- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
gurbetguzeli canim az once sana eylul ayi topiginden yorum yazmistim ama buraya gecmissin bende ekim ayina kaldim bu ay benide listeye eklersen sevinirim 24 ekim canim
hele bana acil şart meşgale delikafadulden evlendiğimden beridir evdeyim bişey yaptığım yok temizlik hastası oldum çıktım evde yeterki boş vaktim olmasın diye biyerlerden iş çıkarıyom kendimeboshayallersmile
iyiki varsiniz kizlar,kendimi hic yalniz hissetmiyorum sayenizde,iyiki katilmisim araniza.umudumuzu kaybetmek yok
arkadaşlar ya ben 10 eylülde hastalandım.16sında bitti. 18nde doktora gittim yumurtan olgunlaşmıl 4 cm olmus bu aksam birlikte olun dedi ama bana çok erken geldi daha regl biteli 1 gün olmuşken yumurta nasıl olgunlaştı da çatlamak üzere hale geldi? daha önce başına böle bişe gelen oldu mu?
sırnaşık şeyhihoyyyt amanıınnnn!!! beni siz var ettiniz hihoyyyt
Allah izniyle hepimizin göbişleri bebekle dolsun!!!
bende fon perde görmüştüm, sakallı iplerden yapılan. ona sarsam diyorum. kpss çalışırım, o zaten tamamen oyalar :)meşgale sart. bende okullar açılsın diye beklemekten sıkıldım. kendime yap-boz aldım:) bayağı oyalıyor beni. tv-evişi-yapboz-internet-kitap-yemek bulaşık derken günler geçiyor
kahvekoliğim canım ya malesef, sabah içmezsem tüm gün başım ağrıyo o kadar yani. ne bileyim kanıtlanmış zararı yok diyorlar ama :1no2: belki midem bulanırda bırakırım belli mi olur? bir de kola var tabi, onu da rejim yaparken bırakmıştım zaten. test için nete bakıcam canım sağolun ilk denemem olunca pek bilgim yok malum.aramıza hosgeldın kahvekolik. eğer gercekten kahvekoliksen kahveye veda et hamilelik surecınde iyi gelmez bızlere cnm.. bende çokk sevdıgım koladan vazgectım mesela
ovulasyon testını ınternetten alıyorsun. sonra da uzerındekı talımata gıre uyguluyorsun.. kolay gelsın cnm:)kaydirigubbakcemile5
O neden sonlandırıldı ki canım? Allah tez vakitte onun kardeşini göbeğine kondurur inşallah.benim 2. çocuum olucak allah nasip ederse 2hamileliğim 21 haziranda 5 buçuk aylıkken sonlandırıldı bir erkek bebeğimiz olacaktı ama kısmet olmadı bu ay sonu korunma sürem bitecek hayırlısı inşallah
bende orasını pek anlamıyorum. her kadının farklı diyorlar. en iyisi adet bitiminden itibaren gün aşırı ilişki.kızlar bişi sorucam; yumurtlama dönemi dışında yapılan çalışmalarda çok çok azmı şansımız var ?
benimde tahmini 19 ekim o kadar mesaj yazdım bunu ekletmeyi unutmuşum :roflol:kızlar bişi sorucam; yumurtlama dönemi dışında yapılan çalışmalarda çok çok azmı şansımız var ?
kısss sumak görüşemiyoruzz?hem bu lıstedeyım hem o lıstede ınsallah ekıme kalmadan eylulde haberını alırım :)
ama bu lıstede bazı kısıler ıkı kere yazılmıs neden kı
bi arkadaş resimli anlatım yapmıştı bi bak istersenkızlar bu tıckerler nasıl yapılıyor???????? ıhelp helpppppppppp
kısss sumak görüşemiyoruzz?
inş eylülde olur tatlım benim. özledim seni a.s.
hii sakın öyle düşünme yaaa, senin hep yumurtlama günlerinde tersliğin çıkıyor. annen uyuyunca odanızda sessizce olayı halledin aklinialirimsmile günlerini kaçırmayın. bu bi emirdir sırnaşık şeygözün aydın sağsalim kardeşine kavuşuyorsun ne güzel.canım kahvekoligim sende mı basladın calısmalara ınsallah tez zamanda olur :1hug:
ınsallah eylulde olur bakalım yumurtlama gunlerım bu aralar ,annemler geldı kardesım cuma gunu askerden gelıyor..
onun telası onlar bızde kalıyorken gecelerı o lmuyorda bırsey duyulur dıye kısmet artık
insallah tutar bu at olsun cok ıstıyorum ama kısmet 8 gun fılan var heyecalnıyım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?