- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.601
anam ben geriden takip ediyorum yazdıklarınızı okumaktan bi hal oldum yazmaya yeni sıra geldii
kıs burda dilin tutulursa yandın demek-gerçek hayatta nedion ki???
burda kimse kimse tanımıyor diye-herkes aynı amaç için uğrasıyor diye biz pek bi rahatız:sm_cool:
geçmişi okumadın galiba!!! neler kaçırdın nelerrrrrr
aslında gerçek hayatta çok konuşkan birisiyim ama bu konularda henüz bilgilerim çok az daha öğreniyorum.ben sadece soru sorabiliyorum.:uhm:
Kızlara ekim ayında sizlere bol şans diliyorum...Bol hamişli bir topik olur inşallah diyorum.
Sizleri de hamilelerin arasına tek tek çekmek istityorum.Dua ediyorum sürekli..
Bizlere sormak istediğiniz şeyler varsa ben kendi adıma yaşadıklarımdan elimden geldiğince bahseder yardım etmek isterim...
valla sizleri böyle canlı görünce kendimi asosyal görüyorum dilim tutuluyor.sizleri dinlemek bile güzel.
zeynep napıon kıs... bu akşam güzel haberler sende... göbekleri de bebekleri de beraber büyütürüs belkiiihihoyyyt
kıs burda dilin tutulursa yandın demek-gerçek hayatta nedion ki???
burda kimse kimse tanımıyor diye-herkes aynı amaç için uğrasıyor diye biz pek bi rahatız:sm_cool:
geçmişi okumadın galiba!!! neler kaçırdın nelerrrrrr
aslında gerçek hayatta çok konuşkan birisiyim ama bu konularda henüz bilgilerim çok az daha öğreniyorum.ben sadece soru sorabiliyorum.:uhm:
mesela belirtilerinizi yazabilirmisiniz
İnşALLah Ekim ayı hepiMize uğurLu geLir..
ÇALışmaLara sOn hız dewaM..
Gün aşırı yapios inşALLah bu ay tutar..
ßeyaz akıntıyıda gördüm sarı akıntıyıda..€e değerLendirdik taßi..
ßakaLım hayırLısı..
Kızlar sizlerde ticker yapsanız takibi daha kolay oluyor bizler için,sorulara cevap verirkende duruma göre yorum yapılıyor.
Haydariye ablanız yok böğün olsaydı yapıverirdi 2 dakikada size.
Kız haydoş nirdesin gel şu yeni gelenleri ekleyiver
ya inşallah ööle olur da ben ovulasyon testi yapıyorum iki gündür 2, çizgihep silik çıkıyr yumurtlayamadım mı anlamadım gitti ama çalışmalara devam tabikii
Kızlar benım tıckerdekı arılar ustu uste ileri dooru gidiyiler çok komıgıme gıdıyo yaaaaa
devam devam... belki geç yumurtluyorsundur bu ay... :uhm:
olur mu canım? benim de ilk denemem bu ay, aklıma ne gelirse soruyorum. zaten ne öğrendimse burdan öğrendim. sorularımı cevaplayanlardan Allah razı olsun.valla sizleri böyle canlı görünce kendimi asosyal görüyorum dilim tutuluyor.sizleri dinlemek bile güzel.
yerşelmesi için de 4-5 hafta geçiyor doğru mu biliyorum?valla anne olan komşulardan duyduğum kadarıyla ilk günler kötü etkisi olmuyormuş. yani yumurta rahme yerleşene kadar hücreler bölünüp bebek olana kadar...
ama bence kimyasallardan uzak durmak en iisi...
hoşgeldin adamerve.Kızlara ekim ayında sizlere bol şans diliyorum...Bol hamişli bir topik olur inşallah diyorum.
Sizleri de hamilelerin arasına tek tek çekmek istityorum.Dua ediyorum sürekli..
Bizlere sormak istediğiniz şeyler varsa ben kendi adıma yaşadıklarımdan elimden geldiğince bahseder yardım etmek isterim...
gelse de şenlense ortalık.gurbetguzeli güzin ablacım nerelerdesin bugün??? yerin çok belli ediyor !!!
€wt ya söLicem hep unutuyorum kim yapio ticker ları ?
ßende istiyoruM ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?