Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

selam kızlar...valla bugün çok yoğun geçti..yazdıklarınıza şöyle bir göz gezdirebildim..
yarın artık büyük gün..ekim ayında bakalım neler olacak..benim 5 ekim ama öne geliyo benim bi kaç aydır 5 ekimden önce olabilirimde... ben açıkcası beklemiyorum bu ay..çünkü iyi değerlendiremedim. zaten bu ay olmazsa aşımı olucam ve 3 ay bekliycem ohaoldumsmile

merhaba kızlar anca gelebildim ne olmuş burası böyle kaydirigubbakcemile3 okuyamadımda hepsini gözlerim yine böyle oldusempatiksalakcinni

sana yazmıştım ben bugün ama belki okumamışsındır.
içine sinmediyse başka bi hastanede tekrarlar başka dr la görüş ama,
kesinleşirse çalışmalara devam etme bence.
geç olması sağlıksız olmasından iyidir.
üzerine vebal alma bence.

kızlar bişey sorcam.
bildiğiniz komik yabancı bir dizi var mı?
kendimi komediye vermeyi düşünyorum da..
how I meet your mother komik mi?
cnm bence dizi olarak kesinlikle yahşi cazibe :)) cumartesi 22 den sonra başlıyor... sinema olarakta alvin ve sincaplar ----ı lav you------------ küçük adam-------yedi kocalı hürmüz :)) kesinlikle komediler:) :dance:
inşallah güzel haber verirsin..
benimde dündü...:Saruboceq:

amin cnm inş. seninde allah gönlüne göre veriropuyorumnanaktan

kızlar biri şu aşı meselesini açıklayabilirmi ........mesela 5-6 ay olmassa doktor aşımı verir ne der aşı olunca beklemek ara vermek gerekirmiii vs......nasıl bir tedavi uygulanmaya başlanır

cazibeyi zaten izliyorum hakkaten çok komik :)
böyle uzun sezonları olan bi yabancı dizi olsun (lost gibi)
bu ayı bu şekilde stressiz atlatayım diye düşünüyorum.
çünkü ben herşeyi kafasına çok takan biriyim malesef.
doktorum stresden uzak duracaksın dedi.
ben kpss ye hazırlanırken öyle bi daralmıştım ki adeti hiç sekmeyen bende ilk defa aksamalar oldu ve kist çıktı.

Son düzenleme:

heroes u izledin mi oda lost gb bırakılmıyor. new adventures of old christine buda güzel bi dizi komedi

cnm strest yapma evt banada doktorum aynısını dediii .... cezibeye hastayım bende evt :)) başkada bilmiyorum cnm değişik dizi ve filmler:umursamaz:

kızlar biri şu aşı meselesini açıklayabilirmi ........mesela 5-6 ay olmassa doktor aşımı verir ne der aşı olunca beklemek ara vermek gerekirmiii vs......nasıl bir tedavi uygulanmaya başlanır

canım ben klomen kullandım tedavinin ilk ayında yumurtama baktı çok güzel gelişmiş dedi çatlatma iğnesi vurdu.ama herkese göre değişik olur mu bilmiyorum.bu hap tedavisi 6 ay sürecek dedi

bende house izliyorum belki denk gelmişsindir tv de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…