Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

bu cicekler sana ekim ayii dostlarin göbeklerine melekler konsunn senin adini guzel yad edelim nasil burada bebk icin yaziyorsak hamislik topigindede yazalimmmm

Son düzenleme:

besmele ile girelim ekim ayina buraya gelen ve bebek isteyen tüm dostlarima Allahim Resulullahin ve sevdiklerinin yüzü suyu hürmetine saglikli sihhatli ve hayirliiii bebek nasip et aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
günaydın gurbet güzeli ve tüm dostlar... dün akşamda yazmıştım bugün benim adet günümdü ama malesef dün akşam adet oldum.. kısmet değilmiş... bu ay da boş geçti... ama umutsuzluğa düşmek yok.. İnşallah sizin bebişleriniz tutmuştur. Allahım isteyen herkese versin. birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim

şimdi işe gitmek zorundayım akşam geldiğimde inşallah buradan güzel haberlerinizi alırım:)

günaydın hanımlar opuyorumnanaktan
ben sabah adet oldum :gitme: listedeki tarihim değişecek ovulasyon testime göre yeni tarihimi veririm olumunekankayizsmile

günaydın hanımlar opuyorumnanaktan
ben sabah adet oldum :gitme: listedeki tarihim değişecek ovulasyon testime göre yeni tarihimi veririm olumunekankayizsmile

üzülme canım her olumsuzluk tecrube kazandırıyor napalım tatlım bıdahakına daha bılınclı hazırlanacaksın Allahın ıznıylea.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…