Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

kzlar foruma girmeden duramıyorum bazen de bukadar cok kapılmamam gerektıgını dusunuyorum acaba brz forumdan uzak durmayı denesem brz kendıme gelırmıyım ki...
en azından hıcbıseye cvp yazmayı okusam ara ara
adet gunum gecınce gelır acıklama yaparım sıze..

aşkolsun canımmm yenilerle konuşmasaydık bu topik bu kadar kalabalık olur muydu???

bilemedim güzelim yani bi fikir almak danışmak istemiştim yazdım yazdım kimse bakmayınca... herkez birbirini tanıdığı için muhabbet koyulaşmışş..

biziii sensizzz bırakmaaa sakınnnyasakkelime

damar atması oluyormus canım. komsum söylemişti. bebek oluşuyormuş...ama bende gecen ay 2 gün oldu. 2 gün sonrada regl oldum.

hmm.. saol cnm.. benim 1 çocuğum var 2.yi istiyorum da ilkinde planlamamıştık.. o yüzden bekliorum şimdi.. birde yaptığım test akşam tek ti bi tanesi sabah baktım 2. var ama yamuk yumukbiçimsiz.. adetime 3 gün var erken yaptım gerçi ..

yenilerle kimse muhattap olmuyo herhalde....
canım burda eski yeni herkesle sanki yıllardır tanışıyomuşuz gibi muhabbet ediyoruz ard arda yorumlar yazılınca bazen okumak zorlaşıyo arada kaynıyo kusura bakma hoşgeldin tekrar umarım bu topik sana da bizede uğurlu gelirde bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız

oooo maaşallah bu nasıl kalabalık bir topik böylebende ekim ayı adet günümü bekliyorum Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar nasip etsin amin.

yumurtlama günüğ hesaplaya hesaplaya öldüm ya 11 ya 12 sanırım tabii pazar da olabilir bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…