Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

:ecrin_bebek:

tablona göre yumurtlamış görüküyorsun. 2 günde çalışmıssın. Olacaksa bi defada bile oluyor bebek. Hayırlısını dile ve sabırsızlıkla beklemeye devammm:ecrin_bebek:

:ecrin_bebek:

tablona göre yumurtlamış görüküyorsun. 2 günde çalışmıssın. Olacaksa bi defada bile oluyor bebek. Hayırlısını dile ve sabırsızlıkla beklemeye devammm:ecrin_bebek:

ilk anda üzüldüm bu ay çalışamadım diye ama eşimin üstüne bu konuda fazlada gidemem önemli olan ilk onun sağlığı..bakalım hayırlısı ne olacak bu ay..

günaydın canım...
nettin kıs sen? tüm ay boyunca bugünü bekliyorus amalmaz:

bugün çoookkkkk çalışşşmannnnn lasııııımmmmmm:hulya::hulya::hulya:

günaydın baculaaarrrr
dün akşam verimli bi çalışma yaptık. acaba içimde nelerrrr oluyorrrr?hihoyyyt
günaydın canım hoşgeldin,yumoş bi yere tutundu bekliyo 1-2 güne kadar yumurtana yapışır inş.

ya kızlar gece üstüme kar yağmış gibi üşüme titremeyle uyandım,2 tane battaniyeye sarıldım,1 saat sonrada bi ateş bastı menaposlu karı gibi yandım öfür pürür uyandım bu niye acep adetim 8 ekim benim içimde neler oliyy acep

evet keramos
alirıza emmi yuzunden oldu onuz ızleyecem derken uyumuşummmmmm
bide ben uykuya cok duskunum son ıkı haftadır cok uykusuz kaldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bugun eve gıder gıtmez tık tık...

Bende dün çok yorgun ve biraz hassastım,o yüzdendirki dün gece yoğum dedim.Kendimi garip hissediyordum regli döneminde gibi herşeye ağlayasım vardı.
Sıkma canını sen biraz oluruna bırakmaya çalış tatlım.

Bizim geri sayımda son 1 haftamız canım.Regli olmazsan hangi gün test düşünüyorsun.Ben haftaya pazar gününü düşünüyorum.Eh tabi sabredebilirsem aklinialirimsmile

Kızlar eskiden KK ya girdiğimde direk "derdim var" "aile ve çocuk" v.b bölümlere girerdim.Şimdi direkt buraka koşuyorum.Sizleri özlemiş olarak a.s.:dance:

Bizim geri sayımda son 1 haftamız canım.Regli olmazsan hangi gün test düşünüyorsun.Ben haftaya pazar gününü düşünüyorum.Eh tabi sabredebilirsem aklinialirimsmile

canım uygun bir gün belirlemişsinn. benim için de uygundur.. öyle yaparız birtanem ..

heralde bizimkisi dönemsel yorgunluklardan . su_su da gelsin ona da soralım nittin diyelim..

medicalsecreter bişey sorucam bu yazılarının altındaki test tarihine kaç gün kaldığını gösteren şeyi nasıl yaptın?dün bi siteden baktım ama o sitede tarihleri fln girince bu siteye onu nasıl ayarlıyorsun?

kızlar ya bende karasız kaldım.. ne yapsam acaba..çalışmalara devam edip kendime dikkatmi etsem hamile kalırsam yada kızamıkçık aşısı olup 3 ay beklesemmi...özel hastanede yaptırmıştım testi.acaba para için falan aşı istiyo olmasınlar..varmı bir yorumunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…