Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

bugün benım gunumdü ,kırmızı kartı yedım iki bün gecıkmelı ..:gitme:

Kızlar ikiniz içinde çoook üzüldüm ama lütfen kendinizi çok üzmeyin.Yeni başlangıç,yeni umutlar

selam arkadaşlar;
Ekim ayı listesini kim yeniliyo beni de eklesin sat 28 ekim. doğum günüm de 29 ekim inşallah hayatımda aldığım en güzel hediye çok özlemini çektiğim bebişim olur aminnnnnnnnn.

canım ne güzel tesadüf inş doğum gününde gebe olduğunu öğrenirsinde çiftte doğum günü kutlarsın benimde yumurtlama günüm doğum günümle aynı inş annemin beni doğurduğu gün bende bebeğimin temellerini atmış olurum.

benim bacim da aynisini dediydiiiiiiiiisempatiksalakcinnivereliniortak

:1no2:yoh anam nirdeee yaww mercimek takkenin icine ekildiiiiii:roflol:

anaaa delseydinya takkeyi kahvekliğin dediği gibi olmamıydııı
baksana aklın yolu bir. takkeyi de del, sonra eşin çıkardığında banyoya yolla işlemi tamamla. yada geri çekilmeyle korunalım de, tam geliyorken kendine çek öyle kalsın heheh nası fikir?

bende ona sinir oluyom ya hic giymeseler olmazmi acepppp
resmen mini etek dizisi adini degistirseler daha iyi olcek amaaaninnnnnnnnnnnnn
hakkaten 7den 70 e hepsi mi mini etek giyer ya.
mini bile denemez yok gibi bişey.

canım ateş ölçme yöntemi yada ovulasyon testi kullanabilirsin.

sumakcımm :1no2: ben forumların birinde okumuştum( burda da olabilir kafam bilgi bombardımanı yaşıyor şu sıra) bebek gelmeden önce adeti bozuluyormuş bazılarının. senin de belki düzeninin bozulması bu yüzdendir.

gurbetgüzeliii
bana takvim yapmıştın ya sen onda heralde yanlışlık olmuş. adet başlangıcı 22 eylül demiştim, 23 çıkmış. hatta bi 19 ekim, 20 ekim muhabbetimiz olmuştu hatırlarsan. şimdi senin takvime göre 2-8 ekim çalışma diyor, yani doğrusu 1-7 ekim mi olacak?

selam sekerler.masallah topik almis basini gitmiskaydirigubbakcemile3.kizlar büyük güne iki günüm kaldi.heycan dorukta.gögüslerimde sislik var ama kasik agrim hic yok gibi.karnim hic doymuyo sanki.canim hep biseyler cekiyo.yorgun ve halsizim,uykum var,:bbo:.tüm bunlarin hamilelik belirtisi oldugunakendimi inandirmak istiyorum nedense.bakalim hayirlisi,eeee sizde ne var ne yok bakalim.

üzülme canim:teselli:,ne yapalim her sey rabbimizin elinde,ovülasyon testi kullanmani tercih ederim,bende bu ay hamile kalmazsam test kullanacagim

bunu bana annem teyzem çevremdeki yaşlı kadınlarda söyledi benimde adet günlerim bozuldu 1 eylülde olacağıma 30 agustosta oldum 26 eylülde olacağıma 28 eylülde oldum hiç şaşmazdı ama bakalım bu varsayım doğrumu?

:sm_confused:kızlar göğüslerimin kahverengi kısımlarının kenarlarında damarlarım çıktı.bir de normalde sıktığım zaman süt geliyodu ilk doğumumdan beri.2 gündür bakıyorum oda yok???

Hoşgeldin;
2 gün kalmış ve sen kan testi falan yaptırmadın mı ? kafamçokkarıştı Yaw benim var 1 haftam kendimi zor zaptediyorum test yapmamak için
:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…