Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

slm kızlar bende şuan adet oldum 17 sinde beklediğim adetim ekim 14 olacak size bişi soracağım ben eşimle sık sık görüşemiyorum ayrı yerlerdeyiz iş durumlarından şuan adetim eşim adetten itibaren 9 10 11. günlerde burda olacak o günlerde gebe kalma ihtimalim varmı acaba yumurtlamam zamanında oluyor sanırım 13 yada14. günlerde umut varmı acep

mrb canım. benim bildiğim; adettin ilk gününden itibaren 14 gün say. 14.günün üç günöncesi ve üç gün sonrası gebelik olasılığı yüksek. amaaaa; yumurtlama günleri kişiden kişeye değişiyor. belki erken belki geç yumurtluyorsundur. bu durumda gebe kalma umudu hep var:CüvCüv:

9.ve 11 günü yaparsan kalabilirsin insallah.3 hamilelegimdi cok iyi hatirliyorum esimle tam 10.gün birlikte olmustum sadece bir gün sonraa bozustuk ve birdaha yapmamistik ben o ay hamile kalmistim .tabi düsükle sonuclandi malesef,yumurtanin catladiginda iceride sperm varsa kalabilirsin diye düsünüyorum.ama tabi nasibinde varsa rabbim yazdiysa,insallah allah yüzünü güldürsün,

sağolun kızlar zaten bide ben vajşnismus vakasıyım zar zor oluyor ilişki ama artık bebek istiyoruz 3 senemiz bitti hem ayrı yerlerdeyiz hem vajinismusum off((

Günaydın hatunlar.. iyi gördüm sizi..
Bu arada benim reglim bittiiiiiiiiiiiii ..
ovulasyon testı yapmaya da başladım bakalım ne zaman yumurtlayacağım ...
gecen ay yakalayamadım kısmet bu aya..

kızlar bu ay aranızda bende varım. benim için ilk deneyim olacak. umarım güzel arkadaşlıklarımız olur heyecanla bekler ve muradımıza ereriz
bu ovulasyon testi nasıl oluyor birisi bana kısaca bilgi verebilir mi?

kac gunde bir adet oluyorsun siklusun ne kadar canim ona bak önce diyelim 28 gun 14. gun yumurtluoyrsun demektir kasiklarinda bikini bolgesine yakin yerde agri olacak ve akintin yumurta aki gibi olacak o zamn sabah saat 10 gibi yanliz testten iki saat önce sivi tuketimi olmasin testi yap eger cift cizgi cikarsa diyelim sabah ölctun saat 10 da ertesi gun saat 10 dan ertesi gun sabah 10 a kadar iliskiyir gerceklestirmen lazimmm

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIYM

Allahim ekim ayi üyelerimize ugur getirsin insallahhhhh

SEN BIZLERIN DUALARINI BOS CEVIRME

AMINNNNNNNNNN

1)bh8076.......................................... ..............1 ekim:Saruboceq:
2-)melisdeniz....................................... ............1 ekim:Saruboceq:

3.) sumak............................................. ............1 ekim :Saruboceq:
4.) butka............................................. ..............1 ekim:Saruboceq:
5.) bayanseyma........................................ .......1 ekim:Saruboceq:

6-) tuma.............................................. ................1 ekim:Saruboceq:

1-)taf.............................................. ....................2 ekim:Saruboceq:
2-)a_emet26......................................... .............2 ekim:Saruboceq:

3-) masal_naz......................................... .............2 ekim:Saruboceq:

1-)elf_86........................................... ...................3 ekim:Saruboceq:

2-) poti.............................................. ...................3 ekim:Saruboceq:

1-)nurumm........................................... .................4 ekim:Saruboceq:

2-) yagmuurr.......................................... ...............4 ekim:Saruboceq:

1.) havalikiz......................................... ..................5 ekim:Saruboceq:
2-)yasersu.......................................... ....................5 ekim:Saruboceq:
3-)yagmuurr......................................... ..................5 ekim:Saruboceq:

4-)mistrall......................................... .....................5 ekim :Saruboceq:
5-)pearlheart....................................... ..................5 ekim :Saruboceq:

1-)mysweetbaby...................................... ............. 6 ekim:Saruboceq:

2-)pokahontas........................................ .................6 ekim:Saruboceq:

1.) mannak............................................ ................. 7 ekim:Saruboceq:

2-) ESMA_22........................................... ...................7 ekim:Saruboceq:

1-)seda7332......................................... ..................8 ekim :Saruboceq:
2-)poti............................................. ..........................8 ekim:Saruboceq:
3-)cileklisakiz..................................... ......................8 ekim:Saruboceq:
4.) medicalsecreter................................... .............8 ekim:Saruboceq:
5.) nazlisah.......................................... .....................8 ekim:Saruboceq:

1-)pinks............................................ .........................9 ekim:Saruboceq:
2.) nurun............................................. .....................9 ekim :Saruboceq:
3.) gulsah84.......................................... ...................9 ekim:Saruboceq:
4.) jellymelly........................................ .....................9 ekim:Saruboceq:

5-)sevilaycan....................................... .....................9 ekim:Saruboceq:

1-)sevilaycan....................................... ..................11 ekim:Saruboceq:
2-)keramos.......................................... ..................11 ekim :Saruboceq:

