adet tarihimde 8 ekim ve akşam ben de uyuyakaldım...

evet kızlar yarın ekim 1'i. artık yavaş yavaş haberler dökülür ortaya inşallah bu sene güzel neticeler alırız kızlarda emekler boşa gitmez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…