Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

şu meraklı arkidişler BENİM yarın adet günüm ama inş. olmam siz bilgi istiyorsunuz ama psikolojik olabilir diye söylemiyorum :::: bende baş dönmesi ;mide bulantısı ve ara ara karın ağrısı var 3 gün önce idrarda negatif çıktı bilemiyorum ama inş. bebeşim benimledir kızlar bi kan sayımı yaptırın bence kanınız düşükse bebeği etkileyebilir benim düşük çıktı folbiol kullanıyorum 2 gündür

arkadaşlar ben pazara gidiyorum.varmı benden bişey isteyendelikafadulden yavaş yavaş yazışın sonra okuması zor oluyo:roflol: sonra gözlerim büleeesempatiksalakcinni oluyo ii muhabbetler size kızlar görüşürüz

off herşeye dikkat ediyorum da şu sigarayı bırakamadım bir türlü

Tek umudum belki bebişim sayesinde tiksinirimde içmem.
Gerçi benimki canıma okur içirmezde,ben hamiş olunca o bilem bırakacakmış öyle diyi.
Hatta işte özel günlerde veya arkadaş ortamında hatta bazen zevk için alkol alırdık.2 aydır oda yok,düşün herif alkol sektöründe ama içmiyi hiç.
Çok iradeli,ben bazen diyorum işte kasımda evlilik yıldönümümüz 1 kadeh şarap içerik artık diye olmaz diyor.Su iç
:mymeka:

sızındemı evlılık yıldonmunuz kasımda Bızım kasımın üçü sizin kaçı?

Son düzenleme:
Ya bırakın su sıgarayı allah kuser adama valla bak kendıne bıle bıle zarar verıyosun sonra bebekte bısı olunca ay neden oldu acaba allah carpar adamı benı kızdırmayın bırakın sıgarayı. Bak en cok sevdıgım seyyı kolayı bıraktım ben ve nerdeyse krızdeyım

[B] moralini bozmak gibi olmasın ama pko pek öyle hemen geçen bişey değil. forumda okuduklarımdan biliyorum. sana soğan kürü öneririm, hem pko hem bebiş için. o şekilde hamile kalan biçok kişi var. bende içtim, bu ayda içeceğim.

yohhh kizzzzzz netten aldim ben degilim
umutsuzluga dusme de bende ole oldu canim yaaaa sende olacak diye bisey yohhhhh
bende 3 bebe görünce sensin sandımdı.

[
kızz Allah seni napmasın. hani malzeme dökümü izleyecektin sen
çalışma günlerimiz aynı olacak o zaman senle heheheh
3 gün cinsek perhiz belki daha iyi olur bide gıdaklıyosun ya sen şimdi, hadi hayırlısı.
çalış tabi çalışşşşşşş

Son düzenleme:

teşekkürler arkadaşlar hoş bulduk çatlayacagım ben meraktan daha 4 gün var idrar testleri hep negatif ptesi kan testimi yaptırmayı düşünüyorum eger regl olmazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…