- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.681
ay aşkolsun kalabalık ya gözden kaçmış olabilir.arkadaşlar dünde bugünde laf atıyom kimse konuşmuyo benle nedennnn :umursamaz::umursamaz:
arkadaşlar dünde bugünde laf atıyom kimse konuşmuyo benle nedennnn :umursamaz::umursamaz:
arkadaşlar dünde bugünde laf atıyom kimse konuşmuyo benle nedennnn :umursamaz::umursamaz:
arkadaşlar rica etsem banada yapar mıusınız sat: 7 eylül 26 günde bir
bide nasıl ekleyeceğimi söylersen çok sevineceğim
nasıl yani fisfisfisburda birkaç kişi hariç kimse takmaz cnmben görmedim ne laf attın cnm :uhm:
hg canımm..nasılsın????
ay aşkolsun kalabalık ya gözden kaçmış olabilir.
inşallah sende üstüne görme yaşıyosundur, moralini bozma lütfen bikaç gün daha bekle olur mu?
tamm öyle olsun evt çok kalabalık burası benim adet dönemindeyim yaa ondan alınganmsenağlama
nasıl yani fisfisfis
burda birkaç kişi hariç kimse takmaz cnmben görmedim ne laf attın cnm :uhm:
evet cnm bende arkadaşıın yaşadığını birçok kez yaşadım 2 de değil birçok kez fisfisfis
şimdi anladım. benim bikaç dediğim de arada kaynamıştı hatta en son dün oldu. ama olur öyle şeyler ya, kalabalıktan atlanabiliyor, şimdi eylülden gelenler de olacak o zaman daha da artacağız. bizim birbirimize destek olmamız lazım. zaten stresliyiz pozitif enerji yaymamız lazım. haksız mıyım?evet cnm bende arkadaşıın yaşadığını birçok kez yaşadım 2 de değil birçok kez fisfisfis
gelmedi tatlım teşekkür ederim
dedim işte neyse cnm :))) bn heyecanlıyım çokkk yarın adet günüm yaa:)?? nie öyle dedin canm ..sadece slm veriyom kendi kendime oluyodu biraz..tşkler a.s.
şimdi anladım. benim bikaç dediğim de arada kaynamıştı hatta en son dün oldu. ama olur öyle şeyler ya, kalabalıktan atlanabiliyor, şimdi eylülden gelenler de olacak o zaman daha da artacağız. bizim birbirimize destek olmamız lazım. zaten stresliyiz pozitif enerji yaymamız lazım. haksız mıyım?
tşk.ler iyi sayılırım..şu pembeler gelmeseydi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?