Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

günaydın kızlar,hapşırıyorum ve boğazım kaşınıyo sanırım hasta oluyorum..midem de pek iyi sayılmaz..bugün 5 ekim gelen giden yok kırmızılardan ama daha çok erken yarına bile kayabilir,pek ümitli değilim,üzülmeyeceğim dedim ama yersem kırmızıyı kesin ağlıycam gibi

su_su naptın test yaptınmı?

hehehe geçmişi okumaktan anca geldim.yaptım cnm ve negatff:teytey: ama hiç üzülmedim.çünkü negatif olacağını biliyodum.benim reglimi 3 gün geçtikten sonra belli oluyo testte.işte merak yokmu bu merak bile bile yaptırıyo insana.bir dahaki testimi eğer regli olmazsam pazartesi yapacağım.hayırlısı olur inş:Saruboceq:

Kızlar liste güncellendi,eksik veya yanlış için lütfen bana bilgi veriniz.
Gurbet abla gelene kadar listeyi ben tutuyorum,biraz zor oluyor fakat idare edicez.Herşey bebiş için.

GÜLÜM ZİYAN ETTİN TESTİ :roflol:a.s.
ŞAKA BI YANA INSALLAH HEPIMIZ POZİTİF OLURUS 8 EKIMCİLER UHUUUUUUUV

KIZALR KESKE KAN TESTI CIKARSALAR EVDE YAPILABILEN. ŞU KAN ŞEKERİ ÖLÇÜM ŞEYLERİ GİBİ OLSA PARMAKTAN DELSEK TIK TIK

günaydin kizlar,ben bisey sorucam dün pembe bi akinti geldi bi onu gördüm ondan sonra bi daha görmedim, gerisi hep beyaz akinti sizce bu normalmikafamçokkarıştı

gunaydin kizlar ben gelmeyeli ne kadar cok sayfa ilerlemis bu ay cok kalabalik masallah hamislerde var cok tebrik ediyorum kendilerini uzun zaman giremeyince cok ozlemisim valla yavastan yavastan yorumlarinizi okuyorum insallah bu ay bol hamisli bir ay olur ve bende onlardan biri olurum 24 une daha cooooooook var

1 Ekim bh 8076 melisdeniz sumak:hulya: butka bayanseyma tuma bebiskom 88 cevizlikek
2 Ekim taf a_emet26 masal_naz recel esedas he Pollyanna
3 Ekim elf_86 poti ss_ssxxxx zeycemgk
4 Ekim nurumm yagmuurr:hulya: masal_41 gözde_thai yaseminaltun
5 Ekim havalikiz yasersu irm83 mistrall pearlheart beklemede babisim YENİ HAYAT
6 Ekim mysweetbaby pokahontas eylül.yn 7 Ekim mannak ESMA_22 yaseminaltun su_41 delimavi48 melisdeniz
8 Ekim seda7332 SeLİNa23 medicalsecreter nazlisah elmakurdumusun su_su pamuksel
9 Ekim pinks nurun gulsah84 jellymelly sevilaycan lusi54
10 Ekim pelin67
11 Ekim 12 Ekim eslem sinemeeren miray_80 aytasi84 GülşahS çileklisakız
13 Ekim ensarnaz exporter
14 Ekim keramos zeynep missbon melegm08 funda89 feslegen tohumu
15 Ekim tontonruz gida_pinar
16 Ekim yasamak fasta siyasiya er_ca mutlu80
17 Ekim özlemk aRSe1905 minidugu gurbetguzeli
18 Ekim komagene
19 Ekim hbyrm kahvekolik dosthane optimist_balim
20 Ekim smirna35
21 Ekim miniciik gunslinger puR yagmuurr
22 Ekim şeker-leblebi
23 Ekim bonbonsekerim ateskum
24 Ekim yuba sinembrs
25 Ekim oglak75 pptya87
26 Ekim atlanta
27 Ekim sblkmbsr
28 Ekim tuanaker muhasebe_2910 sumak
29 Ekim 30 Ekim 31 Ekim

1 Ekim bh 8076 melisdeniz sumak:hulya: butka bayanseyma tuma bebiskom 88 cevizlikek
2 Ekim taf a_emet26 masal_naz recel esedas he Pollyanna
3 Ekim elf_86 poti ss_ssxxxx zeycemgk
4 Ekim nurumm yagmuurr:hulya: masal_41 gözde_thai yaseminaltun
5 Ekim havalikiz yasersu irm83 mistrall pearlheart beklemede babisim YENİ HAYAT
6 Ekim mysweetbaby pokahontas eylül.yn 7 Ekim mannak ESMA_22 yaseminaltun su_41 delimavi48 melisdeniz
8 Ekim seda7332 SeLİNa23 medicalsecreter nazlisah elmakurdumusun su_su pamuksel
9 Ekim pinks nurun gulsah84 jellymelly sevilaycan lusi54
10 Ekim pelin67
11 Ekim 12 Ekim eslem sinemeeren miray_80 aytasi84 GülşahS çileklisakız
13 Ekim ensarnaz exporter
14 Ekim keramos zeynep missbon melegm08 funda89 feslegen tohumu
15 Ekim tontonruz gida_pinar
16 Ekim yasamak fasta siyasiya er_ca mutlu80
17 Ekim özlemk aRSe1905 minidugu gurbetguzeli
18 Ekim komagene
19 Ekim hbyrm kahvekolik dosthane optimist_balim
20 Ekim smirna35
21 Ekim miniciik gunslinger puR yagmuurr
22 Ekim şeker-leblebi
23 Ekim bonbonsekerim ateskum
24 Ekim yuba sinembrs
25 Ekim oglak75 pptya87
26 Ekim atlanta
27 Ekim sblkmbsr
28 Ekim tuanaker muhasebe_2910 sumak
29 Ekim 30 Ekim 31 Ekim

kızlar ben kendimi çok garip hissediyorum ama genede cihaza tam güvenip de hüsrana uğramak istemiyorum tebrik eden arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim darısı sizin başınıza inşallah.cuma yeniden test yapıcam inşallah 2.test de 1.yi doğrular.

ayy gene listede kızardım... bu ne ya ..ben ne zaman tebrikleri kabul etmeye başlıcam..
şaka bir yana bu aralar özel hayatımda baya bir değişiklikler var.. iş değiştirmek üzere gibiyim hatta şehir bile değiştirmem söz konusu..Rabbim herşeyin hayırlısını bilir..bu dönemde olmamasında da vardır bir hayır.bekliyorum benim için nezaman nasip olacak diye..o yüzden kırmızıları gören arkadaşlar sakın umudunuzu yitirmeyin. nefes alıyorsak umut var demektir kaydirigubbakcemile2 bu arada başka bir doktor ile görüştüm senin aşı olmaman söz konusu değil dedi.ama vücutun direnci zayıf olduğu dönemlerde o testin sonucu negatif çıkabiliyomuş..zaten sana tekrardan kızamıkçık aşısı vuramayız sadece koruyucu bir aşı vurabiliriz dedi...yani çalışmalara devam :hulya:

senin adet günün ne zamandı, senide ekleyelim listeye

kislarrrrrrrr hamileyiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

özlettin kendini nerelerdesin???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…