Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

kızlar psikolojide çok önemli... ben bir kere adet olmayacağım diye kendimi resmen şartlandırdım. hamile moduna girdim kendi kendime. ama öle böle değil. adetim 10 gün geç oldu... 4 kere test yaptım hep negatif.

dr gittim anlattım. doktor dediki kendini rahat bırak bu kadar şartlandırırsan beyin bunu bu şekilde algılar. yani regl olmazsın.. stress ve psikolojin çok önemli dedi..

kızlar ben geldım eve gelır gelmez uyumusum gene...
içime uyku perisi mi kaçtı ne..
Bu erken gebelık testlerı ne zaman yapılıyor?
bilen varmı kaç gun kala?

arkadaşlar ya benimde iştahım cok acık normalde cok yemek yiyen bi insan deilim ama acayip yiyorum uyuyorum bide gögüslerim dolgunlaştı bakalık artık geçmiyor şu günler yaaaaaaaaaaaaaaa

Arılarııııııııııım üst üsteeeeeeeee
gidiyorlar adettt günümeeee
biletleri çoktan rezerveeeeeee
bari yolculukları iyi geçseee
şarkı yaptımmmmmmmmm

benimde sağ kasıkta bi ağrı var anlamadım gitti niye ağrıyo acaba? CANOM sen bilirsin belki hamilelik tecrüben var bu ne ağrısı sence?bide göğüslerde hassasiyet olur diyolar ama ben her ay addet öncesi yaşıyorum bu belirtiyi zaten ve şuanda da var nası ayırt edeceğiz

hamilelik belirtileri adet belirtilerine o kadar benziyorki ayırt etmek bazen mümkün olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…