- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.721
sana yazmıştım ben bugün ama belki okumamışsındır.
içine sinmediyse başka bi hastanede tekrarlar başka dr la görüş ama,
kesinleşirse çalışmalara devam etme bence.
geç olması sağlıksız olmasından iyidir.
üzerine vebal alma bence.
heroes a başlayacaktım da komedi tarzı daha makul geldi bana.heroes u izledin mi oda lost gb bırakılmıyor. new adventures of old christine buda güzel bi dizi komedi
çok tskler. house komedi tarzı mı peki?bende house izliyorum belki denk gelmişsindir tv de
canım al bakalım aşağıdaki linki sağ tıkla kopyala
kullanıcı paneline gir sonrada profil düzenleye tıkla orda en altta çizelge başlığı var oraya yapıştırcan
ya bende tıcker istiyorum banada yaparmısın keramos
çok tskler. house komedi tarzı mı peki?
ayy.bugün karnım çook ağrıyor.moralimi bozmıcam.daha bir hafta var zaten.acı yok acı yook.....
kanı seven kişiler için güzell.bence çok sürükleyici bir dizi.şu an 5 sezonda.ben netten 6.sezonu yarıladım.harrikaa:))favorimopuyorumnanaktan
çok tskler. house komedi tarzı mı peki?
kanı seven kişiler için güzell.bence çok sürükleyici bir dizi.şu an 5 sezonda.ben netten 6.sezonu yarıladım.harrikaa:))favorimopuyorumnanaktan
günahını almayın kıs bişey edememişlerkaydirigubbakcemile3
gelse de şenlense ortalık.
dün gece 10 gün aradan sonra ağır geçti heral, yerinden kalkamıyor sempatiksalakcinni
Dün buradan fantazi tarifleri dağıtıyordu.
Hepsini kendi uyguladı dimekki
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
çocuklar uyumamış biride ateşlenmiş onlarla ilgilenmiş yan gelmiş yaniçocuklara sarımsaklı yoğurdu yedirdi herhalımkaydirigubbakcemile3
günahını almayın kıs bişey edememişlerkaydirigubbakcemile3
çocuklar uyumamış biride ateşlenmiş onlarla ilgilenmiş yan gelmiş yani
bu film zenciyle beyaz arasında geçiyo zenci güvenlik görevlisi beyaz polis.zencide polis olmak istiyo ve zencinin beyaza yapmadığı kalmıyo harika bir komedi filmnatıonal security konusu nedir?
canım al bakalım aşağıdaki linki sağ tıkla kopyala
kullanıcı paneline gir sonrada profil düzenleye tıkla orda en altta çizelge başlığı var oraya yapıştırcan
ya bende tıcker istiyorum banada yaparmısın keramos
yapim canım: son adet tarihin??? kaç günde bir oluyorsun??? tıckerın ustüne ne yazim???
anammmmm bende silahlari gusandummmm salindim evde eee dedi benimki tatil yiter beni ole goruncee tv izledukk anam benim oglan yatmadiii gunduz uyumustu sonra oglan atesliydi zaten bide onla ilgilendim neysee uyuttum benim sipalari gittim herufun yaninaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ARKASI YARINNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?