- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.261
ben de yok göğüslerde hasasiyet canımı acıtacak kadar bastırıyorum hiç öle bişi yok az önce akıntım gelmiş beyaz inşallah diyorum ilkinde çok akıntım olmuştu ama o düşükle sonuçlandı sanırım her gebelik birbirinden farklı ben de çıkıp bi test aldım şimdi siklus 27 günde bir dönüyor bugün olmam lazım aslında ama adet tarihi 7 si beklesem mi yapsam mı acep?????
slm kızlar a.s. güzel haberler gelmiş:dance: tebrik ederim yasersu allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq: darısı hepimizin başına inşallahhhhh:Saruboceq::Saruboceq:
Arkadaşlar bişey sorucam daha önce hiç olmamıştı.Şimdi bir hapşurdum sağ kasığıma öyle bir ağrı girdiki anlatamam ama geçti.Nedir ki bu??
Bizimde hemen hemen aynı tarih bende 8 de olcam.
Bekle istersen canım,sonra negatif görünce moralin bozulmasın
aynen öle adet günüm hemen gelirdi sanki daha dün olmuş gibi ama şimdi öle değilhem bi türlü gelmek bilmiyo gelincede kırmızılarıda beraberinde getiriyo sabretmek zor geliyo ya sanırım bu bebiş bize sabrı öğreticek bu gidişle kafayada takıyoz olcak mı olmıcak mı insan psikolojik olarak yıpranıyo güzel haberleri alsak bi an önce kısmetse
aman Allahım ikna da edermişhihoyyyt
aman Allahım ikna da edermişhihoyyyt
selam kızlar güzel haberler arka arkaya geliyo çok sevindim hamile arkadaşlara darısı bizim başımıza diyelim,ben de bekleyişteyim az kaldı 5 ekim:)bu arada yasersu sanırım 5 ekimi bekliyomuş,belirtisi falan varmıydı acaba bilen var mı?
Hoşgeldin canım a.s
hoşbulduk:))
elma kurdumusun ben dayanamadım yaptım testi
çift çizgiyi gördümm Allah isteyen herkese göstersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?