Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

gurbetguzeli canim az once sana eylul ayi topiginden yorum yazmistim ama buraya gecmissin bende ekim ayina kaldim bu ay benide listeye eklersen sevinirim 24 ekim canim

hoşgeldin canım... üzülme... burdada berabeririz... yeni umutlara yol alıyorus

arkadaşlar ya ben 10 eylülde hastalandım.16sında bitti. 18nde doktora gittim yumurtan olgunlaşmıl 4 cm olmus bu aksam birlikte olun dedi ama bana çok erken geldi daha regl biteli 1 gün olmuşken yumurta nasıl olgunlaştı da çatlamak üzere hale geldi? daha önce başına böle bişe gelen oldu mu?

bende evdeki meşgalelerimden örnek vereyim:
kk ilk sırada
farmville oynadım, okey oynadım,kelimatör oynadım nette.
yap-boz aldım
kitap okudum
yabancı kanallardan alt yazılı filmlere takıldım.
örgü ördüm.
pasta börek tatlı yapmaya dadandım.
fındık badem ve cevizi kabuklu aldım 3 gün kabuk kırma ve temizlemekle uğraştım.
odaların şeklini değiştirdim
gardrobu döktüm. kıyafetleri ayıkladım.
yemek-bulaşık-çamasır-ütü derken bu yazı tamamladım.
artık okullar acıldı. çocuklar tek meşgalem olur.

iyiki varsiniz kizlar,kendimi hic yalniz hissetmiyorum sayenizde,iyiki katilmisim araniza.umudumuzu kaybetmek yok

umutsuz yaşamanın anlamı yokki :/ allah dularımızı kabul görsün inş. herkese hayıırlı zamanda tatlı hayırlı bebişler nasip etsin

çok ilginç canım ya ama olabiliyormuş erken veya geç yumurtlama .. herkes tam 14. gün yumurtlamıyor.. sen çalış gerisini mevlamıza bırak aklinialirimsmile:içelim:

günaydın kızlar.. benim 14-19 arası önemli dönemimdi ama iyi değerlendiremedim..3 gündür çok fena gribim.. büyük bir ihtimal ben bir sonraki aya kalıcam

hihoyyyt amanıınnnn!!! beni siz var ettiniz hihoyyyt
Allah izniyle hepimizin göbişleri bebekle dolsun!!!
sırnaşık şey
amiiinn :Saruboceq:

meşgale sart. bende okullar açılsın diye beklemekten sıkıldım. kendime yap-boz aldım:) bayağı oyalıyor beni. tv-evişi-yapboz-internet-kitap-yemek bulaşık derken günler geçiyor
bende fon perde görmüştüm, sakallı iplerden yapılan. ona sarsam diyorum. kpss çalışırım, o zaten tamamen oyalar :)

kahvekoliğim canım ya malesef, sabah içmezsem tüm gün başım ağrıyo o kadar yani. ne bileyim kanıtlanmış zararı yok diyorlar ama :1no2: belki midem bulanırda bırakırım belli mi olur? bir de kola var tabi, onu da rejim yaparken bırakmıştım zaten. test için nete bakıcam canım sağolun ilk denemem olunca pek bilgim yok malum.

benim 2. çocuum olucak allah nasip ederse 2hamileliğim 21 haziranda 5 buçuk aylıkken sonlandırıldı bir erkek bebeğimiz olacaktı ama kısmet olmadı bu ay sonu korunma sürem bitecek hayırlısı inşallah
O neden sonlandırıldı ki canım? Allah tez vakitte onun kardeşini göbeğine kondurur inşallah.

kızlar bişi sorucam; yumurtlama dönemi dışında yapılan çalışmalarda çok çok azmı şansımız var ?

hem bu lıstedeyım hem o lıstede ınsallah ekıme kalmadan eylulde haberını alırım :)

ama bu lıstede bazı kısıler ıkı kere yazılmıs neden kı

kısss sumak görüşemiyoruzz?
inş eylülde olur tatlım benim. özledim seni a.s.

canım kahvekoligim sende mı basladın calısmalara ınsallah tez zamanda olur :1hug:

ınsallah eylulde olur bakalım yumurtlama gunlerım bu aralar ,annemler geldı kardesım cuma gunu askerden gelıyor..

onun telası onlar bızde kalıyorken gecelerı o lmuyorda bırsey duyulur dıye kısmet artık

insallah tutar bu at olsun cok ıstıyorum ama kısmet 8 gun fılan var heyecalnıyım :)

hii sakın öyle düşünme yaaa, senin hep yumurtlama günlerinde tersliğin çıkıyor. annen uyuyunca odanızda sessizce olayı halledin aklinialirimsmile günlerini kaçırmayın. bu bi emirdir sırnaşık şeygözün aydın sağsalim kardeşine kavuşuyorsun ne güzel.

