- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.461
ozaman erken yumurtluyorsunnn sen
ben 6 ekimi bekliyorum canım. Ama fazla çalışma yapamadık biz bu ay. Kociş gececi.. Ama bu nasıl bi iştah açılması anlatamam.. Bakalım artık hayırlısı canım. Sende inşallah hamişsindir :ecrin_bebek:
Kaç gün geçti cnm ?
8 aydan daha uzun süredir bekleyen varmı ya yoksa tek benmiyim bukadar bekleyen
ovülasyon testi yapıyorum ben daha bugün gördüm çift çizgiyi 30 günde bir regl oluyorum
yumurtlama dönemi deyince bazen tavuklar geliyo aklıma ya :)sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
tavuklar gibiyizz gerçekten sen ilk hamileliğin için ne kadar bekledinyumurtlama dönemi deyince bazen tavuklar geliyo aklıma ya :)sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ben varım canım üzülme 13.ayımdayım delikafadulden
tavuklar gibiyizz gerçekten sen ilk hamileliğin için ne kadar bekledin
6 aylık evliyim ilk 2 ay d.k.hapı kullandım tam bıraktım dogurcam dedim rahmimde yara çıktı onu yaktırdım ilk adetten sonra hamiş kaldım 2 ay sonrada kaybettim dram üstüne dram evlendim 3.ay hamiş kaldım
oyyyy oyyyyyyyyyyy
İnşallah biran önce tekrar hamiş olursunnnn :)
bnm dahaca bır gun gectı 3 ekımde beklıordum....yalnz şöyle bir durum var.ben 6 aydr hap kullanıodm bu ay bıraktm...hapla tam 28 gunde bır oluyordum şmdi iş değişmişte olabılır dolayısıyla çok ta guvenmıorm ben bır hafta daha beklerım gelmezse...belırtıler mevcut olsada adetle karısadabılır....hap ta bıraksanda bır muddet daha koruyor dıyenler var...şansa benmkı:))))tskkr ederıjm
su_su cnm ıyı aksmlr nasılsın
erken gebelık testı kaç gun kala yapılıo
birde bu ay çokkkk umutluyum çünkü normalde göğüslerim hiç ağırmaz.bu ay hem ağrıyo hem damarlar gözüküyo hemde kocaman oldular.pıtırtılarda var içimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?