Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

canım içine sinmediyse başka bi hastaneye- doktora daha git.

CANIM TESTIN NEGATİF CIKTIYSA ASI OLMAN GEREKIR.. AMA KAFANDA SORU ISARETI VARSA RUBELLANA BASKA HASTANEDE DE BAKTIR..
Benim görümcem de tüp bebik tedavisine basladı. ondan da istemişler onunku pozitif çıktı mesela.
negatıf cıksaydı o da asılanacaktı.

cnm benim aklıma takılan ne biliyomusun..ben bilmeden bugüne kadar hamile kalsam ne olacaktı..dikkatli olmam gerekecekti demi? ve kan tahlillerini falan ben istedimde yaptı normalde aklına gelmedi senin kızamıkçık aşın varmı diye sormak.. o yüzden emin olamadım..bide annem bütün aşıların tamdı senin bu nerden çıktı diyo.kadın akşam düşün düşün bir hal oldu..

günaydın hanımlar opuyorumnanaktan
bende regl alametleri iyice kendini hissettirmeye başladı :gitme:sabahki ateşim yine düşüktü yani yarın adet olacağım kısmet artık hayırlı zamanda olsun inşallah boshayallersmile

eger gebe kalsaydın kendını koruyacaktın.. rubella (kızamıkcık) virüsü tükrük yolula hava yluyla çok kolay gecebılen bır hastalık.. gebelık donemınde zaten tum hastalıklar 2 kat tehlıkelı AMAN DİYİM aşıdan korkma gebelıgın boyunca köşe bucak herkesten kaçmaktan kork canım.

benım kasık agrım vardı hala da biraz var , ama dune nazaran azaldı.
sende ne var ne yok.. yumurtlaman gerceklesmısmıydı

Ben takip etmedim yani gerçekleştiyse bile bilmiyorum.Fakat benim çizelgede ovulasyon günümün yazdığı gün eşim "Bu gün çok sade bir güzellik var üzerinde" dedi.Hani kızlar diyor ya o gün güzel oluyormuş kadın diye sositososito
Biraz kasık ve bel ağrım var 2 gündür.Ama hiçbirşeye yormak istemiyorum.

Tatlım ya bugün kanda gebelik baktırsana.Belki regli belirtisi değilde bebiş belirtileridir.Stres yapma lütfen

Yorumlamamak en iyisi. burada beraberce bekeleylım gunumuzu. forumda vakıt daha cabuk gecıyor. ALLAHTAN VARSINIZ KIZLAR:enbuyukkk:

Tatlım ya bugün kanda gebelik baktırsana.Belki regli belirtisi değilde bebiş belirtileridir.Stres yapma lütfen

ateşin düşmesi regl belirtisidir genelde:a015: yarın adet olmazsam bakarım duruma göre ama olacağım gibi zaten son 2 gündür de hissediyorum kısmet artık üzülmek yok hayırlı zamanda olsun opuyorumnanaktan

a.s.Merhaba kızlar...oh ohhh hergünki gibi bugün yine formdasınız yerimseniben bende dün çalışamadım uykum ağır bastı.Hakkımızda hayırlısı artık.Zaten belirtide yok bugün.son 7 gün.................. boshayallersmile

hsgldn cnm ..
dün bende uyudum yorgundum elmakurdu da öyleymiş. demekki periyodumuzla da alakalı bu yorgunluk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…