- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.501
alirıza hayatımı mahvedıyodu az kalsın.. fatmagulun mudehale etmesıne ızın veremem :umursamaz:delikafadulden
hahahahahah bugün kocalarımızın suçu neyi izleyecez biz :roflol:
kızlar banada bı yardımm lütfenn nıe cevap yazmıonuz? sorum şu:
ya kızlar 16 eylül adet tarıhımdı.22-25-28ınde ilişki yasadım.sizcee hamıle kalma olsaılıgım nedır yardım..
cnm çokk isterdim ama erkenden işe koyulmam lazım yoksa kahrolurum ben yawwwwwwwwwwwshihoyyythihoyyytŞeniz
Canım kocana yemek verdinmi
Sen burada ne arıyon kocanla ilgilensene :jeyyar:
alirıza hayatımı mahvedıyodu az kalsın.. fatmagulun mudehale etmesıne ızın veremem :umursamaz:delikafadulden
sen gelsen de ben seni kapıdan kovarın valla
git evine dersine calış gülümmmŞeniz
bu akşam sen davetli diilsinlülülülülülü
benim gibi karın ağısıyla uyanıp, sürekli gazlı olan varmıııı
evet var ben sabahları karnumın alt kısmında ağrı oluyo ilerleyen saatlerde azalıyo yerını karnın alt tarafında gerginliğe bırakıyo
Canım şimdi bizim son 7 gün ya,hala ihtimal varmı bu günlerde kalmak için.Yani çalışmaya devammı
peki gazıl oluyormu benim çok fena acaba belirtmiki paranoyak oldum
İşte yumurtlamanı bilseydin bişi diyebilirdik cnm. ama sen gene de çalışı gün aşırı.
mesela rutıne gore takıldım gecen ay ben 14. gun 16 gun davası gebellık olmadı. :teytey:
ovulasyon testınden anladım kı gec yumurtluyomusum ..
Canım şimdi bizim son 7 gün ya,hala ihtimal varmı bu günlerde kalmak için.Yani çalışmaya devammı
gazım var ama cok fazla değil eskisinden biraz daha fazla diyelim bendede 15 gün öncesinden gögüs kasık ve bel agrısı başladı hamilemiyim diye düşünüyodum ama az önce bi kaç damla kan geldi şimdide adetmi oldum die düşünüyorum ama daha 5 günüm var
evet her ihtimali değerlendirmek lazım yumurtlamamı bende bilmiyorum.Bu arada bişeyi çok merak ettim herkesin vücut derecesi 36 larda 37 yede çıkan var.Bugün merak ettim deneyeyim dedim baktım 35.6 e oluyo şimdi bu ??:uhm:
su_su ben de ölçüm yapıyorum ama sürekli 36.3 civarlarında daha yuksek cıkmadı..
ayaklarınızı sakın usutmeyın derım ben gecelerı ayaklar cok usuyor benım cetıkle yatıyorum.
evet her ihtimali değerlendirmek lazım yumurtlamamı bende bilmiyorum.Bu arada bişeyi çok merak ettim herkesin vücut derecesi 36 larda 37 yede çıkan var.Bugün merak ettim deneyeyim dedim baktım 35.6 e oluyo şimdi bu ??:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?