- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
bende şöle biliyorum adet tarihi itibaren 10. ve 14. günler arası oluyor normali ama beklenn adtteen 14 gün öncesi yumurtlama diyor işte ayarlamak gerek be bu ay yakıyıda denicem çörk otu yiyorum bide enfeksiyona karşı tedbir tek kullanımlık fitil var onuda kullancam ayy artık istiyorum yaa Aallahım hepimize nasip etsin sağlıklı evlatlar bide strese girmeyin diolar ama benim 2 3 gün sürem var eşim bidaha yok diğer aya kalıyor oda denk gelirse nasıl stres yapmıcam anlamadım bide ben kaygalaştırıc kullanmadan olmuyor ilişki engel olurmu acaba gebeliğe
canım çörek otunu balla mı yalnız mı yiyorsun?
preseed diye bişey duymuştum bi araştır istersen kayganllaştırıcı. inşallah olur canım ya ben de çok stresliyimdir. bu ay kendime bi meşgale bulmayı düşünüyorum.
şimdi taşlar oturdu teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan
lekelenmem oldu....evet sanırım ben de ekime kaldım...
2 eylülde doktora gittim hazır yumurtan var dedi..o haftayı iyi değerlendirdik..ama kısmet değilmiş..
birde kızlar bi sorum olacak kimyasal gebelik olup olmadığını doktor anlarmı yarın gitsem?çünkü ben bu ay ççok umtluydum..göğüs uçlarım resmen zonkluyordu ve çok hassastı(şimdiye kadar hiç olmamıştı )kasıklarımda (hiç bir enfeksiyon olmamasına rağmen)batmalar sık sık oluyordu,sık idrara çıkıyordum,doktor bile hamilelik belirtileri olduğunu söylemişti..test için adet günümü bekliyorduk..ama ben bugün adetimden tam 4 gün öncce gördüm kırmızıları ki benim adetim normalde çok düzenlidir...dün ağır bir temizlik yaptım bu sebeple kimyasal gebelikten şüpheleniyorum..
offf kafam çok karışık....
kızlar bişi söyleyin nolur..
ayyy canim lutfen dikkat edin yaaaaaa agir kaldirmayinnnn ne olur olmazzzz
bide beni de listeye ekleyin....19 ekim
insallah birdahaki sefere canimselam kızlar bende eylülde kırmızılara büründümm salı günü genel bi kontrol için doktordan randevu aldım daha ilk denememizdi ilk ay kısmet dieğilmiş
listeye benide ekleyin 17 ekim
ah canimsendemi yawwwwwwwhayir olsun canimyilmakyok yola devam insallahhhgurbetguzeli canim az once sana eylul ayi topiginden yorum yazmistim ama buraya gecmissin bende ekim ayina kaldim bu ay benide listeye eklersen sevinirim 24 ekim canim
ah canimsendemi yawwwwwwwhayir olsun canimyilmakyok yola devam insallahhh
evet kayganlaştırıcı ölümlere yol açıyomuş sakın kullanmayın bi dahalmaz: bebiş göbişe konana kadar bayanssulusmile
kızlar bu ay aranızda bende varım. benim için ilk deneyim olacak. umarım güzel arkadaşlıklarımız olur heyecanla bekler ve muradımıza ereriz
bu ovulasyon testi nasıl oluyor birisi bana kısaca bilgi verebilir mi?
gurbet güzeli benide yaz 18 ekim:)))))))))))))))))) ,
bu ay ilk kez planlayarak deniyeceğiz inş, hayırlısı...
meşgale sart. bende okullar açılsın diye beklemekten sıkıldım. kendime yap-boz aldım:) bayağı oyalıyor beni. tv-evişi-yapboz-internet-kitap-yemek bulaşık derken günler geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?