- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.561
su_su naptın test yaptınmı?
:roflol::roflol: yımırta
hehehe geçmişi okumaktan anca geldim.yaptım cnm ve negatff:teytey: ama hiç üzülmedim.çünkü negatif olacağını biliyodum.benim reglimi 3 gün geçtikten sonra belli oluyo testte.işte merak yokmu bu merak bile bile yaptırıyo insana.bir dahaki testimi eğer regli olmazsam pazartesi yapacağım.hayırlısı olur inş:Saruboceq:
günaydin kizlar,ben bisey sorucam dün pembe bi akinti geldi bi onu gördüm ondan sonra bi daha görmedim, gerisi hep beyaz akinti sizce bu normalmikafamçokkarıştı
kimse yokmu huuuuu
günaydin kizlar,ben bisey sorucam dün pembe bi akinti geldi bi onu gördüm ondan sonra bi daha görmedim, gerisi hep beyaz akinti sizce bu normalmikafamçokkarıştı
kızlar ben kendimi çok garip hissediyorum ama genede cihaza tam güvenip de hüsrana uğramak istemiyorum tebrik eden arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim darısı sizin başınıza inşallah.cuma yeniden test yapıcam inşallah 2.test de 1.yi doğrular.
kimse yokmu huuuuu
kislarrrrrrrr hamileyiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gunaydin kizlar ben gelmeyeli ne kadar cok sayfa ilerlemis bu ay cok kalabalik masallah hamislerde var cok tebrik ediyorum kendilerini uzun zaman giremeyince cok ozlemisim valla yavastan yavastan yorumlarinizi okuyorum insallah bu ay bol hamisli bir ay olur ve bende onlardan biri olurum 24 une daha cooooooook var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?