- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.421
bir kez kimyasal gebelik geçirdim pozitifi gördüm ama 2 gün sonra kanamam geldi şimdi korkuyorum yine aynı şeyi yaşamaktan bu arada bende 8 aydır bekliyorum bu 9.denememizbence yap beklemek neyi değiştirecekki böyle acabalarla daha çok geriyosun kendini
Ya niye biz bukadar bekliyoruzkii yazık ama bizeeeeee Bütün arkadaşlarım hamile kaldı bi ben kalamadımmmm
benimde bütün arkadaşlarım öyle.kendimi dışlanmış hissediyorum.anne olmak istiyorum:CüvCüv:
Aynı günü bekliyoruz olumunekankayizsmile:lepi:
Hamile arkadaşlarları tebrik ederim, darısı başımıza opuyorumnanaktan
bir kez kimyasal gebelik geçirdim pozitifi gördüm ama 2 gün sonra kanamam geldi şimdi korkuyorum yine aynı şeyi yaşamaktan bu arada bende 8 aydır bekliyorum bu 9.denememiz
Ya niye biz bukadar bekliyoruzkii yazık ama bizeeeeee Bütün arkadaşlarım hamile kaldı bi ben kalamadımmmm
benimde bütün arkadaşlarım öyle.kendimi dışlanmış hissediyorum.anne olmak istiyorum:CüvCüv:
İnsallah bu ay hamile kalırızzzzz gününe nekadar var
Rahat ol bence inşallah hamilesindir belkide boşuna stress yapıyosundur şimdii hiç belirti varmı uyku ve halsizlik gibi
Rahat ol bence inşallah hamilesindir belkide boşuna stress yapıyosundur şimdii hiç belirti varmı uyku ve halsizlik gibi
canım siz kaç günde bi yapıyosunuz biz 2 günde bir yapıyoruz 1 kere de bile tutturanlar var bizim kocalarmı beceriksiz bizmi anlamadım yaa:))
göğüslerim acıyo elleyince karnımın altı ağrıyo bide başım dönüyor arada ama bunlar psikolojık olabilir tabi çok isteyince her ay hamileymiş gibi dinliyorum kendimieyvahedigeldismile
kızlar yaaaa benimde iştahım açıkdı aşırı ya :) aslında tam tersi olması gerekmezmiiiiii offfffffffff
canım siz kaç günde bi yapıyosunuz biz 2 günde bir yapıyoruz 1 kere de bile tutturanlar var bizim kocalarmı beceriksiz bizmi anlamadım yaa:))
bende mütemadiyen yıyorum cnm ya abartısız saatte bir ağzım dolu..))))))adettım gecıktı beklıorm işallah bebiştendir senınde :))))
ekim ayı ugurlumu geldi ne herkes hamiş galiba ne güzel ayın 18. geçsede bizde müjdeli haber alsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?