Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

insaallah hamisinnn canimmmm
gurbet ablaaa nettin gıı dün ses seda çıkmadı mercimeği fırınlayabildinizmii yoğurtlu sarımsağı yidirdin miii?
yoh yidirmedimmmmmmm gii ama dün mercimek firana sürüldü arada takke olaraktannnnnnnn klava:kötükedihüso

o spartacüsü izleyelim demiştik kocişle. bööle adamlar cıbıl geziyo falan ya, kapattı başka diziye geçiyoruz dedi -tatlicadiarzu-bana yasak yani :) tamam hause a bakıcam net düzelsin de..

[

Cıbıl sonraki sahneleri görseydi birde ne yapardı kim bilir.Ama bizde yok öle yasak masak tanımam ben.Ohhh kadınlarda cıbıl oda izliyo.

Cıbıl sonraki sahneleri görseydi birde ne yapardı kim bilir.Ama bizde yok öle yasak masak tanımam ben.Ohhh kadınlarda cıbıl oda izliyo.
:)
biz bide küçük sırları izliyorduk, baktım etek boyları çok sakıncalı, RTÜK uyarı yapmış ama bikaç hafta bekledim düzelmeyince bende onu bıraktırdım. öyyle işteeeee sempatiksalakcinni

:)
biz bide küçük sırları izliyorduk, baktım etek boyları çok sakıncalı, RTÜK uyarı yapmış ama bikaç hafta bekledim düzelmeyince bende onu bıraktırdım. öyyle işteeeee sempatiksalakcinni
bende ona sinir oluyom ya hic giymeseler olmazmi acepppp
resmen mini etek dizisi adini degistirseler daha iyi olcek amaaaninnnnnnnnnnnnn

ayyyy bizim toplantı varmış hazırlanıom ben... akşama kadar döşeyin sayfaları bakalım... bu arada göbişim çokkk şişdi diye şüphelendim de test yaptıydım bişi yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…