- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.281
elma kurdumusun ben dayanamadım yaptım testi
çift çizgiyi gördümm Allah isteyen herkese göstersin
elma kurdumusun ben dayanamadım yaptım testi
çift çizgiyi gördümm Allah isteyen herkese göstersin
yok 3,5 tlliklerden benim sat 7 eylüldü işte bugün yarın olmayı bekliyodum tutmamış olsaydı
yok 3,5 tlliklerden benim sat 7 eylüldü işte bugün yarın olmayı bekliyodum tutmamış olsaydı
canım tebrik ederimhihoyyyt:dance: darısı başımıza inşallahhh:Saruboceq:
bendemi test yapsam ne
aminn inşallah Allah isteyen herkese göstersin benim canım acayip baklava istemişti söylemesi ayıp ama psikolojiktir diye düşünmüştüm öyle değilmiş çok şükür darısı başınıza Rabbim isteyen herkese versin meleğini kocam şimdi yolda 1 saatlik yolu var telefonda söylemeyeyim dimi bizim bi düşüğümüz var çok da sevinmek istemiyorum ama bakalım umarım benimle kalır sonrası hüsran oluyor
Dur sen bakim hımmmlmaz:
Yapacaksan kan testi yaptır barim,idrarda çıkmazsa üzülme senağlama
:teytey:canım çok sevindim ikimizde aynı gün öğrendik bebekleride buradan beraber büyütürüz
allah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallahalkisalkisalkis
kızlar adetime 2 gün kaldı. Ama bende sivilce çıktı c.tesi günü. Acaba yorgunluk veya strestenmidirki? 10 saatlik otobüs yolculuğu yaptımda onla alakası varmıdırki? Birde çok gaz sancısı oluyorum :sinifsinif:
kızlar adetime 2 gün kaldı. ama bende sivilce çıktı c.tesi günü. acaba yorgunluk veya strestenmidirki? 10 saatlik otobüs yolculuğu yaptımda onla alakası varmıdırki? birde çok gaz sancısı oluyorum :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?