- 17 Mayıs 2010
- 5.206
- 9
- 158
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.541
benide llisteye ekleyin 4 ekim
off herşeye dikkat ediyorum da şu sigarayı bırakamadım bir türlü
off herşeye dikkat ediyorum da şu sigarayı bırakamadım bir türlü
tek umudum belki bebişim sayesinde tiksinirimde içmem.
gerçi benimki canıma okur içirmezde,ben hamiş olunca o bilem bırakacakmış öyle diyi.
Hatta işte özel günlerde veya arkadaş ortamında hatta bazen zevk için alkol alırdık.2 aydır oda yok,düşün herif alkol sektöründe ama içmiyi hiç.
çok iradeli,ben bazen diyorum işte kasımda evlilik yıldönümümüz 1 kadeh şarap içerik artık diye olmaz diyor.su iç :mymeka:
sızındemı evlılık yıldonmunuz kasımda Bızım kasımın üçü sizin kaçı?
moralini bozmak gibi olmasın ama pko pek öyle hemen geçen bişey değil. forumda okuduklarımdan biliyorum. sana soğan kürü öneririm, hem pko hem bebiş için. o şekilde hamile kalan biçok kişi var. bende içtim, bu ayda içeceğim.benim çok öncelerden bu bebiş düşünmeden önce kasığım tek taraflı ağrıyodu oturup kalkarken batıyodu dr gittim ultrasonla baktı pko var dedi.ben aylık mesigna iğne vuruldum ondan mı dedim,yok onun zararı olmaz hatta o iğne onu temizler dedi.2 ay sora bi daha gitmiştim bişey yok temiz demişti.iğneyi bıraktıktan sora dr görünmedim hiç 4 seferdirde deniyoruz hala tık yok
bende 3 bebe görünce sensin sandımdı.yohhh kizzzzzz netten aldim ben degilim
umutsuzluga dusme de bende ole oldu canim yaaaa sende olacak diye bisey yohhhhh
kızz Allah seni napmasın. hani malzeme dökümü izleyecektin senkızalr hunaydın biln bakalım dun aksam ne oldu......
Ben UYUYAKALDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
cok yorgundum hıcbısı yapıcak dermanı bulamadım kendımde....
ve bugun ovulasyon testını cantama koymayı unutmusummmmmmmmmmmmmmm
offffffffffff
bu aksam calıssam faidesi olarmı ki gurbet guzeli ? kahvekolik? elmakurdu? selina?ve diğer kızlar?
kızlar ya bende karasız kaldım.. ne yapsam acaba..çalışmalara devam edip kendime dikkatmi etsem hamile kalırsam yada kızamıkçık aşısı olup 3 ay beklesemmi...özel hastanede yaptırmıştım testi.acaba para için falan aşı istiyo olmasınlar..varmı bir yorumunuz..
mistral canım doktorun böyle dediyse asla riske girme. geç olması sağlıksız bir bebeğinin olmasından iyidir. Allah korusun vebali büyük olur, kendini affedemezsin. eğer kafana çok takılıyorsa başka bi hastanede yine baktır doktorla görüş. ama şu anda çalışma yapmayın bence.
Hatta demin dusundum ya cıkmazsa pozitif gebe kalamzsam dıye
kendımı avutuyorum olsun kola ıcebılırım hıc olmazsa bıraz daha o derece sevıyorum kolayı..
gazım var ama cok fazla değil eskisinden biraz daha fazla diyelim bendede 15 gün öncesinden gögüs kasık ve bel agrısı başladı hamilemiyim diye düşünüyodum ama az önce bi kaç damla kan geldi şimdide adetmi oldum die düşünüyorum ama daha 5 günüm var
selam beklemede..bence bu adetten daha az miktarda ise yerleşme kanaması olabilir bebeğin..yarına kadar bekle 2 güne kesilirse şüphelen derim
teşekkürler arkadaşlar hoş bulduk çatlayacagım ben meraktan daha 4 gün var idrar testleri hep negatif ptesi kan testimi yaptırmayı düşünüyorum eger regl olmazsam
yine coşmuşsunuz bayanlar okurken gözlerim aynen böyle oldu kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?