- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.041
benmde bgn kırmızılar gözüktüü.gecen ay 2 gün gecikti bu ayda 4 gün erken geldi.normalde hep cok düzenlii neden böle bilmiyorum.cok moralim bozuk kızlarr.bn simdi nasıl yumurtlama günlerimi hesaplıcam offfffff(((((((( imdatt yardım
bugün benım gunumdü ,kırmızı kartı yedım iki bün gecıkmelı ..:gitme:
selam arkadaşlar;
Ekim ayı listesini kim yeniliyo beni de eklesin sat 28 ekim. doğum günüm de 29 ekim inşallah hayatımda aldığım en güzel hediye çok özlemini çektiğim bebişim olur aminnnnnnnnn.
benim bacim da aynisini dediydiiiiiiiiisempatiksalakcinnivereliniortak
:1no2:yoh anam nirdeee yaww mercimek takkenin icine ekildiiiiii:roflol:
baksana aklın yolu bir. takkeyi de del, sonra eşin çıkardığında banyoya yolla işlemi tamamla. yada geri çekilmeyle korunalım de, tam geliyorken kendine çek öyle kalsın heheh nası fikir?anaaa delseydinya takkeyi kahvekliğin dediği gibi olmamıydııı
hakkaten 7den 70 e hepsi mi mini etek giyer ya.bende ona sinir oluyom ya hic giymeseler olmazmi acepppp
resmen mini etek dizisi adini degistirseler daha iyi olcek amaaaninnnnnnnnnnnnn
canım ateş ölçme yöntemi yada ovulasyon testi kullanabilirsin.benmde bgn kırmızılar gözüktüü.gecen ay 2 gün gecikti bu ayda 4 gün erken geldi.normalde hep cok düzenlii neden böle bilmiyorum.cok moralim bozuk kızlarr.bn simdi nasıl yumurtlama günlerimi hesaplıcam offfffff(((((((( imdatt yardım
adetlerım her zaman düzenlidir benim neden boyle oluyor ya..
son adet tarıhlerımı yazayım mesela
8 temmuz
6 Agustos
4 Eylül olması gerekırken 2 eylulde oldum ( burada bi yakınımı kaybettım o üzüntüden olsa gerek ılk kez de korunmayı bırakmıstık ama calısmamıstık )
29 da olmam gerekırken 1 ekımde oldum
uff her zaman düzenlıdıydı oysa ..korunmayı bıraktım dıye mı boyle oldu
doktora gıttım hıc bırsey yok tertemız ..
gurbet guzelı benım calısma gunlerımı yazar mısın
benmde bgn kırmızılar gözüktüü.gecen ay 2 gün gecikti bu ayda 4 gün erken geldi.normalde hep cok düzenlii neden böle bilmiyorum.cok moralim bozuk kızlarr.bn simdi nasıl yumurtlama günlerimi hesaplıcam offfffff(((((((( imdatt yardım
sumakcımm :1no2: ben forumların birinde okumuştum( burda da olabilir kafam bilgi bombardımanı yaşıyor şu sıra) bebek gelmeden önce adeti bozuluyormuş bazılarının. senin de belki düzeninin bozulması bu yüzdendir.
üzülme canim:teselli:,ne yapalim her sey rabbimizin elinde,ovülasyon testi kullanmani tercih ederim,bende bu ay hamile kalmazsam test kullanacagim
ne kadar bu ovülasyn testleri alayım bari bu ay öle deneyim.bide içinde kan tane cıkıyor
selam sekerler.masallah topik almis basini gitmiskaydirigubbakcemile3.kizlar büyük güne iki günüm kaldi.heycan dorukta.gögüslerimde sislik var ama kasik agrim hic yok gibi.karnim hic doymuyo sanki.canim hep biseyler cekiyo.yorgun ve halsizim,uykum var,:bbo:.tüm bunlarin hamilelik belirtisi oldugunakendimi inandirmak istiyorum nedense.bakalim hayirlisi,eeee sizde ne var ne yok bakalim.
Hoşgeldin;
2 gün kalmış ve sen kan testi falan yaptırmadın mı ? kafamçokkarıştı Yaw benim var 1 haftam kendimi zor zaptediyorum test yapmamak için:icecream:
ne kadar bu ovülasyn testleri alayım bari bu ay öle deneyim.bide içinde kan tane cıkıyor
bildiğin gibi poticiğim. hadi hayırlısı senın ıcın de sevındır bizi.
Canım zeynep bana bir site etmıştı orda uygundu fiyatları sanırsam.Netten araştır bulursun bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?