Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

gacılaaar benim de iki gündür kasık ağrısı ve yapışkan bir akıntım var 31 32 günde adet oluyorum ovulasyon testi kullanıyorum 17. günümdeyim 2 gündür 2. çizgi silik çıkıyor acep bende mi geç gıdaklayanlardanım???

ya arkadaşlar az önce lavaboya gittim bir iki damla kan vardı adetime daha 5 gün var bu ne şimdi yaa fikri olan varmı
YERLESMEDIR INSAALLAHHHHHH
sanki günler dondu kaldı geçmiyor, gel 5 ekim gel

gece sol göğsümü bıçakla kestiler gibi bir acıyla uyandım galiba psikolojikti deliriyorum galiba :2:
HAYIR OLSUNNN

benim gibi karın ağısıyla uyanıp, sürekli gazlı olan varmıııı
ben kiz öluyommm gazdan yaaaaaa garul gurulllll
Canım şimdi bizim son 7 gün ya,hala ihtimal varmı bu günlerde kalmak için.Yani çalışmaya devammı
var tabi mesela benim adet dün bitti ve su an sag kasigim agriyor ve uzayan akinti var gecen aydan kalan yimirta catliyi herhalllll

ölcmeye deavm et canim isin yukselecek sonra dusecek o zamna yimirtladin dimehdir canimmmm

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyt
hatunlar ahalisiiiiiii
yenı arkadasımız geldı 4 ekım dıyo adet tarıhnıııııııııııııııııııı
hosgeldın arkadasımmmmmmmm

ne yerleşemeyen bişeymiş bu ya 8 gün öncede kahverengi akıntı vardı o zamandan beri yerleşiyomu acep
Embriyo, döllenmeden sonra endometrium adı verilen rahim içi tabakaya yerleştiği andan itibaren yani döllenmeden 5-6 gün sonra, HCG adı verilen hamilelik hormonu, embriyoyu çevreleyen hücrelerce salgılanmaya başlar. Gebelik testlerinde ana esas, bu HCG adı verilen hamilelik hormonunun saptanmasıdır.

ya evet 7 ekim geldiğinde biz deliririz herhalde burada:dance:

Sorma kız çok meraklandım ben şimdi kesin bunlar erken gebelik testi veya kan testi yapmışlardır.O topik senin bu topik benim gezip fikir alıyorlardır.
Bizde buradan meraktan isilik dökelim kimin umrunda hıh dedim
sengözlerimebaksanab

DIKKATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

İdrarla Ypılan Hamilelik Testi İlişkiden Ne Kadar Sonra Sonuç Verir?
İdrarla Yapılan Hamilelik Testi ilişkiden hemen sonraki bir kaç günlerde sonuç veremez. İdrarla Yapılan Hamilelik Testi doğru sonuç verebilmesi için adet gecikmesi olana kadar beklemek vedaha sonra test yapmak gerekir.
Bunun nedeni, İdrarda gebelik testi gebeliğe bağlı oluşan HCG hormonunun anne kanından idrara geçmesi sonucu idrarda saptanması mantığına dayanır. Gebelik yumurtlama zamanına yakın günlerde veya yumurtlama günlerinde girilen ilişkiyle oluşabilir. Yumurtlama gününe yakın gerçekleşmiş bir ilişkiyle gebelik oluşsa bile bu gebeliğin rahime kadar ilerlemesi ve rahime yerleşmesi 6 - 10 gün kadar sürer. Rahime yerleştikten sonra salgılanan HCG hormonu anne kanına geçebilir. Hatta gebelik rahime yerleştikten sonra bu hormonun anne kanına ve oradan da annenin idrarına geçmesi de bir kaç gün alabilir. Bütün bunlardan dolayı kısacası yumurtlama zamanına yakın girilen bir ilişkiden sonra gebelik oluşursa bu gebeliğe bağlı salgılanan HCG hormonunun annenin idrarına geçmesi için ve yapılan idrar testinde pozitif çıkması için, neredeyse 15 gün kadar zaman geçmelidir. Bu da bir sonraki adet dönemine denk gelir, yani gebelik oluşmussa buna bağlı adetin gecikeceği zamana denk gelir. O yüzden gebelik oluşma şüphesi olan bir ilişkiye girilmişse idrarda gebelik testi adet gecikmesi olunca yapılmalıdır.

o zman 8 gün önceki yumurtlama akıntısıydı budaa inşallah yerleşmedir adetin 15 günü gelmişti kahverengi akıntı ama o gün çalışamadık 1 gün öncesinde çalışmıştık yani 14. gün olurmu acep

Adet döneminiz henüz başladı ve siz hamile kalmayı planlıyorsunuz. 28 günde bir adet gören kadınlarda, adet döneminin başlangıcından itibaren 14. gün civarında yumurtlama gerçekleşir.

Hamileliğiniz boyunca sizin sağlıklı alışkanlıklarınız bebeğinizin sağlığı ile birebir ilişkili olacaktır. Bol bol meyve-sebze ve sıvı alımına dayanan sağlıklı beslenmeye hemen başlayın, henüz başlamadıysanız folik asit almaya başlayın ve sigara, alkol ve ilaç kullanımına son verin. Reçetesiz satılan bazı ilaçlar bebeğin sağlığını ciddi ölçüde etkileyebilir.

Sürekli kullandığınız ilaçlar varsa doktorunuza danışın. Toksik maddelerden uzak kalın ve bol bol dinlenin. Hamileliği, henüz hamile kalmadan önce düşünmeye başlayın ki, bebeğinize olabilecek en iyi başlangıcı sunmuş olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…