Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

anaaa delseydinya takkeyi kahvekliğin dediği gibi olmamıydııı
gecen deldim ya olmadi o yuzden delmedim et ete degmnesi lazummm ve yilbasina kadar bekliycem insallahhh bakalimmm
adam diyoki su plastigide hic sevmiyorum -tatlicadiarzu-
dedim cikar o zamannnnnnaklinialirimsmile
yok ya diyorrrrrrrrlmaz:biliyor basina ne gelecekkk
gerci tehlikeli gunlerde degilizdedelikafadulden

ayyyy bizim toplantı varmış hazırlanıom ben... akşama kadar döşeyin sayfaları bakalım... bu arada göbişim çokkk şişdi diye şüphelendim de test yaptıydım bişi yok...

Canım gebelik testine çok erken senin için.Ben bilem yapmıyom daha erken gebelik testine bile cesaretim yok düşün

kizlar gdeyim cocuklar gelcekkkkkk yemek hazirlayayimmm yine görüsürükkkkk öpt hepiciginiziiiiii

kızlarrr 1 ekimde 5 kişi var hadi bakalım hayırlısııııııııııııı

selam arkadaşlar;
Ekim ayı listesini kim yeniliyo beni de eklesin sat 28 ekim. doğum günüm de 29 ekim inşallah hayatımda aldığım en güzel hediye çok özlemini çektiğim bebişim olur aminnnnnnnnn.

hadi bakalım hayırlısı olsun sonra da gelsin kaydirigubbakcemile3

adetlerım her zaman düzenlidir benim neden boyle oluyor ya..

son adet tarıhlerımı yazayım mesela

8 temmuz
6 Agustos
4 Eylül olması gerekırken 2 eylulde oldum ( burada bi yakınımı kaybettım o üzüntüden olsa gerek ılk kez de korunmayı bırakmıstık ama calısmamıstık )
29 da olmam gerekırken 1 ekımde oldum

uff her zaman düzenlıdıydı oysa ..korunmayı bıraktım dıye mı boyle oldu
doktora gıttım hıc bırsey yok tertemız ..

gurbet guzelı benım calısma gunlerımı yazar mısın

benmde bgn kırmızılar gözüktüü.gecen ay 2 gün gecikti bu ayda 4 gün erken geldi.normalde hep cok düzenlii neden böle bilmiyorum.cok moralim bozuk kızlarr.bn simdi nasıl yumurtlama günlerimi hesaplıcam offfffff (((((((( imdatt yardım

cnm her bebek nasıbı varsa gelır dunyaya. Nasıbı yokmus bu ay onumuzdekı ay vardır uzulme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…