Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

bnm dahaca bır gun gectı 3 ekımde beklıordum....yalnz şöyle bir durum var.ben 6 aydr hap kullanıodm bu ay bıraktm...hapla tam 28 gunde bır oluyordum şmdi iş değişmişte olabılır dolayısıyla çok ta guvenmıorm ben bır hafta daha beklerım gelmezse...belırtıler mevcut olsada adetle karısadabılır....hap ta bıraksanda bır muddet daha koruyor dıyenler var...şansa benmkı:))))tskkr ederıjm

yumurtlama dönemi deyince bazen tavuklar geliyo aklıma ya :)sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

bende fen öğretmenıyım..bgn daha cocuklara üremeyı anlatıorm dişilerın yumurtlamasını anlatrken aynı senın gbı bı erkek öğrencım tavuk gbmı hocam dıye sordu...çık işin içinden cıkabılırsen.:))))

tavuklar gibiyizz gerçekten sen ilk hamileliğin için ne kadar bekledin

6 aylık evliyim ilk 2 ay d.k.hapı kullandım tam bıraktım dogurcam dedim rahmimde yara çıktı onu yaktırdım ilk adetten sonra hamiş kaldım 2 ay sonrada kaybettim dram üstüne dram evlendim 3.ay hamiş kaldım
oyyyy oyyyyyyyyyyy

anladım canım.. olsun NEFES ALIYORSAK UMUT VARDIR opuyorumnanaktan
İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHH :ecrin_bebek:

su_su cnm ıyı aksmlr nasılsın
erken gebelık testı kaç gun kala yapılıo

nbr cnm anca okudum geçmişi :dance: valla canım ben hiç erken gebelik testi yapmadım.Benim gebelik sonucum normal test çubuğuyla regli günümün 3 gün sonrasında göstermişti pozitifi.ama bilmiyorum 3 gün geçmesini bekleyemicem.normal testle denicem bi şansımı 2 gün sonra falan.

birde bu ay çokkkk umutluyum çünkü normalde göğüslerim hiç ağırmaz.bu ay hem ağrıyo hem damarlar gözüküyo hemde kocaman oldular.pıtırtılarda var içimde.

Ay olmazsa bidahaki ay keçiboynuzu kaynatıp verim kocişe kaliteyi arttırır :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…