- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.581
eslem hoşgeldin.
sen eylül topiğinde miydin, ordan hamile kalan arkadaşları buraya yönlendirebilir misin? neler yaptıklarını bize anlatırlarsa çok faydalı olabilir.
bende farkettim bi ara tamamen üstüstelerdi :roflol:Kızlar benım tıckerdekı arılar ustu uste ileri dooru gidiyiler çok komıgıme gıdıyo yaaaaa
HşbuLdm şekerim..
Ewt eyLüLden Ekime transfer oLdum..
Hemen ordakiLeride yönLendireLim..
HşbuLdm şekerim..
Ewt eyLüLden Ekime transfer oLdum..
Hemen ordakiLeride yönLendireLim..
Ya kızlar şu 1 ekimi bekleyenlerden ses yok.Biraz bilgi verselerdi ne olurdu sankilmaz:
Sorma kız çok meraklandım ben şimdi kesin bunlar erken gebelik testi veya kan testi yapmışlardır.O topik senin bu topik benim gezip fikir alıyorlardır.
Bizde buradan meraktan isilik dökelim kimin umrunda hıh dedim sengözlerimebaksanab
burdayım
testı 3 gun once yaptım negatıftı ..
kan yaptırmadım boshayallersmile
adet olucam sanırım ,kahverengı akıntım var boyle leke leke ,bugün su gibi geldi ama cok acık kahve ıdı ..
beklıyorum ne olacak umudum yok ..
sen o topicte var mıydın canım? arkadaşlarınsa eğer söyleyiversen de hamile kalanlar neler yaptıklarını buraya yazıp paylaşsalar bizimle olmaz mı?
Hatta demin dusundum ya cıkmazsa pozitif gebe kalamzsam dıye
kendımı avutuyorum olsun kola ıcebılırım hıc olmazsa bıraz daha o derece sevıyorum kolayı..
diyorum sanaa ya üstüne görüyosun yada yerleşme.burdayım
testı 3 gun once yaptım negatıftı ..
kan yaptırmadım boshayallersmile
adet olucam sanırım ,kahverengı akıntım var boyle leke leke ,bugün su gibi geldi ama cok acık kahve ıdı ..
beklıyorum ne olacak umudum yok ..
kızlar peki ağrı kesici hakkında neler biliyosunuz?kısss ne kolası???
sigarayı bırakın-kolayı bırakın-ilaç içmeyin 2 hfta sıkın dişinizi regl olunca ne istiyorsanız yapın. sora yine yeme-içme perhizidelikafadulden
delimavi48, gozde_thai, gunslinger, kiraz83, suboom, YeniHayat, KK Pro Üye_zeynep
Kızlar hadi sohbete katılın,yanlızca okuyup çıkmak yoklmaz:
delimavi48, gozde_thai, gunslinger, kiraz83, suboom, YeniHayat, KK Pro Üye_zeynep
Kızlar hadi sohbete katılın,yanlızca okuyup çıkmak yoklmaz:
kızlar peki ağrı kesici hakkında neler biliyosunuz?
geçen başım resmen çatladı ama korktum içemedim.
valla sizleri böyle canlı görünce kendimi asosyal görüyorum dilim tutuluyor.sizleri dinlemek bile güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?