Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

Aynı günü bekliyoruz olumunekankayizsmile:lepi:

Hamile arkadaşlarları tebrik ederim, darısı başımıza opuyorumnanaktan

ilk çocuğuma evliliğimizin 2. ayında kalmıştım ağustosun ayının 22 sinden beri korunmuyoruz ama eylülün 6 sında regl oldum inşallah bu ay tutar ilk çocuğumdaki gibi normalde ayın 6sında hastalanıyorum ama az önce netten araştırdım ayın 10 na kadar beklemem lazımmı eğer olmazsam inşallah hamişimdir yaa çok istiyoruz en çok da 2.5 yaşındaki oğlum...

Rahat ol bence inşallah hamilesindir belkide boşuna stress yapıyosundur şimdii hiç belirti varmı uyku ve halsizlik gibi

göğüslerim acıyo elleyince karnımın altı ağrıyo bide başım dönüyor arada ama bunlar psikolojık olabilir tabi çok isteyince her ay hamileymiş gibi dinliyorum kendimieyvahedigeldismile

ya arkadaşlar benimde kasıklarımın sol tarafında pıt pıt bişiler oluyo sanki 3 gündür psikolojikmidir nedir anlamadım.

bebiskom 88
yasersu
delimavi48
:teytey::teytey::dance:kızlar tebrikler .Çok sevindim ya.Ne güzel haberler gelmiş kısa zamanda topiğe.Maşallah maşallah..Allah sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin.

Rahat ol bence inşallah hamilesindir belkide boşuna stress yapıyosundur şimdii hiç belirti varmı uyku ve halsizlik gibi

canım siz kaç günde bi yapıyosunuz biz 2 günde bir yapıyoruz 1 kere de bile tutturanlar var bizim kocalarmı beceriksiz bizmi anlamadım yaa:))

kızlar yaaaa benimde iştahım açıkdı aşırı ya :) aslında tam tersi olması gerekmezmiiiiii offfffffffff

bende mütemadiyen yıyorum cnm ya abartısız saatte bir ağzım dolu..))))))adettım gecıktı beklıorm işallah bebiştendir senınde :))))

BEN 6 EKİMİ BEKLİYORUM CANIM. AMA FAZLA ÇALIŞMA YAPAMADIK BİZ BU AY. KOCİŞ GECECİ.. AMA BU NASIL Bİ İŞTAH AÇILMASI ANLATAMAM.. BAKALIM ARTIK HAYIRLISI CANIM. SENDE İNŞALLAH HAMİŞSİNDİR :ecrin_bebek:

KAÇ GÜN GEÇTİ CNM ?

ekim ayı ugurlumu geldi ne herkes hamiş galiba ne güzel ayın 18. geçsede bizde müjdeli haber alsak

SELAM kızlar nasılsınız ben hala adet olmadım

adetimden 3 gün önce kanda negatifti ama 6 gün geçti hala olmadım

dün adet sancısı cektim kesin gelcek dedim sadece kahve renkli akıntı geldi gün boyu

bugün oda yok göğüslerim cok ağrıyorr

bir türlü gelemedimafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…