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIYM

Allahim ekim ayi üyelerimize ugur getirsin insallahhhhh

SEN BIZLERIN DUALARINI BOS CEVIRME

AMINNNNNNNNNN

1)bh8076.......................................... ..............1 ekim:Saruboceq:
2-)melisdeniz....................................... ............1 ekim:Saruboceq:

3.) sumak............................................. ............1 ekim :Saruboceq:
4.) butka............................................. ..............1 ekim:Saruboceq:
5.) bayanseyma........................................ .......1 ekim:Saruboceq:

6-) tuma.............................................. ................1 ekim:Saruboceq:

1-)taf.............................................. ....................2 ekim:Saruboceq:
2-)a_emet26......................................... .............2 ekim:Saruboceq:

3-) masal_naz......................................... .............2 ekim:Saruboceq:

1-)elf_86........................................... ...................3 ekim:Saruboceq:

2-) poti.............................................. ...................3 ekim:Saruboceq:

1-)nurumm........................................... .................4 ekim:Saruboceq:

2-) yagmuurr.......................................... ...............4 ekim:Saruboceq:

1.) havalikiz......................................... ..................5 ekim:Saruboceq:
2-)yasersu.......................................... ....................5 ekim:Saruboceq:
3-)yagmuurr......................................... ..................5 ekim:Saruboceq:

4-)mistrall......................................... .....................5 ekim :Saruboceq:
5-)pearlheart....................................... ..................5 ekim :Saruboceq:

1-)mysweetbaby...................................... ............. 6 ekim:Saruboceq:

2-)pokahontas........................................ .................6 ekim:Saruboceq:

1.) mannak............................................ ................. 7 ekim:Saruboceq:

2-) ESMA_22........................................... ...................7 ekim:Saruboceq:

1-)seda7332......................................... ..................8 ekim :Saruboceq:
2-)poti............................................. ..........................8 ekim:Saruboceq:
3-)cileklisakiz..................................... ......................8 ekim:Saruboceq:
4.) medicalsecreter................................... .............8 ekim:Saruboceq:
5.) nazlisah.......................................... .....................8 ekim:Saruboceq:

1-)pinks............................................ .........................9 ekim:Saruboceq:
2.) nurun............................................. .....................9 ekim :Saruboceq:
3.) gulsah84.......................................... ...................9 ekim:Saruboceq:
4.) jellymelly........................................ .....................9 ekim:Saruboceq:

5-)sevilaycan....................................... .....................9 ekim:Saruboceq:

1-)....................................... ..................11 ekim:Saruboceq:
2-).......................................... ..................11 ekim :Saruboceq:

1.) _eslem_........................................... ...................12 ekim:Saruboceq:
2-)gülsah84......................................... ....................12 ekim:Saruboceq:
3-)miray_80......................................... .....................12 ekim:Saruboceq:
4-)aytasi84......................................... ......................12 ekim:Saruboceq:

1-) melisdeniz........................................ ..................13 ekim:Saruboceq:
2-)............................................................... ..............1 3 ekim:Saruboceq:
3-)ensarnaz......................................... ... ................13 ekim:Saruboceq:
4-)..................................................... ......................13 ekim :Saruboceq:
5-)eslem............................................ ........................13 ekim:Saruboceq:

1.) keramos........................................... ................... 14 ekim:Saruboceq:
2.) _zeynep........................................... ......................14 ekim:Saruboceq:

3-) missbon........................................... .......................14 ekim:Saruboceq:

1-)yasamak.......................................... .......................16 ekim:Saruboceq:

2-) fasta............................................. ............................16 ekim:Saruboceq:
3-) siyasiya.......................................... ...........................16 ekim:Saruboceq:

1-) özlemk............................................ ............................17 ekim:Saruboceq:

2-)aRSe1905......................................... ............................17 ekim:Saruboceq:
3-)minidugu.......................................................................17 ekim:Saruboceq:

1-)komagene......................................... .............................18 ekim:Saruboceq:

1-)hbyrm............................................ .................................19 ekim:Saruboceq:

1-)yuba............................................. .......................................24 ekim:Saruboceq:

1-) oglak75........................................... .............................30 ekim:Saruboceq:

52 kisi kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

BIR ISTEDIGIN OLMASI ICIN DUA

Hakim ve kerim olan Allah'dan başka ilah yoktur. Yüce arşın Rabbini tesbih ederim. Hamd, alemlerin Rabbi Allah'a hastır. Rabbim! Senden, rahmetini ve mağrifetini gerektiren değerli şeyleri ve her günahtan uzak olmayı istiyorum. Allah'ım! Bizde bağışlanmadık günah, atılmadık üzüntü, (senin rızana uygun) giderilmedik ihtiyaç bırakma, ey merhametlilerin merhametlisi.

Allah'ım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN.MAAŞALLAH LİSTEMİZE

EKIM AYIMIZ BOL HAMİŞLİ OLSUNNN İNŞŞŞŞŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…