Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

Nurun hadi bakalim insallah hamilesindir benimde sivilcelerim cikti normalde hic sivilcem olmaz. Ergenlikde bile cikmamisti

Nurun hadi bakalim insallah hamilesindir benimde sivilcelerim cikti normalde hic sivilcem olmaz. Ergenlikde bile cikmamisti

hadi hayırlısı adet belirtiside olabilir belkide hamilelik belirtiside akannehir önceki gebeliğimde hiç belirti yaşamamıştım ben ama sadece çok uyurdum onu hatırlıyorum :hulya: inş gelmez şu adette güzel haberler alırız içime doğuyo sanki zemuszemus

merhaba kızlar ne kadar çok yazmışsınız okuyamadım hepsiniiii
güzel haberler duydum allah sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
allah bebek isteyen herkese nasip etsin inşallaah

mart ayında benim adetim 4 gün gecikmişti test yapmıştım negatif çıktı hemen doktora gittim muayene etti bi sorun kist fln yok dedi kesede gözükmüyo daha çok yeni gözükmeyebilir gebelik testindede çıkmayabilir dedi kan tahlili verdi ben hemen yaptırmadım dedim biraz daha bekleyim sonra yaptırırım o gece adet oldum.yani belli olmuyo ki işte çeşitli nedenlerden geçikme oluyo gerçi şu an için psikolojik oluyo üşütüyoruz gecikiyo fln inş.bebiş yüzünden gecikmelerr olur bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…