Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

İnşALLah Ekim ayı hepiMize uğurLu geLir..

ÇALışmaLara sOn hız dewaM..

Gün aşırı yapios inşALLah bu ay tutar..

ßeyaz akıntıyıda gördüm sarı akıntıyıda..€e değerLendirdik taßi..

ßakaLım hayırLısı..

mesela belirtilerinizi yazabilirmisiniz

valla sizleri böyle canlı görünce kendimi asosyal görüyorum dilim tutuluyor.sizleri dinlemek bile güzel.

Yapma bebeğim,bırak kendini deşarj ol.İnanki herşey yoluna girer.Sen kendini ne kadar mutlu hissedersen,herşey daha kolay olacaktır.Hadi katıl bize opuyorumnanaktan

ya ben şu göbek keçması :) ile ilgili yazmıştım başka böyle şeyler hisseden var mı? birde hayatımda böyle koyu idrarım olmamaıştı 1 haftadır. kafayı yiyorum galiba

aslında gerçek hayatta çok konuşkan birisiyim ama bu konularda henüz bilgilerim çok az daha öğreniyorum.ben sadece soru sorabiliyorum.:uhm:[/QUOTE]

meslektaşşş konuş konuş bi sürü şey öğrenirsin soraaa bizim gibi cahillik en iisi dersin:roflol:

kıslar herkesler tıcker yapsaaa da biz de hepimiz ne durumdayıs görsek??? tıcker yapmayı bilen biri işlem basamaklarını yazsaaa da herkes bilgilenseee

valla sizleri böyle canlı görünce kendimi asosyal görüyorum dilim tutuluyor.sizleri dinlemek bile güzel.
olur mu canım? benim de ilk denemem bu ay, aklıma ne gelirse soruyorum. zaten ne öğrendimse burdan öğrendim. sorularımı cevaplayanlardan Allah razı olsun.

valla anne olan komşulardan duyduğum kadarıyla ilk günler kötü etkisi olmuyormuş. yani yumurta rahme yerleşene kadar hücreler bölünüp bebek olana kadar...
ama bence kimyasallardan uzak durmak en iisi...
yerşelmesi için de 4-5 hafta geçiyor doğru mu biliyorum?

hoşgeldin adamerve.
öncelikle Allah sorunsuz bir hamilelik dönemi ve sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin.
soru yağmuru başlıyor :)
kaçıncı denemende oldu, kür kullandınız mı, yatp ne kadar bekledin kısaca neler yaptın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…