Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

Bizimde hemen hemen aynı tarih bende 8 de olcam.
Bekle istersen canım,sonra negatif görünce moralin bozulmasın

aynen öle adet günüm hemen gelirdi sanki daha dün olmuş gibi ama şimdi öle değilhem bi türlü gelmek bilmiyo gelincede kırmızılarıda beraberinde getiriyo sabretmek zor geliyo ya sanırım bu bebiş bize sabrı öğreticek bu gidişle kafayada takıyoz olcak mı olmıcak mı insan psikolojik olarak yıpranıyo güzel haberleri alsak bi an önce kısmetse

Bendede var o sorun,hemde ne ağrı saplanması kafamçokkarıştı

Evet bende eskiden regli günlerimi takip etmezdim.Hemen gelirdi ve aaa acaba bu ay 2 kezmi oldum derdim öyle çabuk gelirdiki.

selam kızlar güzel haberler arka arkaya geliyo çok sevindim hamile arkadaşlara darısı bizim başımıza diyelim,ben de bekleyişteyim az kaldı 5 ekim:)bu arada yasersu sanırım 5 ekimi bekliyomuş,belirtisi falan varmıydı acaba bilen var mı?

Hoşgeldin canım a.s.

kızlar daha önce hamile kalan ya da bu konuda bilgisi olan var mı 2 önce hafiften kahverengimsi bi leke vardı iç çamaşırımda,ama ben önemsemedim,başka doğrudüzgün bir belirti olmadığı için,siz hiç böyle birşeyler karşılaştınız mı?

kızlar adetime 2 gün kaldı. ama bende sivilce çıktı c.tesi günü. acaba yorgunluk veya strestenmidirki? 10 saatlik otobüs yolculuğu yaptımda onla alakası varmıdırki? birde çok gaz sancısı oluyorum :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…