Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

Tesekkr ederım kızlar.27-28 gunde bır oluyorum adeti.adetın 12-14-16. Gunu yazmıssınız. Ben 16 eylulde adet olmustum. Ayın 27 sınde beraber olduk.dun 14.gundu bgn 15, yarın 16. Yanı bı sansım daha var yarın degılmı. Bakalım inşallah olur adet tarıhım 12 ekım bekliyorum...

HşbuLdm şekerim..
Ewt eyLüLden Ekime transfer oLdum..
Hemen ordakiLeride yönLendireLim..

Hadi tatlım topla eylül topişini gel buraya,biraz daha şenlenelim.Bizim geri sayım başladıda hareket olursa zaman daha çabuk geçer. Hemde tecrübelerimizi paylaşırız.Kızlar ticker olmayanlarda yapsa takibi daha kolay olur.
Görürüz kim ne aşamada diye

Ya kızlar şu 1 ekimi bekleyenlerden ses yok.Biraz bilgi verselerdi ne olurdu sanki lmaz:

burdayım

testı 3 gun once yaptım negatıftı ..

kan yaptırmadım boshayallersmile

adet olucam sanırım ,kahverengı akıntım var boyle leke leke ,bugün su gibi geldi ama cok acık kahve ıdı ..

beklıyorum ne olacak umudum yok ..

Canım son ana kadar umudunu kaybetme tam anlamıyla kırmızıyı görmediysen eğer o kahverengi bişiy ifade etmez.

delimavi48, gozde_thai, gunslinger, kiraz83, suboom, YeniHayat, KK Pro Üye_zeynep

Kızlar hadi sohbete katılın,yanlızca okuyup çıkmak yok lmaz:

Hatta demin dusundum ya cıkmazsa pozitif gebe kalamzsam dıye
kendımı avutuyorum olsun kola ıcebılırım hıc olmazsa bıraz daha o derece sevıyorum kolayı..

kısss ne kolası???
sigarayı bırakın-kolayı bırakın-ilaç içmeyin 2 hfta sıkın dişinizi regl olunca ne istiyorsanız yapın. sora yine yeme-içme perhizidelikafadulden

diyorum sanaa ya üstüne görüyosun yada yerleşme.
hemencik de moralini bozuyosun yaaaa

Son düzenleme:

kızlar peki ağrı kesici hakkında neler biliyosunuz?
geçen başım resmen çatladı ama korktum içemedim.

valla anne olan komşulardan duyduğum kadarıyla ilk günler kötü etkisi olmuyormuş. yani yumurta rahme yerleşene kadar hücreler bölünüp bebek olana kadar...
ama bence kimyasallardan uzak durmak en iisi...

valla sizleri böyle canlı görünce kendimi asosyal görüyorum dilim tutuluyor.sizleri dinlemek bile güzel.

kıs burda dilin tutulursa yandın demek-gerçek hayatta nedion ki???
burda kimse kimse tanımıyor diye-herkes aynı amaç için uğrasıyor diye biz pek bi rahatız:sm_cool:

geçmişi okumadın galiba!!! neler kaçırdın nelerrrrrr:sm_cool:

Kızlara ekim ayında sizlere bol şans diliyorum...Bol hamişli bir topik olur inşallah diyorum.
Sizleri de hamilelerin arasına tek tek çekmek istityorum.Dua ediyorum sürekli..
Bizlere sormak istediğiniz şeyler varsa ben kendi adıma yaşadıklarımdan elimden geldiğince bahseder yardım etmek isterim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…