- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.541
bende senden güzel haberler duyacakmışım gibi hissediyorum.
Allahım hayırlı evladı-hayırlı zamanda versin:saruboceq:
günaydın canım...alkisalkisalkis
geçmişi okudum listeye eklemen için not aldım;
hamişler: bebeişkom88-yasersu-delimavi48 ve eylül-yn
kırmızı kart görenler; mistrall-selina23-bayanşeyma ve poti:sinifsinif:
inşallah ya bu ay da olmazsa çok ağlıcam ben galıba gıbı gelıyo
Hoşbulduk bebişim;
Çok teşekkür ederim hemen listeyi güncelleyelim. hihoyyyt
güüü-naayyy-dııınnn kıslar
ee hamişler tek tek döklüyor :lepi:
sırada kim var bakalım????
Günaydın kızlar;
Hepinizi öpüyorum a.s.
günaydın kıslar hoşgeldinizınsallah canım ama yıne de kendımı negatıfe hazılıyorum ben gene de uzulmemek için..
Bıde hastanede calstıgım ıcın beklemek daha zor hersey elımın altında kan vermemek için zor tutuyom kendımı..
ayy hadi inşallah canım bi güzel haberde senden gelsin.ekimde her gün bi hamiş haberi alalım da unutayım bende şu kırmızı kartı.sizin mutlu haberiniz bizi de mutlu ediyo kıslar hadin günü geçen varsa gitsin test yapsın boş boş oturmak yok buda günü geçiriptekaydirigubbakcemile3pzar gece midem kaynıyo gibiydi-dün gece de bulanıyo gibi-ee bu sabahta midemde bişiler oluyor. deişik bişi yemedim-açlıktan deil. nedir ki bu acep?
kocama diomki: midem ağzıma geliyor-gidiyor
oo gelsin de gitmesin diyor. benden daha heycanlı ve stresli canım benim yaaakaydirigubbakcemile3
ama ben hep midem bulanmas cok aserırım diye düşünüyordum.
İşallah bebek bulantısıdır.:Saruboceq:
ınsallah canım ama yıne de kendımı negatıfe hazılıyorum ben gene de uzulmemek için..
Bıde hastanede calstıgım ıcın beklemek daha zor hersey elımın altında kan vermemek için zor tutuyom kendımı..
Dün gece bir rüya gördüm;
Günlerden çarşamba imiş ve ben şöyle diyorum yarın perşembe az kaldı sabret :Saruboceq:
günaydın kızlar..
Ben çok fena üşütmüşüm adetime 3 gün kaldı ilaç içmeye korkuyorum ne yapmalyım sizce beklesemmi cumaya kadar?
günaydın kızlar..
ben çok fena üşütmüşüm adetime 3 gün kaldı ilaç içmeye korkuyorum ne yapmalyım sizce beklesemmi cumaya kadar?
günaydın arkadaşlar bugün adet günüm test yapsam doğru sonuç verirmi acaba
yımırtanın döllendiği zaman bağlı. verebililirde vermeyebilirde. nagatifi görünce üzülüp ağlamayacaksan yapabilirsin tabiki...
yımırtanın döllendiği zaman bağlı. verebililirde vermeyebilirde. nagatifi görünce üzülüp ağlamayacaksan yapabilirsin tabiki...
doğal yolları dene. limon suyu sık içine mandalina ve portakal suyu ekle. işte sana vitamin hapı.
yat dinlen- çayını limonlu iç. viksss sür vücuduna kat kaat giyin terle. sora bi duş al uyu. ama ilaççççç içççmmeeeelmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?