Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

mesela belirtilerinizi yazabilirmisiniz

Tabiki bahsedeyim canım..
Ben yumurtlama günümü takip ederek hamile kaldım kızlar tabiki Rabbim'in izniyle.

Belirtilerim yumurtlama gününden 4-5 gün sonra başladı gibi oldu ben de...

En belirgin durum midemin yanması,ekşimesi..
Bir diğeri aşırı gaz vardı;hem midemde hem bağırsaklarımda.
İştahımın kapalı olmasına rağmen bu ay iştahım tavan yaptı.
Olur olmaz yerlerde aniden uykum gelmeye başladı,üstüme halsizlik çöküyordu.
Canım farklı farklı zamansız şeyler istedi;yemeyi çok sevdiğim şeyleri yemek istemedim ama ben daha çok bu durumu adet günüme yakın yaşadım.
Ateş basıyordu ara ara.
Adet günüme 4 gün kala ise kasıklarımda belimde çok ağrı vardı test almıştım ikinci çizgi silik çıktı hemen kan testi yaptırdım ve orada öğrendim.

Bir de idrarım koyulaşmıştı ve akıntım tuhaflaştı ve arttı.
Bunlar aklıma geldi canım.

AsLında beLirtiLEr yaşaMışsın aMa umutSuzdun hatırLıyorum..

Demekki gerçekten uMutsuzLuğa kapıLmak yOk o geLeCeği zaManı iyi biLio : )

Ademerve
Canım akıntıdan bahsetmişken,benim henüz 1 haftam var fakat,dün birşey farkettim akıntım sanki vajinal fitil kullanırsın ya o şekildeydi.Daha evvel bu pek dikkatimi çekmemişti.Aslında pek pamuklu çamaşır giymem,dün pamuklu çamaşır giydiydim,pedde yoktu ondanmı öyle geldi acaba :uhm:

Canım bizim 2.denememizde nasip oldu çok şükür.
Ağustosta ilk defa denemiştik ama yumurtlama günümü takip etmeden 3-4 kere çalışmıştık o ay;olmadı.Eylül ayında ise eşime keçiboynuzu pekmezi aldım.Onu yedi akşamları bir kaç kaşık. Ben ise ilk defa bu ay ovulasyon testi aldım bir paket onu kullanarak yumurtlama günümü buldum ve o günlerde hep çalıştık canım.
Ama ben hiç bir kür yapmadım kendime eşime de yapmadım pekmez yedirmek hariç
Ramazandı biliyorsunuz bebek denemeleri yaptığımızda.O yüzden gece oluyorsa ben sahura kadar yatıyordum popomun altında yastıkla.Kalkmıyordum hiç en az 2-3 saat yattığım oldu.Sonra sahurda banyomu yapıyordum ama su tutmamaya gayret gösteriyordum fazlaca bikini bölgeme. Kadir Gecesin de ben ovulasyonda pozitifi gördüm o gece çalıştık istemeyerek te olsa;Rabbim'ize sığınarak çook dua etmiştim o gece nasip oldu...Darısı basınıza canlar!

Yaw ne zormuş.İlk hamileliğim sürprizdi,ikincisi (ex)de öyle.Birde 11 yıl olunca çok tecrübesiz gibi hissediyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…