- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.521
bi kere bakmayla olmuyor canım. ben 15 gündür ölçüyorum. enn çok 36.3 çıktı. vücut ısım düşük galiba. başkalarıyla deil. kendi ısını kıyasla.
YERLESMEDIR INSAALLAHHHHHHya arkadaşlar az önce lavaboya gittim bir iki damla kan vardı adetime daha 5 gün var bu ne şimdi yaa fikri olan varmı
HAYIR OLSUNNNsanki günler dondu kaldı geçmiyor, gel 5 ekim gel
gece sol göğsümü bıçakla kestiler gibi bir acıyla uyandım galiba psikolojikti deliriyorum galiba :2:
ben kiz öluyommm gazdan yaaaaaa garul gurulllllbenim gibi karın ağısıyla uyanıp, sürekli gazlı olan varmıııı
var tabi mesela benim adet dün bitti ve su an sag kasigim agriyor ve uzayan akinti var gecen aydan kalan yimirta catliyi herhalllllCanım şimdi bizim son 7 gün ya,hala ihtimal varmı bu günlerde kalmak için.Yani çalışmaya devammı
ölcmeye deavm et canim isin yukselecek sonra dusecek o zamna yimirtladin dimehdir canimmmmgacılaaar benim de iki gündür kasık ağrısı ve yapışkan bir akıntım var 31 32 günde adet oluyorum ovulasyon testi kullanıyorum 17. günümdeyim 2 gündür 2. çizgi silik çıkıyor acep bende mi geç gıdaklayanlardanım???
YERLESMEDIR INSAALLAHHHHHH
HAYIR OLSUNNN
ne yerleşemeyen bişeymiş bu ya8 gün öncede kahverengi akıntı vardı o zamandan beri yerleşiyomu acep
YERLESMEDIR INSAALLAHHHHHH
HAYIR OLSUNNN
ne yerleşemeyen bişeymiş bu ya8 gün öncede kahverengi akıntı vardı o zamandan beri yerleşiyomu acep
dohtura gitsene gülüm kist mistse erken teshıs konur. degılse de sevındırıcı haber alırısn zaten.
Ya kızlar şu 1 ekimi bekleyenlerden ses yok.Biraz bilgi verselerdi ne olurdu sankilmaz:
ölcmeye deavm et canim isin yukselecek sonra dusecek o zamna yimirtladin dimehdir canimmmm
Embriyo, döllenmeden sonra endometrium adı verilen rahim içi tabakaya yerleştiği andan itibaren yani döllenmeden 5-6 gün sonra, HCG adı verilen hamilelik hormonu, embriyoyu çevreleyen hücrelerce salgılanmaya başlar. Gebelik testlerinde ana esas, bu HCG adı verilen hamilelik hormonunun saptanmasıdır.ne yerleşemeyen bişeymiş bu ya8 gün öncede kahverengi akıntı vardı o zamandan beri yerleşiyomu acep
ya evet 7 ekim geldiğinde biz deliririz herhalde burada:dance:
bu ay öyle olmustur canimmmmmme ozaman ben geç mi yumurtluyom bacı:2:
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyt
hatunlar ahalisiiiiiii
yenı arkadasımız geldı 4 ekım dıyo adet tarıhnıııııııııııııııııııı
hosgeldın arkadasımmmmmmmm
Embriyo, döllenmeden sonra endometrium adı verilen rahim içi tabakaya yerleştiği andan itibaren yani döllenmeden 5-6 gün sonra, HCG adı verilen hamilelik hormonu, embriyoyu çevreleyen hücrelerce salgılanmaya başlar. Gebelik testlerinde ana esas, bu HCG adı verilen hamilelik hormonunun saptanmasıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?