Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

kızlar haziran ayının sonunda bi rüya görmüştüm ekim ayından çok umutluyum.
rüyamda ablamla beraber kendi evimde oturuyorum ve ablam bana bizim bi ailemizden biri olan allah dostundan bahsediyor ona mektup yazalım senin bebeğinin ne zaman olacağını bize söylesin diyor(aslında böyle biri yok ailemizde)işte bu kişi peygamber soyundan geliyormuş ve kendisi bi zat.
başlıyorum mektup yazmaya çok güzel yazıyorum böyle güzel bi arapça yazı ama ablama yazdığım mektubu okurken türkçe şeklinde okuyorum tamam güzel hadi yollayalım diyor ve yolluyoruz cevabı beklerken yine benim evimde ablamla oturuyorum bi ayağa kalkıyorum mutfaga gitmek için camdan bi bakıyorum mektubu yolladığım zat geliyor(benim evimin karşısında çok yakın değil ama görülüyor mezarlık var ve orda da 2 tane şehit yatıyor.)mezarlığın karşısından çanakkale şehitleri gibi eski asker kıyafetleri giyinmiş yaşlı sakallı ve elinde de asası var hemen aşağı iniyoruz ablamla elini öpüyoruz falan bana mekkeden buraya yürüyerek geldiğini ve allahtan haber getirdiğini 4 ay sonra gebe kalacağımı gözyaşlarımın dineceğini söylüyor ablamla birbirimize sarılıp seviniyoruz hemen ablama diyorumki çok uzun yoldan gelmiş ayran yapıp geleyim diyorum ama bi bakıyorum zat yok gitmiş.

Son düzenleme:
günaydın kıslar hepinize hayırlı cumalar hayırlı haberler olsun inş.geçmişten anca çıktım öyle dalmışım ki alıntı yapmayı unutmuşum,kaynatmışsınız yine sayfalarca maşallah allah muhabbetinizi artırsın tabi.dua edenlerin ağzına sağlık rabbim hepimizin dualarını kabul etsin göbişlerimizi boş bırakmasın inş.nasılsınız bakalım

Merhaba arkadaşlar a.s. öncelikle dualarınız bu mübarek günde kabul olur inş:Saruboceq: regl olan arkadaşlarım üzmeyin kendinizi inş bi dahaki aya canlarım olumunekankayizsmile pptya 87 rüyanı okurken tüylerim diken diken oldu ürperdim.çok güzel bir rüya görmüşsün herkese nasip olmaz böyle rüyalar.

bende hiç adet belirtisi yok , sadece kasıklarımda hareketlilik var 1 haftadır .. bugun de gaz mı dolanıyo nedir anlamadım. bi sağda hissediyom bi solda..

Kızlar ya bende çok heyecanlıyım :Saruboceq: göğüslerimde biraz sızlama var ara arada sağ kasığıma batma oluyo.karnımdada biraz şişkinlik var.:hulya:

canım çok güzel ve hayırlı bir rüya bu.. bol bol kuran oku bol bol dua et hayır işle..

gnaydın bacular... sayfalar birikmeden okuyayım dedim...kaydirigubbakcemile3
Ekim ayı uğurlu gelsin hepimizeeeeopuyorumnanaktan

teşekkürler kızlar yorumlarınız için medicalsekreter ekim ayını kuran dua ibadet ve hayır ayı olarak geçirmeyi düşünüyorum gerçi her zaman yapıyorum ama bu ay biraz daha fazla yapmak daha iyi olacak gibi geliyor.

kızlar yumurtlama günüm ekim 12 ve benim doğum günümde ekim 12 inş bana hayırlı gelir.
annemin beni doğurduğu gün bende inş bebeğimin temellerini atmış olurum.

besmele ile girelim ekim ayina buraya gelen ve bebek isteyen tüm dostlarima Allahim Resulullahin ve sevdiklerinin yüzü suyu hürmetine saglikli sihhatli ve hayirliiii bebek nasip et aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
amiiin ablacım ne güzel demişsin.

papatya87 tüğlerim diken diken oldu gözlerim doldu. bolca sadaka ver dua et. böyle rüyalar herkese nasip olmaz. ve bu tip rüyaların herkese anlatılmaması gerekir. ben senin yerinde olsam silerdim. sen bilirsin tabi de benim bi hocam öyle derdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…