Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

sanki günler dondu kaldı geçmiyor, gel 5 ekim gel

gece sol göğsümü bıçakla kestiler gibi bir acıyla uyandım galiba psikolojikti deliriyorum galiba :2:

alirıza hayatımı mahvedıyodu az kalsın.. fatmagulun mudehale etmesıne ızın veremem :umursamaz:delikafadulden

sen gelsen de ben seni kapıdan kovarın valla
git evine dersine calış gülümmmŞeniz
bu akşam sen davetli diilsinlülülülülülü

Canım şimdi bizim son 7 gün ya,hala ihtimal varmı bu günlerde kalmak için.Yani çalışmaya devammı

Canım şimdi bizim son 7 gün ya,hala ihtimal varmı bu günlerde kalmak için.Yani çalışmaya devammı

İşte yumurtlamanı bilseydin bişi diyebilirdik cnm. ama sen gene de çalışı gün aşırı.
mesela rutıne gore takıldım gecen ay ben 14. gun 16 gun davası gebellık olmadı. :teytey:
ovulasyon testınden anladım kı gec yumurtluyomusum ..

Son düzenleme:
peki gazıl oluyormu benim çok fena acaba belirtmiki paranoyak oldum

gazım var ama cok fazla değil eskisinden biraz daha fazla diyelim bendede 15 gün öncesinden gögüs kasık ve bel agrısı başladı hamilemiyim diye düşünüyodum ama az önce bi kaç damla kan geldi şimdide adetmi oldum die düşünüyorum ama daha 5 günüm var

evet her ihtimali değerlendirmek lazım yumurtlamamı bende bilmiyorum.Bu arada bişeyi çok merak ettim herkesin vücut derecesi 36 larda 37 yede çıkan var.Bugün merak ettim deneyeyim dedim baktım 35.6 e oluyo şimdi bu ??:uhm:

canım belkide yerleşme kanamasıdır allahım hadi inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq:

su_su ben de ölçüm yapıyorum ama sürekli 36.3 civarlarında daha yuksek cıkmadı..
ayaklarınızı sakın usutmeyın derım ben gecelerı ayaklar cok usuyor benım cetıkle yatıyorum.

su_su ben de ölçüm yapıyorum ama sürekli 36.3 civarlarında daha yuksek cıkmadı..
ayaklarınızı sakın usutmeyın derım ben gecelerı ayaklar cok usuyor benım cetıkle yatıyorum.

yok benim ayaklarım hiç üşümüyo ama üşüse zaten yüksek çıkar dimi benim 35.6 bugün canım ya iice düşük kötümü iimi bilemedimboshayallersmile

bi kere bakmayla olmuyor canım. ben 15 gündür ölçüyorum. enn çok 36.3 çıktı. vücut ısım düşük galiba. başkalarıyla deil. kendi ısını kıyasla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…