Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

elmakurdu ve mıstral nidiiniz gızlar

Günaydın tatlım.Valla işte hem bekliyorum hemide çalışmalara devam ediyorum.Daha bir haftam olmasa regli olcam derdim çünki bütün belirtileri var.Gerçi benim regliden 1 hafta önce hassasiyet başladığı oluyordu fakat ağrım olmazdı.Hapşırmaya bilem korkuyom kasıklarıma ağrı saplaniy

bende hiç adet belirtisi yok , sadece kasıklarımda hareketlilik var 1 haftadır .. bugun de gaz mı dolanıyo nedir anlamadım. bi sağda hissediyom bi solda..

elmakurdu ve mıstral nidiiniz gızlar

bildiğinden öte bişey yok cnm..bekliyoruz işte..gerçi hep diyorum benim umudum yok bu ay ama işte genede bekliyorum...:kedi: benimde tarihim 5'i ama daha önce olmam mümkün çünkü bir kaç aydır hep 1-2 gün erkene geliyo.. belirtimde sadece göğüslerim biraz ağrıyo bide karnımda şişkinlik var gibi...bakalım ne gösterecek ekim ayı bizlere..

ay fatmagul beni de gerdi.. değitirdim kanalı kocam maç maç diye tutturduydu al canım ızle macını dedım:):):dance:

Yaklaşık 1 yıldır hiçbir Türk dizisini izlemiyorum.Komediler hariç ( Türkmalı,geniş aile,yahşi cazibe,komedi dükkanı)
Lost,Prison break,Flash forwerd,Spartacus ve son olarak Hause ( kesinlikle tavsiye ederim)
Kocamda çok memnun bu durumdan çünki ben diğer odada dizi izlerdim hep,şimdi birlikte izliyoruz.
sositososito

çok güzeldi ama dünkü bölüm...çok etkiledi beni..bu arada cnm sen nerde oturuyosun,ne iş yapıyosun..merak ettimde sordum sakıncası yoktur umarım:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…