1.) _eslem_........................................... ...................12 ekim:Saruboceq:
2-)gülsah84......................................... ....................12 ekim:Saruboceq:
3-)miray_80......................................... .....................12 ekim:Saruboceq:
4-)aytasi84......................................... ......................12 ekim:Saruboceq:

1-) melisdeniz........................................ ..................13 ekim:Saruboceq:
2-)esma-22................................................ ..............1 3 ekim:Saruboceq:
3-)ensarnaz............................................ ........................13 ekim:Saruboceq:
4-)zeynep........................................... ......................13 ekim :Saruboceq:
5-)eslem............................................ ........................13 ekim:Saruboceq:

1.) keramos........................................... ................... 14 ekim:Saruboceq:
2.) _zeynep........................................... ......................14 ekim:Saruboceq:

3-) missbon..................................................................14 ekim:Saruboceq:

1-)yasamak.......................................... .......................16 ekim:Saruboceq:

2-) fasta............................................. ............................16 ekim:Saruboceq:
3-) siyasiya.......................................... ...........................16 ekim:Saruboceq:

1-) özlemk............................................ ............................17 ekim:Saruboceq:

1-) oglak75........................................................................30 ekim:Saruboceq:

54 kisi kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

BIR ISTEDIGIN OLMASI ICIN DUA

Hakim ve kerim olan Allah'dan başka ilah yoktur. Yüce arşın Rabbini tesbih ederim. Hamd, alemlerin Rabbi Allah'a hastır. Rabbim! Senden, rahmetini ve mağrifetini gerektiren değerli şeyleri ve her günahtan uzak olmayı istiyorum. Allah'ım! Bizde bağışlanmadık günah, atılmadık üzüntü, (senin rızana uygun) giderilmedik ihtiyaç bırakma, ey merhametlilerin merhametlisi.

Allah'ım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN.MAAŞALLAH LİSTEMİZE

EKIM AYIMIZ BOL HAMİŞLİ OLSUNNN İNŞŞŞŞŞ

28di eskiden de kist falan çıktı düzenim kaydı biraz. o yüzden ateş ölçmemi ovulasyon testi mi diye düşünüyorum. yani yumutrladığımızı tahmin ettiğimiz her sabah yapıyoruz bunu.

bende şöle biliyorum adet tarihi itibaren 10. ve 14. günler arası oluyor normali ama beklenn adtteen 14 gün öncesi yumurtlama diyor işte ayarlamak gerek be bu ay yakıyıda denicem çörk otu yiyorum bide enfeksiyona karşı tedbir tek kullanımlık fitil var onuda kullancam ayy artık istiyorum yaa Aallahım hepimize nasip etsin sağlıklı evlatlar bide strese girmeyin diolar ama benim 2 3 gün sürem var eşim bidaha yok diğer aya kalıyor oda denk gelirse nasıl stres yapmıcam anlamadım bide ben kaygalaştırıc kullanmadan olmuyor ilişki engel olurmu acaba gebeliğe

günaydin kizlar,dün ilk calismayi yaptik :Saruboceq:hadi bakalim hayirlisi olsun .rabbim yüzümüzü güldürsün.umutsuzluk yok
ayyyyy insallahhhh canim hadi hayirlisiiiiiiii bekilyoruz guzel haberlriniiiii
canim yaaaaaa yumurtlama gununu takip etsen diyorum nasil olur hergun dneeme olursa spermlerde yavaslama oluyor en az 4 gun c perhiz olsun ki spermler hizlansin bide kasiklarin agridigi zaman uzayan akintiyi takip ett yumurta beyazi gibi bana kalirsa öyle yap
canimsin sagol benim ailem burada esim turkiyeden geldi ve malesef varini yogunu esim ailesi icin harciyor ve kendisininde bir aile oldugunu unutuyorrr keske kiymet bilseler icim yanmazzzzz
28di eskiden de kist falan çıktı düzenim kaydı biraz. o yüzden ateş ölçmemi ovulasyon testi mi diye düşünüyorum. yani yumutrladığımızı tahmin ettiğimiz her sabah yapıyoruz bunu.
canim her ikisinide yap zaten atesin yumurtlayacagin zaman cikiyor yumurtladinmida inmeye basliyor iste o zaman iliskide bulunman lazimmmm

canım çörek otunu balla mı yalnız mı yiyorsun?
preseed diye bişey duymuştum bi araştır istersen kayganllaştırıcı. inşallah olur canım ya ben de çok stresliyimdir. bu ay kendime bi meşgale bulmayı düşünüyorum.

şimdi taşlar oturdu teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan

canim stresten uzak olllll gercektennnnn kayganlastirici kullanmaaaa seni esin hazirlasin iliskiye o zaman islaklik hissedersin gerek yokkk kayganlastiriciya
bide kasiklarinda agri olur siklusun ortasinda gerci ortasinda yumurtlayacaksin diye bisey yok agrin oldumu ovulasyon kiti kullan tespit ettt

valla bende düşünüyorum artık şeymacımmm:) cidden ortak yönlerimiz çok :)))
bu arada ben 6 ekimde regl olmam lazımmm.. benide ekleyin kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

düşün canım düşün bende 3 aydır düşünüyorum :)))1 ekimde ben a.s.

kizlar kendinize ovulasyon tickeri yapin o zaman daha iyi takip ederiz birbirimiziiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…