- 11 Aralık 2009
- 2.528
- 653
- 163
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.521
Rabbımız,
Peygamberımız Hz. Muhammed (s.a.v) efendımız hürmetine bızlere hayırlı saglıklı bebişler ver ya rabbımmmmmmm AMİNNN
günaydın kızlar ben 1 saat önce test yaptım çift çizgi çıktı.ikinci çizgi sonradan belirdi ve önce belirsiz olarak görüncek sandım ama 2-3 dk sonra bariz belli oluyordu.su an çok mutluyum ama genede sevinç için çok erken davranmak istemiyorum 2-3 gun sonra tekrar test yapacam.bir hafta sonra da kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum.bu arada su anda midem bulanıyor
hadi hayırlısı cnm... umarım herşey gönlünce olur..
günaydın kızlar ben 1 saat önce test yaptım çift çizgi çıktı.ikinci çizgi sonradan belirdi ve önce belirsiz olarak görüncek sandım ama 2-3 dk sonra bariz belli oluyordu.su an çok mutluyum ama genede sevinç için çok erken davranmak istemiyorum 2-3 gun sonra tekrar test yapacam.bir hafta sonra da kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum.bu arada su anda midem bulanıyor
nasılsın cnm...adet oldunmuueyvahedigeldismile
çok heyecanlıyım ya uf
günaydın canım hoşgeldinGünaydın güzeller..
Yakın geleceğin güzel, bilgili, sevgi dolu anneleriiiiii
ağzına sağlık canım sabah sabah ne güzel yaptın AMİNN AMİİN rabbim tüm dileyenlere nasip etsin inş.Rabbımız,
Peygamberımız Hz. Muhammed (s.a.v) efendımız hürmetine bızlere hayırlı saglıklı bebişler ver ya rabbımmmmmmm AMİNNN
canım hayırlı olsun inş. rabbim gönlüne göre vermiş hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inş. tebrik ederim canımgünaydın kızlar ben 1 saat önce test yaptım çift çizgi çıktı.ikinci çizgi sonradan belirdi ve önce belirsiz olarak görüncek sandım ama 2-3 dk sonra bariz belli oluyordu.su an çok mutluyum ama genede sevinç için çok erken davranmak istemiyorum 2-3 gun sonra tekrar test yapacam.bir hafta sonra da kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum.bu arada su anda midem bulanıyor
bir güzel bombada sen patlat bakalım bize inşallah canım ya..
Günaydın kızlar;
Hepinizi öpüyorum a.s.
ınsallah canım ama yıne de kendımı negatıfe hazılıyorum ben gene de uzulmemek için..
Bıde hastanede calstıgım ıcın beklemek daha zor hersey elımın altında kan vermemek için zor tutuyom kendımı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?