Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

inşallah canım umarım test yanılmıyordur.dualarım sizinle olacak canım Allah'ım her anne olmak isteyen kadının sağlıklı bir bebeği olur inşallah.

hadi hayırlısı cnm... umarım herşey gönlünce olur..

ne güzel ya maşallah sana
seni listede göremedim ne zamandı adet günün

kızlarrrrr hepinize günaydın.a.s sabah sabah güzel haberler duymak ne kadar güzel.tebrik ederim canım.alkisalkisalkis Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Darısı başımıza ..:Saruboceq:

günaydın kızlar ben bu ay ovulasyon testi yaptım 13. ve 14. gün çift çizgiyi gördük ama hafif silikti 2 günde çalıştık :) dün yine test yaptım tek çizgi olmuştu inşallah günlerimi değerlendirmişimdir.Bugünde gögüslerim acaip şiş ve ağrıo yumurtlama günüm devam mı edio acaba hala devam etsekmi çalışmaya 17 ekim adet tarihim

günaydın kızlar hayırlı haberlerle dolu günler olsun inş.
Günaydın güzeller..
Yakın geleceğin güzel, bilgili, sevgi dolu anneleriiiiii
günaydın canım hoşgeldin
Rabbımız,
Peygamberımız Hz. Muhammed (s.a.v) efendımız hürmetine bızlere hayırlı saglıklı bebişler ver ya rabbımmmmmmm AMİNNN
ağzına sağlık canım sabah sabah ne güzel yaptın AMİNN AMİİN rabbim tüm dileyenlere nasip etsin inş.
canım hayırlı olsun inş. rabbim gönlüne göre vermiş hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inş. tebrik ederim canım

güüü-naayyy-dııınnn kıslar
ee hamişler tek tek döklüyor :lepi:
sırada kim var bakalım????

Allah sağlıkla ucağına almayı nasip etsin canım.
Darısı bizlereopuyorumnanaktan

bende senden güzel haberler duyacakmışım gibi hissediyorum.
Allahım hayırlı evladı-hayırlı zamanda versin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…