- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.001
selam, hoşgeldin.eylül topiğinden ekim topiğinee selam olsun....bakalım ekim 7sinde adet ğünü...
olcakmıyım bilmiyom umutlu bekleyiş devam ediyorrrguclubacismile
ya erken ama ne kadar erken... illa adetimizin geçmesimi lazım kesin sonuç için..
insaallah hamisinnn canimmmmmerhaba kızlar uzun zamandır açamadım işler dolayısıyla...Bir şey soracağım benim geçen ay ki adet tarihim 7 eylüldü. biz 13. 15. ve 17. günde beraber olduk. doğru mu yaptım acaba bilmiyorum. Yumurta takibi de yaptırmadım bu ay. bir de vajinal kaşıntı ve akıntım var offf bu ay olmicak gibi gelio
yoh yidirmedimmmmmmm gii ama dün mercimek firana sürüldü arada takke olaraktannnnnnnngurbet ablaaa nettin gıı dün ses seda çıkmadı mercimeği fırınlayabildinizmii yoğurtlu sarımsağı yidirdin miii?
o spartacüsü izleyelim demiştik kocişle. bööle adamlar cıbıl geziyo falan ya, kapattı başka diziye geçiyoruz dedi -tatlicadiarzu-bana yasak yani :) tamam hause a bakıcam net düzelsin de..
[
delmedin mi peki? takkeyi çıkardıktan sonra malzemeyi kullansan nasıl olur, çok mu saçmaladım ?insaallah hamisinnn canimmmm
yoh yidirmedimmmmmmm gii ama dün mercimek firana sürüldü arada takke olaraktannnnnnnnklava:kötükedihüso
bu arada erken gebelik testleri diğer testlere göre daha pahalı 20 tl civarı
insaallah hamisinnn canimmmm
yoh yidirmedimmmmmmm gii ama dün mercimek firana sürüldü arada takke olaraktannnnnnnnklava:kötükedihüso
:)Cıbıl sonraki sahneleri görseydi birde ne yapardı kim bilir.Ama bizde yok öle yasak masak tanımam ben.Ohhh kadınlarda cıbıl oda izliyo.
Bir sitede 33 tl canım
canım bana da yaparmısın 16 eylül son tarıhım.27-28gunde bır olurum
benim bacim da aynisini dediydiiiiiiiiisempatiksalakcinnivereliniortakdelmedin mi peki? takkeyi çıkardıktan sonra malzemeyi kullansan nasıl olur, çok mu saçmaladım ?
:1no2:yoh anam nirdeee yaww mercimek takkenin icine ekildiiiiii:roflol:oooy mercimek yeğen geliyr ozaman bizeeeehihoyyyt
benim de 7si adet tarihim yapsam mı bilemiyorum tek çizgi görmek istemiyorum...
bende ona sinir oluyom ya hic giymeseler olmazmi acepppp:)
biz bide küçük sırları izliyorduk, baktım etek boyları çok sakıncalı, RTÜK uyarı yapmış ama bikaç hafta bekledim düzelmeyince bende onu bıraktırdım. öyyle işteeeee sempatiksalakcinni
benim bacim da aynisini dediydiiiiiiiiisempatiksalakcinnivereliniortak
:1no2:yoh anam nirdeee yaww mercimek takkenin icine ekildiiiiii:roflol:
ovulasyon testiyle beraber ben 34 tl ye aldım hepiciini internetten sipariş vermiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?