- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.681
kızlar ya bişey sorcam hani çok meşur bi resim varya hamile kadının karnından bebeğin ayağı belli oluyor o doğru mu acaba ??
1 Ekim bh 8076 melisdeniz sumak:hulya: butka bayanseyma tuma bebiskom 88
cevizlikek
2 Ekim taf:hulya: a_emet26 masal_naz recel esedas he Pollyanna
3 Ekim elf_86 poti ss_ssxxxx zeycemgk
4 Ekim nurumm yagmuurr:hulya: masal_41 gözde_thai yaseminaltun
5 Ekim havalikiz yasersuirm83 mistrall pearlheart beklemede babisim YENİ HAYAT
6 Ekim mysweetbaby pokahontas eylül.yn7 Ekim mannak ESMA_22 yaseminaltun su_41 delimavi48 melisdeniz
8 Ekim seda7332 SeLİNa23:hulya: medicalsecreter nazlisah elmakurdumusun su_su pamuksel
9 Ekim pinks nurun gulsah84 jellymelly sevilaycan lusi54
10 Ekim pelin67
11 Ekim 12 Ekim eslem sinemeeren miray_80 aytasi84 GülşahS çileklisakız ssbulutum
13 Ekim ensarnaz exporter
14 Ekim keramos zeynep missbon melegm08 funda89 feslegen tohumu
15 Ekim tontonruz gida_pinar
16 Ekim yasamak fasta siyasiya er_ca mutlu80
17 Ekim özlemk aRSe1905 minidugu gurbetguzeli bunalımdayım
18 Ekim komagene
19 Ekim hbyrm kahvekolik dosthane optimist_balim
20 Ekim smirna35
21 Ekim miniciik gunslinger puR yagmuurr
22 Ekim şeker-leblebi
23 Ekim bonbonsekerim ateskum
24 Ekim yuba sinembrs
25 Ekim oglak75 pptya87
26 Ekim atlanta
27 Ekim sblkmbsr
28 Ekim tuanaker muhasebe_2910 sumak SeLİNa23
29 Ekim 30 Ekim 31 Ekim
Kızlar topik sahibi ben olmadığım için + edit butonu bir süre sonra lost olduğu için liste güncelleme işi çok zor oluyor ne yapsak acep.Birde yeni gelenleri falan takip etmekte zor özel msj atsalar olur belkide topikte bunca msj arasında onları ayıklamak sempatiksalakcinni
Kızlar merhabaaa.. Ben 12 Ekimi heyecanla bekleyenlerdenim yalnız bişi sormak istiyorum nolur cevap verin.. Dün gece iç çamaşırıma 2,3 damla kahverengi açık pembe gibi bi leke olmuş.. Ama adet değil çünkü sonrasında hiç devam etmedi.. İç çamaşırımdaki lekeyle kaldı zaten açık renk.. Bu ne şimdi ya kızlar bana bi cevap verin ne olur dünden beri çok meraklandım
Kızlar merhabaaa.. Ben 12 Ekimi heyecanla bekleyenlerdenim yalnız bişi sormak istiyorum nolur cevap verin.. Dün gece iç çamaşırıma 2,3 damla kahverengi açık pembe gibi bi leke olmuş.. Ama adet değil çünkü sonrasında hiç devam etmedi.. İç çamaşırımdaki lekeyle kaldı zaten açık renk.. Bu ne şimdi ya kızlar bana bi cevap verin ne olur dünden beri çok meraklandım
geçen ay 8 eylül de regl oldum bu ayda öle olsa bnm de 8 i beklenmeyen tarih... ama ben dayanamayıp iyi bi idrar testi aldım yaptım.. çok çok silik bi çizgi daha görüldü sanki... bana öle geliodur dedim eşime gösterdim onada öle geldi.. ama 3-4 gün evelde kan testinde 0.14 çıktı.. bilemedim ben şimdi.. tuhaf bi mide bulantım var midem kaynıyomuş gibi oluyo ve karnımda damar atması gibi bişiler hissediyorum... . :)
slm kızlar maaşallah hamiş sayısı artmış darısı başımıza bişi dicem hamişler hamiş adayları eşinize hamile olduğunuzu nasıl söylediniz ya da söylemek isterdiniz uzun zamandır bekliyoz istiyoz herhalde özel bişi ile söylemek daha hoş olur diye düşündüm yorumlarınızı bekliyoırum
bide hiç bi belirtim kalmadı adet olcakmıs gıbı de hıssetmıyom hamiş olcak gibi de hissetmiyom..
Ama manyak olcak gibi hissediyorum.mafoldumben
ben mektup gibi bişi düşünüyorum zarfın içine testi ve güxel bi bebek resmi koyup babacım şu tarihte geliyorum diye bişiler düşünüyorum tabi bu fikri daha geliştiricem ek bişiler daha yaparım herhalde
bide hiç bi belirtim kalmadı adet olcakmıs gıbı de hıssetmıyom hamiş olcak gibi de hissetmiyom..
Ama manyak olcak gibi hissediyorum.mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?